影視娛樂

跳至

首頁
23456...17

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

korumi-08 發表於 11-9-2 22:04
yuyu,
08,

你可以問埋其他女友意見的,我個人喜歡 City Hall 多 d。

其實之前女友們推介「女人香氣」同「守護 boss」架,不過睇完「最佳愛情」,想繼續睇車大叔咪開呢套囉,結果睇到停唔到。

水晶宮

乖乖 發表於 11-9-2 23:01
yuyu

我都係 ka, 追開果套個男主得, 我會繼續睇晒佢做 ge 劇 ka, 所以睇完 city hall
乖乖,

加油呀!我而家睇緊第十六集,不過應該睇完呢集去訓啦,實在好攰,頂唔順啦!

水晶宮

PCCW2319 發表於 11-9-3 09:18
早呀!!!!!

yu yu, 乖乖,

早呀PCCW,

剛訓醒。

我尋晚睇到2點先訓,睇完第十八集,好緊張。今日要出街,應該今晚返屋企可以睇埋最後兩集。

水晶宮

早晨呀各位女友!

水晶宮

0120 發表於 11-9-3 10:05
仙姐報告:
我尋晚睇完~朴敏英套電影,
唔知韓國收唔收得呢, 我覺得幾好睇
大人,

多謝提醒,我而家都好少睇恐怖片囉,驚訓唔著呀!

水晶宮

nono76 發表於 11-9-3 10:12
恐怖既片我都係唔岩架.
哈利波特已經係我極限..
nono,

哈利波特唔係恐怖片黎架喎?

水晶宮

0120 發表於 11-9-3 10:23
我d 朋友成日笑我變態架,
話我們鐘意睇恐怖同驚嚇片,
又夠膽玩跳樓機同過山車
過山車我都夠膽玩,跳樓機就真係唔得囉!

水晶宮

0120 發表於 11-9-3 11:51
yuyu 早~

你就好la, 剛訓醒
大人,

尋日由朝睇到晚,真係有d頭暈既感覺!我好少㷛劇㷛成日,通常放長假兼遇到好劇先會。

今次諗住三日假期,所以"括"出去㷛成日,諗住仲有兩日休息嘛。

下星期要開始正常生活啦,一齊回到之前既軌道。

水晶宮

hm06 發表於 11-9-3 03:31
其實city hall成套劇真係有好多part都令人印象深刻~ 又浪漫又搞笑

旅行, 遮太陽, 賣身契, 車廂之 ...
hm,

係呀,好多場景我都好鍾意,張賣身契超搞笑!最後幾集影住車大叔係粥舖食粥,望住金宣兒張相都笑到甜絲絲,佢演技真係好得!

我又好鍾意佢送比金宣兒個青鱗魚胸針,好有諗頭!
仲有,d對白真係好精警絕核,逗號括號句號,咁都諗到,讚!

唔怪之得咁鬼好睇啦,原來個編劇係「秘密花園」個編劇,下次記住留意佢新劇先!

水晶宮

0120 發表於 11-9-3 12:04
yuyu~

我比左條link你地睇車大叔呀,
大人,

剛睇左,佢好搞笑囉,兜過圈讚自己最帥!

水晶宮

各位靚靚民浩女友,

我準備同對仔女出街啦,今晚返黎再傾!

水晶宮

引用:[i=s]+本帖最後由+PCCW2319+於+11-9-3+12:4

原帖由 PCCW2319 於 11-09-03 發表
Haha, 佢都好識做生意喎!

水晶宮

引用:[i=s]+本帖最後由+PCCW2319+於+11-9-3+12:4

PCCW,

你睇完1-3集,鍾意Edward定Jacob呀?

開始睇第4集未?

水晶宮

PCCW,

你睇完1-3集,鍾意Edward定Jacob呀?

開始睇第4集未?

水晶宮

引用:Quote:YuYuMother+發表於+11-9-2+21:18+好

好睇.

不過始終唔明白點解女主角對同雅各分手, 表現得咁傷心, 死去活來咁. 咁佢係咪真係咁鍾意愛德華, 無 ...
PCCW,

我覺得Bella對Jacob嘅愛唔同男女間愛情,反而係家人嘅愛多d。始終Jacob治療左佢心靈上嘅創傷,係佢最傷心時候陪伴佢。同Jacob分手,佢怕大家關係唔可以好似以前咁,所以咁傷心。

佢最愛當然係Edward啦,無左Edward佢話生存再無意義。Bella 係好自私就真,佢明知Jacob好愛佢,再一齊只會加添Jacob既痛苦,但佢仍然貪戀Jacob既陪伴。

至於你話 hurt Edward,唔多唔少有d架,不過Edward明白係因為佢當日突然離開,先做成呢個局面,所以佢都接受同明白。

水晶宮

引用:Quote:YuYuMother+發表於+11-9-3+13:22+PCC

今朝開始睇第4集, 睇左大約30-44頁.

睇左3集, 我會喜歡Edward多D.
係呀,睇完書好難唔鍾意Edward,實在好吸引,又深情。

水晶宮

回覆:~~~李民浩<城市獵人> 第五回~~~

Bella 認同Jacob講,如果Edward唔再出現,佢真係有可能會愛上Jacob的。而Edward離開時嘅表現真係扼到Bella,令佢相信Edward唔再愛佢。

水晶宮

引用:Quote:YuYuMother+發表於+11-9-3+12:02+大

原帖由 korumi-08 於 11-09-03 發表
yuyu
08,

係呀,車大叔嘅助手係金檢呀!不過佢係 City Hall 個 look 完全唔得,同城獵個金檢 look 差好遠。

水晶宮

回覆:~~~李民浩<城市獵人> 第五回~~~

PCCW,
你同我一樣鍾意Edward,送張靚相比妳。

水晶宮

究竟我是誰 發表於 11-9-3 20:50
各位姊妹,
中午去咗阿囝學校聽坐談會,
順到見見班主任同主科老師,
究竟,

你買左邊隻書包?$499,唔通係 SPI?我之前都買過 SPI 比呀囝,不過好重,後來轉左 Lego 就好好多。

呀女用緊 Seven,都好輕。

korumi-08  係呀,聽講 seven 好輕.  發表於 11-9-3 21:29

首頁
23456...17

尾頁

跳至