嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

arm arm 開時我 fd 講真係大 6 人會偷車, 仲會
丙哂你 d 野架 wor ......

不過而家多左人去, 同埋唔好放 d 貴重野係車仔
so far 我自己成 10 次帶自己車又無咩意外 wor !!

你都可以試下自己帶 , bb 又 sleep 得舒服 d

原帖由 HippoHippo 於 09-4-21 01:15 發表
我試過一次自己帶bb車,另一次就租車,租車費用好似$60定$80(唔記得),我就覺得貴左d:;pppp:
如果自己揸車就帶埋自己架bb車好過...
其實都有好多唔係樂園既bb車陪你一齊泊係門口,試過幾十架車一齊泊,感覺上好d,so far ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

真係要帶 ??? 今個星期四我 hb 第一次用
quest 同囡去 di di wor ..... 你講完我都驚
驚地比人丙左 tim mouth: mouth:

原帖由 Stepy 於 09-4-21 15:55 發表

我都會咁做, 因為剛買咗部新車, 咁樣會安心啲.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

其實無架 .... 不過架新車甘貴, 第一次出征
有咩樹唔抵麻

一係到時搵欄杆好 , 睇下有無位
扣 lor mouth: mouth:

原帖由 joanne1206 於 09-4-21 16:02 發表
但有位lock車嗎??

瑪瑙宮

好媽媽勳章

其實我都去左 1x 次, so far 都無咩樹 .....
不過個時係 combi , 是但啦 !

但今次用 quest 仲係 hb 第一次自己帶女去
真係唔想有咩閃失 lor mouth:

仲有我 fd 之前係入面做 cs , 真係有大 6 人會
丙車, 佢未必係偷埋出黎 ..... 不過會借黎用下 ,
唔 g 推左去邊要你自己搵餐 c 甘 lor

原帖由 Stepy 於 09-4-22 09:55 發表

咁啱嘅, 我哋都係23/4去 (因阿b2歲生日), c6話咗買條錬lock住存車啦... 其實條錬又輕lock咗又安心啲, 都冇壞呀....

首頁

尾頁

跳至