親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

yanfaifai 發表於 18-4-6 21:47
見暑假機票最平係scoot,有人坐過?ok?
坐過兩次單程飛星加坡(一次坐333,一次坐787) ,另外一次Gold Coast 飛星加坡(787 Biz) 。個人認為是廉航之中最好的一間,架787係新機,根本唔似廉航。

珍珠宮

anyuser18 發表於 18-4-10 21:50
照帶照食
其實無人會話你食嘢
唔好咁教人,規則係唔可以,你仲叫人破壞規則?航空公司職員見到你食outside food,係會叫你唔好食。

珍珠宮

DouMiMa 發表於 18-5-5 23:40
請問坐過酷航新加坡返來的jm,落機駛唔駛坐地面接駁車?75分鐘内出唔出到機場?
還想請問行李是否可以一個g ...
不用坐接駁車。未試過過關超過1小時。

珍珠宮

What would you like to express? It's you who said passengers could bring the outside food on board & no staff would stop passengers doing so. Please do not encourage others to break the rule. Hope you will follow the rule too.

珍珠宮

回覆 anyuser18 的帖子

Don't just delete the comment. You should be responsible for what you said
anyuser18 發表於 18-4-10 21:50
照帶照食
其實無人會話你食嘢

珍珠宮

DouMiMa 發表於 18-5-7 12:38
1小時包括攞埋行李嗎?想book機場接送,只等75分鐘,所以想make sure趕得及。謝謝
...
1小時係連埋等行李時間,試過最快嘅時間,由飛機降落一刻至拎行李,只係半小時,但當然唔係次次咁快。
一般都不用75分鐘,除非有特別問題啦。

珍珠宮

Thelittleteddy 發表於 18-5-7 13:31
坐過,亦都唔會再坐嗰時衰貪平,delay 到飛起
scoot 少delay,你真係唔好彩喇

首頁

尾頁

跳至