在職全職

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

"跟你做個Friends" @.@ **(Delete)**

~~照顧小孩照顧得悶悶地........不妨來這裡talk talk

子爵府

Re: 大家做個朋友吧!!!

gianyip

你好呀!點解你咁悶呀? ?-(
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

伯爵府

唉...........每天都做相同既事,都幾厭架...........在bk除了可以交換心得之外,都可以吹下水咁囉........

複式洋房

我都話你掂啦 ! 咁快唸到, 幾好聽喎 !

伯爵府

~~tcj~~
用呢個topic就咩人都可以來talking,又唔怕離題啦.

大宅

tcj,

乜野咁掂又咁好聽呀?
tcj 寫道:
我都話你掂啦 ! 咁快唸到, 幾好聽喎 !

複式洋房

liwoodma,

係呀, 得閒入嚟 同我地傾計啦, 我地係夜鬼嚟架, 因為要等 d 小朋友覺覺豬先有自由時間 !

伯爵府

各位
自從來左bk之後真係上左癮呀,每日都要來睇下先安樂,個人仲充實左,一日唔來過就好似有d野未做完咁,好像是我工作的一部份呀,其實都幾岩我,因為我帶住2個小孩不想出街,在家裡做的家務總有休閒時間嘛,咁就可以來這裡交下朋友仔囉,到晚上孩子睡覺了,又可輕輕鬆咁relex下,真係""正""呀!!!!!

伯爵府

~~monbebe~~
無呀!!!是因為我和tcj都係在某個topic傾多左,便好像熟落左咁,但又不想在果個topic度講d唔關事既野,咁咪再開個新topic囉,佢係話呢個topic個名改得唔錯呀.

複式洋房

monbebe,

Hi, 冇呀, 個 topic 係我叫 gianyip 唸架, 因為我地係另一個 topic 傾到離哂題囉 !

複式洋房

gianyip 寫道:
~~monbebe~~
無呀!!!是因為我和tcj都係在某個topic傾多左,便好像熟落左咁,但又不想在果個topic度講d唔關事既野,咁咪再開個新topic囉,佢係話呢個topic個名改得唔錯呀.

gianyip,

俾你寫得快個我添 ! :-( :-(

伯爵府

我好鍾意打字架......我以前在傳呼台做架.........所以咪比你快左少少咁囉...

複式洋房

唔怪得啦 ! 我用手寫板咋 !. 我要去 喇, 聽日一早要帶個女去 playgroup 玩!! Bye !

伯爵府

~~tcj~~
goodnight bye bye

大宅

oh....完全明白....

gianyip,

咦...我都係夜鬼一族黎bor.....

大宅

係呢,你地D阿B幾大呀?
我個仔就黎14個月大叫Braedyn...但因佢百厭成性所以又名金覇王.....

伯爵府

~~monbebe~~
哈哈!!我個女女已8歲,仔仔已5歲了,我個仔仔都好頑皮架,不怕打,不怕鬧,有時鬧佢佢都仲係度笑架........真係好勞氣架.......我個仔都有個花朵叫.....奀皮4架.

伯爵府

~~monbebe~~
你實係夜鬼啦....你仔仔咁細,未返學,我2個一早要返學,所以我不可像你做夜夜鬼呀......

伯爵府

~~tcj~~
你真係好心機,夜晚咁夜訓,早上晨咁早又話帶女女去playground玩,好媽媽....

子爵府

早晨呀!各位!其實我唔係全職媽媽, 要返工ga!
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

首頁

尾頁

跳至