興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實點解我話唔知重有一個定係還是三個呢!
係因為每次睡覺唔記得關燈!
他們都會幫我關!
10次10次都係咁

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

bbnailnail 發表於 11-8-6 16:17
其實點解我話唔知重有一個定係還是三個呢!
係因為每次睡覺唔記得關燈!
他們都會幫我關!
幫你熄燈咁好既!

佢對你無乜點樣,就唔使理佢係幾個啦?
同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 月餅勳章 育兒性格勳章

moonlight9198 發表於 11-8-6 13:47
點為之係 : 滿足一定條件??
太深奧, 唔明 ??
好難答,因不同結界所要求的都不同.

簡單d講,你屋企度門只有你同你所屬意嘅人先可以入,但係邊個可以入只有你先知道.但係有d人佢唔覺意執到你條門匙.咁可能會誤入你屋企lor...

另外有d人體質係百合匙,咁我都幫唔到佢.

邊個嘈醒你 ???

某某人lor
風雨同路

大宅

係丫!
唔係點wo!
叫師父收左佢!
我又覺得太殘忍!
所以而家諗住安個神位丫!
安觀音好似又無咩用!
猴王好似唔知點!
關二哥又誇張左!
所以而家請教緊其他師父¯!
不過師父都話!
如果佢地無惡意!
多數神都唔會點理架!

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

bbnailnail 發表於 11-8-6 16:51
係丫!
唔係點wo!
叫師父收左佢!
佢地等人等左咁多年,又無話害你,收左佢地恐怕會折福呢!

大宅

溋溋 發表於 11-8-6 16:53
佢地等人等左咁多年,又無話害你,收左佢地恐怕會折福呢!

米就係咁先無得搞囉= =
當你慣左你就會覺得一切好自然!
唔知下次唔記得關媒氣!
會否幫忙關

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

bbnailnail 發表於 11-8-6 16:55
咁又未必,煤氣無熄同佢無關,但你唔熄燈會"燦"住佢地嘛!

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

好野,有得登記拿6000蚊啦,登記完10個星期後有錢收......!!!

大宅

引用:Quote:bbnailnail+發表於+11-8-6+16:55+咁

原帖由 溋溋 於 11-08-06 發表
咁又未必,煤氣無熄同佢無關,但你唔熄燈會"燦"住佢地嘛!
佢地只會關我地sleep既睡房!
佢地原意係唔想( 燈)住我地sleepmouth:

大宅

引用:好野,有得登記拿6000蚊啦,登記完10個星期

原帖由 溋溋 於 11-08-06 發表
好野,有得登記拿6000蚊啦,登記完10個星期後有錢收......!!!
搞左甘耐先派!等佢開飯就死啦!

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

bbnailnail 發表於 11-8-6 17:16
佢地只會關我地sleep既睡房!
佢地原意係唔想( 燈)住我地sleep
哦...咁佢地真係好兄弟喎!

子爵府

嘩!我真係好遲啦!今日唔舒服,今朝去咗睇醫生,阿仔今日又唔知做咩(我估都係唔舒服)勁喊,我依家先有少少時間上網,一陣又要去99度啦!

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

bbnailnail 發表於 11-8-6 17:17
搞左甘耐先派!等佢開飯就死啦!
咪係....通賬勁左好多。

好在老公有得加人工。

今個月仲有得追溯返前果兩個月添呀!

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

may.bb 發表於 11-8-6 17:27
嘩!我真係好遲啦!今日唔舒服,今朝去咗睇醫生,阿仔今日又唔知做咩(我估都係唔舒服)勁喊,我依家先有少少 ...
休息下啦,我都要出去。 cu

瑪瑙宮

bbnailnail 發表於 11-8-6 16:51
係丫!
唔係點wo!
叫師父收左佢!
咁你安祖先囉,
唔使咁煩啦.

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

[quote]

bbnailnail 發表於 11-8-6 16:15

我之前找師父問過!
我家有3個丫飄!
因為之前聽過一次呼氣聲!
一次聽過有個女人講野!
之後就去問師父!
師父話這三位係等緊一個人番黎!
所以無走!
之後師父就勸佢地去投胎啦!
都咁耐啦!要番就一早番左黎啦!
過左一段時間,以為走左!
點知重未!而家唔知還是三個,定係得番一個!
因為有一個媽媽,一個女,同一個仔!

我未有咁高道行
我找師父畫的!
邊門架!
如無錯的話!應該係矛山丫!

佢地會唔會等緊佢亞爸呢 ??
茅山! OH. I . C. ,
咁你係學法既,
你可供奉你既師公像架,
亦可安祖先架,

咁講, 佢地冇害過你,
冇嚇親你D屋企人,
咁睇你自己覺得使唔使趕佢地走啦,
你而家間屋, 係你自己買定租架,
係一手樓定二手樓,
佢地會唔會之前已經住響呢間屋度既呢 ??

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

may.bb 發表於 11-8-6 17:27
嘩!我真係好遲啦!今日唔舒服,今朝去咗睇醫生,阿仔今日又唔知做咩(我估都係唔舒服)勁喊,我依家先有少少 ...

唔舒服就唔好出去啦,
99度, 唔去咪下次先去囉,
7月我講左唔去99度架喇,
可能會月尾先去,
你有大有細,
唔去就算啦,

瑪瑙宮

溋溋 發表於 11-8-6 17:01

大家有冇諗住點用呢 $6000.
我都未知, 你地呢 ??
等 $6000. 開飯, 餓C好多H.K.人喇.

瑪瑙宮

JJMumMum 發表於 11-8-6 16:48
好難答,因不同結界所要求的都不同.

簡單d講,你屋企度門只有你同你所屬意嘅人先可以入,但係邊個可以入 ...

其實係你知有人 CALL 你,
你自己起身浦頭之嘛 !!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

moonlight9198 發表於 11-8-5 23:05
講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (1)

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=v ...
C LA 我想click 支持 click 左反對添 點樣更正番呀
sorry moon姐 mouth:

首頁

尾頁

跳至