跳至

首頁
34567...15

尾頁

子爵府

再狠我都仲得呀

原文章由 ChristieMing 於 08-6-1 00:15 發表

嘩....咁絕o既...我又未同過老公講呢o的o野喎!~

子爵府

咁証明佢係好愛你, 可以發呢種毒誓!! 一陣我又叫隻c6照做先

原文章由 julieann 於 08-6-1 00:18 發表

我都試過咁同c6講架. 有時問佢會唔會再搵第二個, 佢話唔會, 我叫佢發毒誓...之後佢就話" 如果我出面有第二個就斷jj"....哈哈...毒唔毒呀? 佢自己諗架, 我無迫佢呀 ...

子爵府

sorry, 我隻佬更正我, 係"和尚寺, 無女人, 見到女人頭暈暈, 飛身撲去搞搞震'

子爵府

我老公間局以前都有個臨時文員(女黎架, 得19歲),佢打黎搵我老公, 我啤爆隻佬同開聲話佢架, "有咩好講呀, 有公事問題平時返工先問喇, 公司無人喇咩, 係都要問你, 下次再打黎我聽'

我係咪好癲呢

原文章由 ChristieMing 於 08-6-1 00:21 發表

都唔係o架....佢之前o係屯門做時...
都間唔中一班同事約出來玩...我都有去..
有個女警都幾靚o架...
我成日都攞佢出o黎講...
因o個事,o個個女警都有同我老公有電話聯絡。 ...

子爵府

係佢發誓前我會話, "我突然間諗到d野, 不如你跟我讀一次吖"

原文章由 julieann 於 08-6-1 00:23 發表

一陣你c6會唔會話係咪bk媽咪教你架~

子爵府

呢句野我唔知係差人界係咪流傳喎, 不過有邊個紀律部唔係 "和尚寺"丫, 我覺得個個紀律部隊都岩用

子爵府

我諗佢地會唔會cut埋上網寬頻, 唔比我地傾

原文章由 julieann 於 08-6-1 00:26 發表

我地d太太們互相過招, 一陣c6們諗極都唔明點解我地叻左咁多~

子爵府

我都話我癲架啦~~~~

原文章由 ChristieMing 於 08-6-1 00:28 發表

嘩...你都好厲害喎..
咁我又冇咁講...只係奇怪會搵我老公啫...
我老公話佢已經結o左婚喎...
但之後又離o左婚.......

子爵府

唔好意思呀, 我要訓啦, 聽有再傾喇, 88

子爵府

哇, 有人支持我呀, 真開心!!

咁你老公個ex都幾狠喎, 明知你老公拖住個唔係女友就係太太o既女仕都成日send sms比佢? 睇黎佢心地都係唔多好果隻, 不過好在你老公唔so佢, 而佢又比你覆sms比果位女仕喎, 實在太好喇!!

原文章由 julieann 於 08-6-1 00:36 發表

唔癲...比著我都會咁做, 記得果時有左BB, 攪緊結婚, c6對上一個女朋友sms佢, c6話無搵佢好耐, (因為果時c6發現個女仔有第二個而分手), 咁早幾日行街撞到見我c6拖住我, 之後就sms我c6, 話"原來失去左既野, 見返之 ...

子爵府

我老公又係咁架, 可能佢返工真係好攰喇, 放工方黎 - 打機, 訓覺, 游水, 跑步, 睇波, 無喇黎黎去去都係呢幾樣, 有時都會覺得佢幾悶架!!!

原文章由 julieann 於 08-6-1 00:58 發表

我c6有時都無咩情趣架, 佢平時返到屋企鍾意上網, 打機, 睇波...係有時閒談之間大家講野攪笑架咋!

子爵府

唔好咁講, 佢激到我c我又無同你講啫, 個個人都會有優點o既, 快d去發掘下你honey d優點喇, 你頭先咪講佢會幫囡囡溫書o既, 咁咪好囉, 有d爸爸真係將所有o既野交哂比媽咪乜都唔理架!!

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-1 00:59 發表
所以我羡慕你地o架你地d老公對你地咁鬼好

子爵府

哇, 你就好喇, 佢放左兩個月假陪你, 真係好幸福呀

原文章由 mayho1119 於 08-6-1 12:31 發表

我c6又係成日讚自己...又話我好幸福,因為我生bb果時,佢放左兩個幾月假幫我揍bb

子爵府

係, 我都寧願佢做呢幾味, 好過出去玩. 不過好在佢呢班伙計都唔興出去玩, 可能佢地九成都結哂婚+有小朋友.

原文章由 julieann 於 08-6-1 13:50 發表

雖然覺得佢黎黎去去返到屋企都係打機, 睇波, 訓覺...悶就悶d, 總好過佢出去攪攪陣呀~

子爵府

唔.....可能係我個單位濕氣重喇. 但係我記得我抽屋果時有人講過, 二座好過一座架, 因為西斜位一座可以幫二座擋左好多, 同埋我呢邊又係望住大蘿柚村, 真係望到對面屋望得幾清架, 見到佢地食緊飯(當然睇唔到食乜送, 但係就可以數到有幾多碟囉)

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-1 15:02 發表

都唔係呀
我住左兩年都覺得唔係好濕....我覺得住1座-2座都冇所謂最重要係睇你住既方向...不過我就住2座向山既都覺得幾好住同住得幾舒服 ...

子爵府

其實我真係覺得你honey對個女好好, 可能佢將大部份嘅時間同關心放係阿女度, 所以你就望得佢對你冷淡左呢, 你有無同佢傾過呢? 同佢提下丫, 可能會好d架.

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-1 15:22 發表

咁又係呀佢好肯同d女溫習教呀女學新野o架,可能係同我c6以前好想讀書而又冇俾既關係,但我62俾唔到佢繼續升學既關係所以我c6咪放哂d心機落d女刑囉

子爵府

我住一座中層都濕濕地呀........而家呢d落雨天......仲濕!

原文章由 ChristieMing 於 08-6-1 16:04 發表

係呀!我都覺得唔係好濕,我冇買抽濕機都頂得順。
我都係2座向山...
Jenny媽,
你係咪3房o黎o架?
我就2房.....不過我係低層。

子爵府

我又係呀, 鞋櫃入面d鞋明明抺好左, 吹乾哂放埋防潮珠都會發毛, 我試過好多方法都唔得, 你地有無好方法可以教下我呀??

原文章由 elkykit 於 08-6-1 16:17 發表

我住葵馥都係好濕架,鞋櫃D鞋成日發毛架,好煩!最慘係衣櫃D皮褸由黑色變白色呀!

子爵府

咁.....又真係嚴左d喎, 芭比都唔睇得, 呢套都唔係惡性卡通黎喇喎........

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-1 17:26 發表

咁又係..不過我覺得管得太過嚴太過過份既話會有反效果呀....我老公佢係好多野都唔俾o個隻呢....你諗吓一個未返學既3歲小朋友o係屋企冇乜野好做想睇 卡通video,你覺得有冇問題先我就覺得冇問題喇佢都唔俾睇話冇教育 ...

子爵府

我都認同, 我諗除左清拆上樓果批伙計, 三房係平時真係好難抽, 同埋好老實抽到三房o既我諗都會住到退休lu.......

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-1 17:32 發表

係咩點解咁講呀...不過我覺得就算你老公夠分都未必俾到3房你...因為我知道住3房既單位好小會有人肯搬出....
咦...你都係向山既咁咪有可能見到我全緊個單位囉 ...

首頁
34567...15

尾頁

跳至