派對情報

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

好正好正

男爵府

你的分享實在太好了!!!!!!!!!!! 一萬個感激...安排得好好又細心...

我想問下你果幾個鐘入面會同d小朋友做d咩呀??? (流程大約係點呀??) 我阿囡12月都開呀,我咩都唔識唔知..驚控制得唔好...

d媽咪小朋友大家都唔識,點樣等大家一齊反呀??

我見到你都有波波池, 係租架??? 其實D BB如果都係1歲,其實係咪都要租D玩具玩呢???

複式洋房

回覆 Kimi620 的帖子

謝謝 kimi620~~

複式洋房

回覆 eaubobo 的帖子

eaubobo, 謝謝妳嘅讚呀~

複式洋房

回覆 siuchipig 的帖子

siuchipig, 多謝妳嘅欣賞呀~

我哋 book 咗會所時間共四小時 (1:00-5:00pm), 因為自己在佈置擺位各樣都想跟足一點, 所以朋友出現前嘅預備時間也預留得比較多, 同時我哋考慮到有數位被邀請嘅朋友 bb 也不足一歲, 故不想把聚會時間定得太長, 故在發邀請時所列的生日會時間只為兩小時 (2:30-4:30pm).

由於無特別安排節目, 所以我哋當日都無既定嘅流程, 唯一係定咗最後至切生日蛋糕, 同埋輪住同每一 family o係蛋糕位影吓合照~

如果朋友 bb 都係一歲左右, 我認為唔需要租玩具都得 (我前面嘅 post 有提及過, 亦有啲建議, 妳得閒可以望吓~ ^^), 我哋當日邀請嘅朋友, 大多都有啲 common friends, 所以佢哋都好自在吓. 我哋只係安排咗好些位置同玩具俾小朋友隨意爬吓玩吓, 至於大朋友要看顧番自己位 bb, 加上食吓嘢傾吓計, 其實都好忙吓, siuchipig 妳唔使擔心控制得唔好哦~ 其實兩小時嘅聚會, 嘻嘻哈哈, 好快就過架喇~

男爵府

回覆 OLCmama 的帖子

謝謝你的建議!!!! 我多左d idea....又無咁徬徨...得閒再將你d post睇多幾次先~~ thanks!!!!!!

複式洋房

回覆 siuchipig 的帖子

唔駛客氣~

禁止訪問

男爵府

大宅

你好

我想問問你支 1歲蠟足在哪裡買呢

謝謝你

大宅

好靚呀! 我想問回禮小禮物的紙袋係邊度買嫁?

洋房

弓喜晒.........

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

複式洋房

回覆 CherylMomMom 的帖子

CherylMomMom, really sorry for my belated reply.. ><" thanks for your complements ~
about the banners, we designed our own and get it printed in a shop called "easy print centre" in north point, sizes are : 36'x 54' and 36' x24', only costs $190 in total.
the shop owner is a very nice guy, i asked loads of questions, and he's still being patient..

sorry that i haven't kept its name card, but here comes the address i just searched from net:

Shop 10, King's Park Lane, 278-288 King's Road, North Point

hope it helps. ^^

複式洋房

回覆 japoton 的帖子

japoton, 唔好意思咁遲至回覆哦.. =="
支蠟燭喺 box of fun 買嘅, 同 helium balloons 一齊攞~

複式洋房

回覆 cherryivy 的帖子

cherryivy, 回禮紙袋喺 jusco 10 蚊店買嘅, 雖然無 log on 我睇中嘅另一款咁靓, 不過勝在平一半有多.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

你好呀!!

我想問5餅2魚D食物OK嗎?

複式洋房

回覆 samtom321 的帖子

samtom321, 多謝呀~

複式洋房

回覆 coffeejoeybb 的帖子

thank you coffeejoeybb~

複式洋房

回覆 puffy0305 的帖子

puffy0305, 5餅2魚哩, 服務態度好, 食物 ok, 跟價錢成正比 (唔貴, 所以不能 expect 太多~) , 可以考慮再幫趁~ 當天有一甩漏係.. 我訂了款 "牛肉醬法飽" (hee, 忘了其正式名字), 但送漏咗個 "牛肉醬"..

首頁
12345...6

尾頁

跳至