跳至

首頁

尾頁

大宅

所以我覺得佢地真係成日坐c + 車唔係咁好,我一有機會,我就同佢坐地鐵同巴士嫁la。
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 14:30 發表
謙 ma,

個日第一次入去個隻係好細 ... 又近船頭 , 佢一 listen
到個摩打同感受到由船底震上黎 .... 真係頂唔
順 lor !!

不過同行其他個 5 個 b 又無野 wor .... 真係坐得
船少 , 我要重點陪訓下 cash 先 ...

大宅

我仲想同佢去由tst搭船去中環,但謙爸又唔肯,可能涼少少就同佢搭,又或者等謙爸下次出trip 啦。
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 14:42 發表
有呀 ... sat 我同左佢坐 bus 河 , 不知幾開心
cash 仲可以自己 do octopus wor

大宅

搭船都好涼,但搭完之後,要行返出去就.....
原文章由 winwin815 於 08-8-12 14:46 發表
呢d天時搭船都好涼架, 其實幾舒服

大宅

謙謙一定係呢種人啦。
原文章由 winwin815 於 08-8-12 15:00 發表
當佢唔怕之後, 就有另一樣野頭痛, 就係大膽過頭, 成日唔肯坐, 要週圍行

大宅

CASH MA

有無蜗牛呀,謙謙而家一見蜗牛就驚驚,拍完自己心口,仲要拍你個心口添。
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 15:16 發表
文 ma,

但我都要佢克服架 .... 唔係無奶油 , 唔 like 唔接受
可以唔做架麻 !! 大過甘唔多好 lor ....

我真係要 d 起心肝教佢克服恐懼, 無咩野姐 !

之前佢好怕個 d 蛇虫架 , 我去買一大堆番黎教佢
話唔驚 .... 真 ...

大宅

如果唔貴可以買黎玩下wo, 唔駛用我limit 既畫工,去畫比佢睇。
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 15:23 發表
好 ... 我去 d 官塘 cheap 場搵下 , 再話你知下 !

之前見烏龜 , spider 個 d 一定有 .... 蜗牛真係唔多
sure wor

大宅

如果今晚無落雨,我行落山,走去灣仔昅吓先,cash ma thanks
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 15:35 發表
謙 ma,

好平架咋 ... $ 20 度一袋架啦 , 不過真係幾恐怖架
好真個樣 d 甘架 , 唔係美化左個 d 可愛樣 !!

我搵下有無相 ... 有既我比相你睇啦 , 買左之後就
要同佢玩扮下錫個 d 小動物甘 lor .... 甘慢慢佢地
就會 ...

首頁

尾頁

跳至