跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

各位訂左名貼o既mama,俾左地址我o既mama我已於昨晚寄出,其實未俾地址我或通知我點拎o既mama,請聯絡我!

lakumalobb <--postedsweetcutecat <--posted
5566xs <--posted
cckfserena <--will pick up at Po lam
jelly-pudding <--??
ririri <--??
ksymama <--please give me the address
KunKunB <--posted
piglet0529 <--??
cowboybaby <--Done
woodland~BB <--posted
cutieparadise
<--Done

5566xs  唔該晒...........................  發表於 11-6-29 09:23
sweetcutecat  thx x 100000!  發表於 11-6-28 20:19

男爵府

sweetcutecat 發表於 11-6-28 18:20
肛門期(anal stage,1~3歲)
  原始慾力的滿足,主要靠大小便排泄時所生的刺激快感獲得滿足。此時期 ...

我都有聽過talk 講過下, 話呢個時期既小朋友會鍾意講下屎屎尿尿。
我有朋友幾十歲都仲鍾意講屎屎尿尿, 唔通佢地仲未過肛門期?

sweetcutecat  佢係意講玩嘢多D! heehee~  發表於 11-6-29 07:11

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

過左2000 post喇, 要轉場喇, 我地好乖唔會要餅主掃場

搬新屋:
*** 0908媽媽Club大本營 (Part 17) ***
http://www.baby-kingdom.com/foru ... =4010696&extra=

子爵府

好媽媽勳章

讀幼稚園未呀 大家
2歲班

hello hello

大宅

I am new here...

首頁

尾頁

跳至