2013年媽媽會

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

hi~~ 大家好, 我 last m 係 12/10, 家住元朗, 呢胎係第2胎了, 約左明天第一次照閃閃, 希望一切順利!

點解呢度好似好靜甘? 記得以前bk好熱鬧架, anyway, 希望大家多d來吹下水, 交流一下近況
17/2  3.14 kg23/2  3.28 kg01/3  3.40 kg07/3  3.61 kg17/3  4.14 kg22/5  6.43 kg24/6  7.20 kg

大宅

回覆:7月媽媽入來吹下水

hi:我應是七月尾媽媽,我前幾天6week照到閃閃了,祝你明天都閃爆

大宅

回覆 yeungyeung2141 的帖子

yeungyeung2141 , 多謝妳! 明天我檢查完應該就去政府掛期, 不過唔知如果甘遲才到政府, 會唔會book唔到照oscar 呢?
17/2  3.14 kg23/2  3.28 kg01/3  3.40 kg07/3  3.61 kg17/3  4.14 kg22/5  6.43 kg24/6  7.20 kg

大宅

引用:hi~~+大家好,+我+last+m+係+12/10,+家住元

原帖由 fionafiona 於 12-11-30 發表
hi~~ 大家好, 我 last m 係 12/10, 家住元朗, 呢胎係第2胎了, 約左明天第一次照閃閃, 希望一切順利!

點解 ...
我都住元朗,第一胎,多多指教

大宅

大家感覺如何呢? 我依家食小小野就頂住頂住, 但成日想食野, 不過tounchwood 就無嘔, 我生仔仔時都無嘔架!

大宅

現在7W2D, LAST M 10/10
5W幾果陣照過一次, 得胎囊
BOOK下星期照閃閃, 希望佢乖乖地閃比媽咪睇, 等我開心下 !!!

大宅

回覆 nclhtp 的帖子

7週之後都會看到閃了~~祝一切順利!!

男爵府

nclhtp 發表於 12-11-30 13:42
現在7W2D, LAST M 10/10
5W幾果陣照過一次, 得胎囊
BOOK下星期照閃閃, 希望佢乖乖地閃比媽咪睇, 等我開心 ...

我LAST M 9/10. 我BOOK咗再下星期11/12先照閃閃.

大宅

我都未知自己oscar有冇期,因為12月17號先第一次見助產士,到時先知

別墅

我last m係16/10,約咗下星期二去C+照閃閃,之前未照過,希望照到啦,Oscar就7/1/2013去威爾斯做,希望大家都好孕

大宅

妳們開始預備未? 我已經上淘寶睇定d大肚衫, 內衣甘, 因為我唔打算搵陪月, 所以都睇緊天研康的資料啦~~

侯爵府

我last M係12/10,下星期一照閃閃

大宅

引用:妳們開始預備未?+我已經上淘寶睇定d大肚衫,

妳們開始預備未? 我已經上淘寶睇定d大肚衫, 內衣甘, 因為我唔打算搵陪月, 所以都睇緊天研康的資料啦~~ ...

我LMP係14/10,都係第二胎,住天水圍!!我已經係淘寶買左兩條牛仔褲啦,哈哈!!希望今胎唔好嘔啦,上胎嘔得好利害!!你係邊間醫院生呀?我今胎都係登記左屯門醫院,希望出年冇左d雙非,d房唔好咁爆啦!!

大宅

引用:妳們開始預備未?+我已經上淘寶睇定d大肚衫,

妳們開始預備未? 我已經上淘寶睇定d大肚衫, 內衣甘, 因為我唔打算搵陪月, 所以都睇緊天研康的資料啦~~ ...
我都諗緊凍果時著咩內衣保暖,有無大肚婆內衣?

大宅

Last M 2/10! 都係下星期照閃閃

大宅

引用:Quote:原帖由+fionafiona+於+12-11-30+發

原帖由 birdbird522 於 12-11-30 發表
我係淘寶睇左好耐。。。條條都係勁厚身。。。你可唔可以分享下

大宅

引用:Quote:原帖由+fionafiona+於+12-11-30+發表

原帖由 mandy080106 於 12-11-30 發表
我都諗緊凍果時著咩內衣保暖,有無大肚婆內衣?
我都係喎,我平時著開嗰啲保暖內衣係超緊身及收腹的,咁今個冬天要著咩保暖好呢?不過最凍嗰時,我地嗰肚都唔會好大姐!

禁止訪問

回覆:fionafiona 的帖子

大宅

引用:Quote:原帖由+mandy080106+於+12-11-30+發

原帖由 Kawing0429 於 12-12-01 發表
我都係喎,我平時著開嗰啲保暖內衣係超緊身及收腹的,咁今個冬天要著咩保暖好呢?不過最凍嗰時,我地嗰肚都 ...
新年最凍我都五個月啦,五個月唔知知肚會幾大,舊既保暖內衣唔知穿唔穿得落

男爵府

fionafiona 發表於 12-11-30 16:36

淘寶有冇好介紹? 我未淘過.

首頁
12345...12

尾頁

跳至