興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:kymkym+發表於+12-5-8+09:22+點click

原帖由 chocolate9592 於 12-05-08 發表
係我第一個POST底有收藏, 分享, 反對同支持, 愈多人支持, 我就有新公仔架喇 !! ...
係嫁!我冇留意天!我click咗啦!

若要人不知 唔好咁低B !  : P

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

chocolate9592 發表於 12-5-8 10:02
係....所以人同人既緣份都係有因果既....雖然有D野係可以避免, 但係緣份一到, 點避都避唔到.....今世唔報, ...

睇得出,我阿哥咪係黎攞債....
搞到我會諗BB同老公同我既因果關係...

瑪瑙宮

bebe12hk 發表於 12-5-8 10:03
大約十年前聽香港電台錢偑卿危炳秉朗既節目有個男人打上去講關於係泰國發生一件怪事,內容係話兩個男人因一 ...

積係B既靈魂去咗A度,A既靈魂唔見咗??
咁有冇講B君之後點??

琥珀宮

引用:大約十年前聽香港電台錢偑卿危炳秉朗既節目

原帖由 bebe12hk 於 12-05-08 發表
大約十年前聽香港電台錢偑卿危炳秉朗既節目有個男人打上去講關於係泰國發生一件怪事,內容係話兩個男人因一 ...
但佢可對返自已証件相嫁!冇可能個樣變左所有人都唔發覺!可能佢電到有少少

琥珀宮

引用:Quote:sandra28+發表於+12-5-8+10:11+就係

原帖由 chocolate9592 於 12-05-08 發表
傻豬.....唔一定有腳印架.....又或者真係有人計錯日子都唔奇......
下!d人教睇腳印!

瑪瑙宮

sandra28 發表於 12-5-8 10:11
就係所有仔女返曬屋企陪呀媽過夜!但朝早茅發現腳印!

咁佢鐘意食既野,有冇同你地之前放既唔同咗呀???

珍珠宮

fanny3315 發表於 12-5-8 10:15
...

我CF話我個仔係黎報恩....但係我覺得似攞債, 日日激到我嘔九十幾斤血.....

birdy09  Give me 5   發表於 12-5-8 10:48

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Good morning, everybody

瑪瑙宮

sandra28 發表於 12-5-8 10:19
下!d人教睇腳印!

唔係架,聽同事講佢個個係張相多咗D咖哩漬,因為個個身前好鐘意食咖哩

珍珠宮

sandra28 發表於 12-5-8 10:19
下!d人教睇腳印!
有時未必係行個邊架....有時會係個玻璃窗度入, 唔知邊度牆走架.....唔係大門口架 !!

公爵府

回覆 chocolate9592 的帖子

咁就不得而知,個男人只講到呢到

珍珠宮

birdy09 發表於 12-5-8 10:20
Good morning, everybody

我又未食早餐喇 !!

瑪瑙宮

chocolate9592 發表於 12-5-8 10:20
我CF話我個仔係黎報恩....但係我覺得似攞債, 日日激到我嘔九十幾斤血.....

...

依家係咁o者,大家會孝順你架啦~
唔係老咗邊有美好回憶先得架

我都希望bb係報恩,不過唔會有人話過我知....

珍珠宮

bebe12hk 發表於 12-5-8 10:21
回覆 chocolate9592 的帖子

咁就不得而知,個男人只講到呢到

有D唔合理, 所以有可能唔真得哂......

珍珠宮

fanny3315 發表於 12-5-8 10:22
依家係咁o者,大家會孝順你架啦~
唔係老咗邊有美好回憶先得架

俾我係CF都話係報恩喇....唔通話攞債我都仲會生佢出黎咩.....

琥珀宮

引用:Quote:chocolate9592+發表於+12-5-8+10:02+

原帖由 fanny3315 於 12-05-08 發表
...
唉...我哥都..晤識講!卅歲起既遭遇..唔知係咪業債!我同佢可能前世因果!前世我欠落佢!今世要我還!

琥珀宮

引用:Quote:sandra28+發表於+12-5-8+10:11+就係

原帖由 fanny3315 於 12-05-08 發表
咁佢鐘意食既野,有冇同你地之前放既唔同咗呀???
成檯放滿灑食/飲!冇chech飲品!食物唔覺郁過!

琥珀宮

引用:Quote:fanny3315+發表於+12-5-8+10:15+睇得

...

琥珀宮

引用:Quote:fanny3315+發表於+12-5-8+10:22+依家

俾我係CF都話係報恩喇....唔通話攞債我都仲會生佢出黎咩.....

珍珠宮

73/ 99教落

73/ 99教落

我99一向都信有靈體, 而曾經有次仔仔係佢屋企狂喊, 所以有次同埋99出街, 揸車經過隧道時, 99就叫我地掉D散銀出車外....

我都知如果俾野跟, 可以手執幾個毫子, 向後一拋, 等佢地掛住執而唔再跟住人, 但係當時我地係行車隧道, 後面當然有車, 試問又點可以就咁掉D錢出車呢 ? 加上正苦已經加額罰$1500, 所以C6同我點都唔肯咁做, 但係我地唔做, 99點會唔黑面呢 ?

結果我C6出聲, 99唯有黑住面都唔再出聲....之後佢又叫我地整床頭婆婆, 但係我屋入面明明已經有觀音, 仲有呢個阿媽, 已經做埋床頭婆婆個份, 我仲點會整呢 ? 唔整99當然又唔多高興, 不過我仔仔根本無百日哭, 只係得閒悶悶地扭吓計, 所以99後來都唔再建議我囉......

首頁

尾頁

跳至