媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 03年5月媽咪會 (Part 2)

茵茵,
"combi"喺邊有得賣?我都有聽d媽咪講過呢個牌子

大宅

MeiLuiMaMe,
我今日去咗新世紀嗰間睇,都見唔到嘅 :-( 我好心急想快d買到呀,因為潼潼又行多幾步喇,我奶奶仲拖住佢自己行去supermarket買嘢添呀,如果對鞋仔唔啱會影響佢對腳仔架

大宅

MeiLuiMaMe,
我喺西田買咗對鞋仔俾潼潼喇,個sales話係日本造嘅,我理鬼得佢吖,潼潼著得舒服咪得lor,我俾潼潼試著行幾步,點知佢落咗地行得好開心,咁我唯有拖住佢行一陣,淨係攞個價錢牌去俾錢lor,我仲買埋開party禮物添呀

大宅

ethanmummy,
我囡囡食嗰隻係分1,2,3號架,if 'new born'=no 1,咁'larger baby'=no 2定no 3?囡囡9個月到轉no 2,諗住一歲打針時再問姑娘意見好唔好轉no 3

大宅

rainstarwater,
請到潼潼相簿"1歲生日會"睇相啦

大宅

Joey,
我睇咗d相喇,我想要bp020嗰張,小頌瑜咀我潼潼呀,你e-mail俾我吖

大宅

smallporkchop,
我都睇唔到你個相簿呀,因為我死蠢唔識開

大宅

Joey,
收到喇,唔該

大宅

all may's mama,
潼潼今日1歲喇 我哋琴晚已經食咗蛋糕lu,因為今日要打針呀,驚佢會唔舒服冇心機,點知姑娘話呢支針打完第5日先會發燒,潼潼淨係"嘩~~嘩~~"喊咗幾聲,之後俾餅餅佢食就收聲喇,今日上磅8.49kg

大宅

connie117,
係呀,潼潼識行喇,佢之前都有爬嘅,不過唔係好多,佢鍾意行路多d,未識自己行都要搵人拖住行,行吓行吓夠膽咪自己行攞

首頁

尾頁

跳至