跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

Hi Hi

我要向山舉目,我的幫助從何而來,我的幫助從造天地的耶和華而來            (聖經~詩篇 121:1-2)

子爵府

好媽媽勳章

Daichoigo,

Hi. 牙盒我 check 到係 $58. 好似一樣.

我要向山舉目,我的幫助從何而來,我的幫助從造天地的耶和華而來            (聖經~詩篇 121:1-2)

子爵府

好媽媽勳章

$103? 好貴喎. 我見你個 post 都唔係呢個價嘅.
果時係朋友幫我自己交收, 所以無運費呀.

原帖由 daichoigo 於 09-1-16 17:35 發表
唔該你呀! 不過今日個BK MAMI覆左我要$103蚊, 貴左咁多, 咁你個時點交收架

子爵府

好媽媽勳章

Hello Dear all,

Good afternoon.

Worry,

我想講, 都過咗 halloween 咁耐, 點解重唔換囡囡幅相呀? 我想見番佢個靚靚樣呀.

子爵府

好媽媽勳章

Grace & Worry,

點解我都唔係好明你地講緊咩牌 / 咩貨嘅?

Grace,

不嬲都係咁啦, 香港正苦

原帖由 grace_xian 於 09-1-19 11:56 發表
worry:

即係話bk度媽媽的話唔係個個都信得囉

我係講, 台灣同澳門都派錢俾市民, 點解我哋香港市民無, 想等政府打救都幾難, 唯有靠自己

子爵府

好媽媽勳章

Worry,

點解重未換相嘅? 換你個靚樣都得架.

子爵府

好媽媽勳章

音小校服不嬲都靚架啦.
我好 like 佢地校服咁 formal. 好正.

原帖由 grace_xian 於 09-1-21 09:12 發表
jlam:

今日你哋學校的學生個個着住中國服呀, 女囝着啲格格衫好靚, 係咪學校統一製作架?

子爵府

好媽媽勳章

Dear all,

早晨呀.

catmie,

我都以為係無晒 d 公仔. 原來唔係架. 你只要再按一次公仔下面嘅 page 號碼, 佢地就會走番晒出黎架啦, 你試下.

原帖由 catmiecatmie 於 09-1-22 08:57 發表
worry, 唔好擔心了, 新年la, 開心d la ^<

p.s. 我在bk 成日見不了公仔, add 不了公仔, 激c

子爵府

好媽媽勳章

Worry,

喺而家咁嘅時勢, 係咪有得做已經好好呢? 感慨下好啦.
要睇下你點睇果 "半杯水" .

原帖由 worry 於 09-1-22 10:21 發表
catmie

咁我又唔太擔心, 只不過好失落, 見間公司由盛變衰, 好大感慨姐

子爵府

好媽媽勳章

Worry,

如你而家手上有半杯水, 你會諗:

唉, 我而家得番半杯水咋......

定係......

唔, 好在我重有半杯水!

Think positive or think negative? Its up to you.

原帖由 worry 於 09-1-22 11:23 發表
lamlamma

唔明半杯水點解?

子爵府

好媽媽勳章

Dear all,

午安.

子爵府

好媽媽勳章

jlam,

我見到你 d zzzz 真係攪笑, 有無試過用 refresh 呀? 有時 bk short short 地, 我都不停 refresh 佢.

你地一家好好保重. 希望你地快快好返.

最近真係多人病呀, 流感好勁, 大家小心呢.

子爵府

好媽媽勳章

worry,

比個靚女引咗上黎呀.
令千金 (學 connie ) 真係好靚女呀. 美人胚子是也.

子爵府

好媽媽勳章

Worry,

見到你有咁多不如意事, 又真係會好令人氣頂嘅.

不過我會諗, 可能因為你有一兩件唔如意, 所以之後再有野出現時, 你先入為主睇得在意咗, 咪會好似覺得樣樣都唔順心咁囉.

即係好似你部計數機呀, mouse 呀咁, 可能平時都有 d 小毛病啦. 不過你無咩特別咪無理佢. 但一心情唔好, 就會樣樣都特別 "出位" 架啦. 你明唔明我講咩?

比著我, 我就唔會太聯想埋一齊, ( 即係唔好諗我樣樣黑呀, 唔好彩呀, etc etc ) 咁個人會開朗 d 啦.

子爵府

好媽媽勳章

Worry,

你咪講笑啦, 真係謙! 咁都唔叫靚呀?
你個女有我最恨嘅野呀, 如我個女都有就好啦. 你知唔知係咩呀?

原帖由 worry 於 09-2-4 12:48 發表
LAMLAMMA

我囡囡邊到靚呀, 只可叫做得咋!

相信你囡囡先至又聰明又靚呀! 唔想佢曝光, 就快D E佢D近照比我睇睇啦

子爵府

好媽媽勳章

Happy & Grace,

Worry 張新相我真係睇到喎.
你地試下 refresh 吖.

子爵府

好媽媽勳章

Worry,

我想問而家 bk 可以放咁大張相咩?

子爵府

好媽媽勳章

係對大大嘅眼睛呀.

原帖由 worry 於 09-2-4 13:00 發表
LAMLAMMA

係味笑容呀, 我囡囡係好鍾意笑嫁, 不過, 大大吓就唔會嫁, 無晒童真

子爵府

好媽媽勳章

Worry,

我對佢地兩個一般咋.

原帖由 worry 於 09-2-4 13:10 發表
ALL

我昨晚睇左左倫右李, 真係好正呀, D歌首首都聽出耳油, 我好似回復番少女時咁, 個3小時, 真係好回味

臨尾人地點個隻愛在深秋, 真係正到魂, 你地聽個未呀? ...

子爵府

好媽媽勳章

Worry,

所以, 總會有開心野嘅......只要係唔好淨係著眼於 d 唔好野. think possitive, right?

你睇下, 你最近都成日有遇到讀聖家嘅, 都要講句真係好啦, 咁先得架嘛.....

原帖由 worry 於 09-2-4 13:29 發表
之后我就成機問佢囡囡派左去邊間小學, 佢話派左去九龍城聖家呀, 真係好開心, 知道后, 我又多一個CHANCE, 出年就問吓佢間學校點, 等我有多D資訊

佢同我講, 佢咩分都無, 所以就試九龍城, 因九龍塘好多人揀呀, 雖然位 ...

首頁
12345...6

尾頁

跳至