夫婦情感

跳至

首頁
45678...20

尾頁

侯爵府

Re: 天秤座老公 / 水瓶座老婆...~續續集集~:lalala:

主妹呀!!!!!你地響邊樹呀???????

侯爵府

Re: 天秤座老公 / 水瓶座老婆...~續續集集~:lalala:

elf,
你都應該知道你個bf其實都係一個大細佬.....而我睇左你post同佢既一點一滴....我總係覺得有好多時有好多野你會擺響個心度...唔會直接甘同佢講....有唔開心你只會自己去承受,
你好似築左道圍牆比自己甘....反而對住我地...你會暢所欲言,
其實2人相處貴乎坦承....而坦承係包括你要比對方知道你既七情六慾.....

侯爵府

各位~~
e+亞大千金要上網.....轉頭再番雷.......

侯爵府

elf,
可能我響男方果面諗啦...自己女朋友比d無聊既人煩住,想幫手解決..但係你又搶番個電話wor....響男人方面..佢會覺得好唔開心好似好無用甘...仲要係響佢亞哥面前添...亦唔可以怪佢會諗多左law....至於之後(我諗)佢可能係借題發揮la...因為佢好想發脾氣....(全部都係我諗炸,唔關你bf事架).
至於話陌生左.......傻妹...其實我同我老公都十幾年夫妻la......有時佢都會講左d野或做左d野令我覺得佢陌生架.........

侯爵府

band長老,
今次終於倫到你la........

侯爵府

band長老,
嘩!!!!果然係好貴既玩具呀.....

侯爵府

各位~~~
我要

侯爵府

elf,
我終於明白....點解我會覺得你個bf響lee件上無乜大錯la.
原來你有甘高既EQ.....我性格會好似你BF甘...一有唔鍾意就會 ....不過算LA......唔好再唔開心LA....嬲得多會唔令女架.....仲有比多次機會BF LA唔好甘容易就分手LA.....你地響我心目中係對金童玉女黎架(你個bf無比著數我架,不過我真係有dd偏幫佢).

侯爵府

band長老,
亞band仔響音樂上甘有天份....你千其唔好"哂"左佢呀...不如你再比多小小有音樂既野佢學丫...訓練亞band仔...可能會係第2個周杰倫....到時你就發達law......

侯爵府

elf,
下.....佢甘大膽當你面同人地眉來眼去....你問下佢係米想c,問埋佢買板知唔知定...我識人有57折架....駛唔駛介紹比佢...作c佢丫, lee 頭讚完佢,佢果頭就鬆毛鬆亦.....
今次我幫番你....你唔好嬲呀.....我好怕你又試嬲壞身體呀........

侯爵府

elf,
你個bf同佢哥哥....真係一對活寶貝呀...我諗佢地一雙劍合壁~~~哈哈....肯定所向無敵呀.....你仲未吐血身亡....你都好本事架la...比著係我,我已經.

至於佢既野獸行為.....d男人成日認為做錯事唔怕....只要我地肯比佢地滿足獸行....就即係我地已經原諒佢....我隻c6都係甘架....次次激嬲我之後,都係甘對我架....

侯爵府

牛井,
我好衰架...個c6部手機...我會定期檢查...好似驗屍甘驗架...

侯爵府

牛井~~~找塵呀!!!!!
有d豬,有d唔豬啦...不過都無乜所謂啦....我有時當佢面都係甘驗架啦...其實我地2公婆係好close架..可以話係無乜秘密架...尤其是我隻6...佢守唔到秘密架..佢實會鬼拍後尾枕甘講出黎.....當然世事無絕對..如果佢真係有野引門我的話..而我又唔知....甘米算佢好野law.....

侯爵府

牛井,
做人老婆....真係好難架.........
e+多左d小魔怪...仲邊得閑理個c6丫...我e+淨係望d千金健健康康炸.

侯爵府

牛井,
乜多左個周節麟呀.....我今朝無溫豬呀....所以唔豬到...都係我懶之過......

侯爵府

牛井~~~~

比次雞會la...........下次唔會架la.

侯爵府

牛井~~~
有甘既樹?????
甘駛唔駛殺佢滅口呀.....

侯爵府

elf,
你好嗎????????
有無掛住我地呀?????

侯爵府

侯爵府

各位~~~~
我終於上到黎啦.......快d 快d.....唔好 c c 下啦(要同bk打氣呀)........

首頁
45678...20

尾頁

跳至