懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

育兒性格勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

住邊區先可以去QE生B呢?Thanks!~

chloe88  邊區都可以嫁,不過要睇吓仲有無位呀,快d去排啦~~  發表於 12-3-5 15:12

男爵府

引用:我住尖沙咀,去QE檢查 +

原帖由 Dior8 於 12-03-04 發表
我住尖沙咀,去QE檢查
QE可唔可以誇區登記呢?

因為我住藍田,但我唔想去聯合,thanks!~

男爵府

引用:我住葵涌區+都是在QE的 +

原帖由 onlybebe 於 12-03-04 發表
我住葵涌區 都是在QE的
即係可以誇區?咁你係幾時去登記嫁?唔知而家仲得唔得呢?Thanks!

onlybebe  我大約11-12w登記架 帶埋醫生信 住址證明直接去  發表於 12-3-4 12:37

男爵府

引用:Quote:原帖由+ha930+於+12-03-04+發表QE可

原帖由 Keroppi123 於 12-03-04 發表
我都係住藍田架!兩胎都係去QE生,依家40w3day,呀B過期居留呀!嘻嘻!
咁QE full 唔 full 呀,係唔係所有重要的檢查都安排到呀?好似 oscar 照結構果d

另外多唔多b6呀?Thanks~

男爵府

引用:Quote:原帖由+ha930+於+12-03-04+發表咁QE+

QE好full架!我次次產驗都人山人海,但我又吾覺得好多大陸人!你依家幾多week?快d去登記啦!非本地孕婦已 ...
下?結構都冇得照?!咪仲衰過聯合?

如果係高齡會唔會有得照呢?我今年9月就35歲了,岩岩自己用cb check到 1-2week,
仲未拎醫生信

男爵府

引用:Quote:原帖由+ha930+於+12-03-04+發表下?結

我諗高齡可以安排照度結構掛!因為我之前試過有一胎係結構有問題,所以我尼兩胎醫院都安排我照咗兩次結構! ...
明白~

咁 oscar 度頸皮果d應該有掛?Thanks!~

男爵府

想問下, 如果唔係公務員, QE 生的話, 我可唔可以 upgrade 去私人房嫁? 收費如果呢 ? Thanks!~

男爵府

pollyin 發表於 12-3-5 14:51
公立upgrade二等房收費同私家醫院差不多,仲要交幾萬按金,咁不如去私家醫院生仲好啦!

...

下 ?! 乜咁嫁 ? 我問過人, 東區醫院 upgrade 去二等房, 只係比多 2xxx 一日房租, 其餘醫生費及雜費不變 wor, 如果 QE 係咁, 我真係要考慮下先去登記了, thanks!~

首頁

尾頁

跳至