影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

https://www.instagram.com/p/C7Sry18BGns/?igsh=bm80YzRtd3Q3MDQ5

佢自己like 好笑
無比較就無傷害
宋江要摺褲腳(emoji)

大宅

鄧豆豆 發表於 24-5-22 00:17
無計啦
以佢以前既演技真係無得揀既
我睇過佢套青春、廿世紀

我唔咪喎,我反而係睇佢20世紀少女就入左坑, 個時仲諗點解佢仲未紅。。終於而家等到啦 好開心。。如果佢黎香港,我一定一定會去睇佢

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 24-5-25 00:42
d 人話可接受嘅BE 係bed ending

承你貴言

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

iwff 發表於 24-5-25 08:23
在大學營中話男女生kiss, 將來就會結婚,咁阿哥和賢珠有kiss結果結婚了,咁善宰和小率應該都會結婚的,我好 ...

我都站he

翡翠宮

Heymanma 發表於 24-5-24 21:46
點解?我覺得會HE喎,因為女主哥會中彩票嘛

好心急快d星期一

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

泰成話率4 穿後係2008 年待到2023, 無再穿越回來,真係待足15 年
attach1/tmp/phpcCMb9c

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

在大學營中話男女生kiss, 將來就會結婚,咁阿哥和賢珠有kiss結果結婚了,咁善宰和小率應該都會結婚的,我好 ...

我想He, 加個激吻,要勁過ep8 果隻, 開船仲好

寶石宮

小謙仔朱媽 發表於 24-5-24 22:21
係囉!會唔會最尾嗰集加長啲呢?如果最尾嗰集有兩個鐘就啱啱好!

唔聽到話加長

泰成訪問話ending, 佢覺得係圓滿喎

翡翠宮

htts 發表於 24-5-25 14:13
我想He, 加個激吻,要勁過ep8 果隻, 開船仲好: ...

d網友都問仲有冇激吻

翡翠宮

htts 發表於 24-5-25 14:14
唔聽到話加長

泰成訪問話ending, 佢覺得係圓滿喎

咁即係he啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

htts 發表於 24-5-25 00:42
d 人話可接受嘅BE 係bed ending

喱個 BE 又唔錯喎
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

鄧豆豆 發表於 24-5-25 11:44
https://www.instagram.com/p/C7Sry18BGns/?igsh=bm80YzRtd3Q3MDQ5

佢自己like 好笑

又會自己 like 嘅
宋江都高,都要摺腳,條褲咪好鬼長囉

珍珠宮

係呀,韓劇最鐘意剪到咁嚇人

珍珠宮

htts 發表於 24-5-25 14:13
我想He, 加個激吻,要勁過ep8 果隻, 開船仲好: ...

係就正,正,正

子爵府

醒目開學勳章

https://www.toutoupiao.com/Vote/ ... _gY-H3oAJUjkTviBO6O

呢倒有個投票..支持下邊邊

伯爵府

好媽媽勳章

yy2004 發表於 24-5-25 16:09
https://www.toutoupiao.com/Vote/65227?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0XinwBTkZtnCZtLKqlydhTpdhAUMZ2IGSls ...

我投左佑錫啦!我最初見到朴叙俊有5000 幾票咁高既,其他都係幾百票,一直找佑錫,見到他過萬票,好開心呀,要每日都去投票支持他。

yy2004    發表於 24-5-25 18:01

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

stella816 發表於 24-5-24 13:54
全部都係我囡聽乜睇乜我先識咋,如果唔係我識條鐵咩
有個後生女帶住先無咁out 咋 ...

我update左我囡,佢話佢鍾意Enhypen
你而家同個囡一齊睇男團,即係我當年咁陪住個囡睇BTS、MX、got7咁,而家睇返果啲MV,感覺真係好特別,好多回憶

琥珀宮

andyan324 發表於 24-5-24 15:17
我已經無咁中啦
第8最毒
而家已經解左

8都好睇,我覺得14好毒,善宰死纏爛打咁成日出現喺女主前面,又中二病,又突然好正經咁話終於見到佢笑

琥珀宮

kcm 發表於 24-5-24 15:18
我都放棄了穿越部分,應該係我睇咁多套穿越劇,最唔合理嘅一套

仲有兩集結局,希望唔好爛

呢度jm解釋完我都唔係好明,我懷疑自己理解能力有問題,所以已經放棄了穿越,可能同想見你唔同,令我地混亂左

珍珠宮

yy2004 發表於 24-5-25 16:09
https://www.toutoupiao.com/Vote/65227?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0XinwBTkZtnCZtLKqlydhTpdhAUMZ2IGSls ...

有投呀, 前日見到佑錫第四咋,昨日已經第一啦

yy2004    發表於 24-5-25 18:02

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊