跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

唉!! 一樣呀,我就縮到成粒蝦米咁,成晚起身睇佢有無踢走張被,又驚佢凍.......点知2父女就 呼呼呼,瞓天光,我就每半個鐘醒一醒.....

睇來我都要改下個網名了,現在都唔可以成日 的, 点叫 gur gur????

原帖由 lulucathy 於 09-10-28 23:33 發表
我臭b都係...唔開冷氣訓唔林成晚醒...開冷氣又凍病左我

男爵府

好媽媽勳章

我未割呀!! 希望可在1月前啦!!
不過多謝定你同chickenwing 先!!

原帖由 lulucathy 於 09-10-28 23:57 發表
最緊要身體無事...小小既火車鬼過一段時間就會淡左...你要每日清潔傷口&唔好食生抽等有色既野...個傷口就唔會咁覺眼...祝早日康復

男爵府

好媽媽勳章

哎喲,頂唔順了,好眼瞓,我去瞓先喇!!
Good night!!

大宅

好媽媽勳章

我都報到先...終於追晒POST啦!!
cacathepanda,我想澄清一下,BBQ個日晴晴唔係俾煒煒整喊,佢lau眼訓,之後好快訓咗 係唔水唔好意思

個日都無咩時間同各位BB正正經經咁影相,宜家睇番D相,唔係大合照,就係晴晴搞人的証據,佢第時唔知會唔會話我同C6將佢第1次BB gathering的回億搞成咁

又無咩時間同各位媽咪傾計,mimiko,你係咪book咗VP影相啦,個日我睇我同事歲幾的相,佢去咗Page Studio影,個FEEL好唔同,又好靚,攪到我又心大心細TIM

好期待下次BB gathering,去clubhouse都好喎 今次我會同晴晴同其他BB影番多D靚相先

複式洋房

我住係長沙灣, 係一個新嘅屋苑, 個clubhouse都係全新嘅, 我唔知道個宴會廳可以容納幾多人, 我會去問下,
佢係頂樓, 大約2千尺, 可以book埋天台, 天台有2個按摩池加2個燒烤爐, 都ok舒服架, 頂樓要$350/1個鐘,
天台要$700/3個鐘.

大宅

報到呀!

gurgur...take care!

複式洋房

你地可以睇下個floor plan:

http://i564.photobucket.com/albums/ss88/tracykychan/floorplan.jpg

大宅

家僖媽報到,咁多位早晨嘞..........

別墅

報到先.....大家好

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

謙謙都黎報到先 , 繼續吹水但係會抹咀

男爵府

好媽媽勳章

軒軒叻叻!!!

琳琳就蠢豬一隻!! 次次放佢坐,佢就 pat pat都未掂地就扭轉身想爬......又唔知自已個pat大喎!!

原帖由 daisyc1 於 09-10-28 20:54 發表
今日有件開心事呀...夜晚接軒軒放學的時侯, 軒軒第一次可以自己支撐坐係度, 大約3-4秒, 真係好神奇呀....

大宅

20103月包班同學仔/女名單 :

1.Mimiko_1 (
尖沙咀,星期六,日上,下午都得)
2.雙子座bb (尖沙咀,星期六下午,星期日上下午都ok (星期六下午就最好))
3.mc_baby
(尖沙咀,星期日上下午OK
4.mc_baby
(嵐嵐的表哥仔)(尖沙咀,星期日上下午OK
5.0506baby (
尖沙咀, 星期日12:00)
6.Heike
7.Brendon_Kat(
尖沙咀,星期六,日上,下午都ok)
8.Yatsingbb(
尖沙咀,星期六,日上,下午都ok)
9.cherryird (尖沙咀, 星期日, 上或下午都ok)
10.Leung-baby (
尖沙咀, 星期六下午only)
11.lara.poon (
尖沙咀,星期六,日上,下午都得)
12.happypiggie
13.Beebebu (TST,
星期六下午)
14.cb_jackie (TST,
星期六下午, 星期日上下午都ok)
15.jmok227 (TST,
星期六下午, 星期日上下午都ok)
16.daisyssl (1st choice
官塘, 2nd choice TST,
星期日上下午都ok )
17. wahson0503 (TST, 星期六下午,星期日上下午都ok)

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

正!!
等我地呢d偏遠地區人士多d藉口出市區見吓d高級野先 天台會唔會好大風架?

原帖由 lara.poon 於 09-10-29 00:53 發表
我住係長沙灣, 係一個新嘅屋苑, 個clubhouse都係全新嘅, 我唔知道個宴會廳可以容納幾多人, 我會去問下,
佢係頂樓, 大約2千尺, 可以book埋天台, 天台有2個按摩池加2個燒烤爐, 都ok舒服架, 頂樓要$350/1個鐘,
天台要$7 ...

別墅

好似幾好咁喎..

原帖由 lara.poon 於 09-10-29 00:53 發表
天台要$7 ...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

gurgur,
我都係同你一樣晚晚要隔一陣就醒一次, 但係隔離床位o個個就真係訓到gurgur聲 . 不過你都要休息多d, 如果唔係會影響個病, 就算第日做完手術都係呀!
下次等謙謙同琳琳傾吓叫佢無野就訓多d, 等媽媽又可以休息吓, 仲有唔好成日用鐵頭功撞媽媽lor...話嗮佢地同一日出世, 應該好傾d

原帖由 gurgur 於 09-10-29 00:00 發表

唉!! 一樣呀,我就縮到成粒蝦米咁,成晚起身睇佢有無踢走張被,又驚佢凍.......点知2父女就 呼呼呼,瞓天光,我就每半個鐘醒一醒.....

睇來我都要改下個網名了,現在都唔可以成日 :sleepb ...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

mimiko,
我想問吓去幼潛班嘅家長要唔要落水架? 尋晚我老公叫我如果要'水著'就記得喺'####'落車先喎

原帖由 MIMIKO_1 於 09-10-29 08:59 發表
2010年3月包班同學仔/女名單 :

1.Mimiko_1 (尖沙咀,星期六,日上,下午都得)
2.雙子座bb (尖沙咀,星期六下午,星期日上下午都ok (星期六下午就最好))
3.mc_baby (尖沙咀,星期日上下午OK)
4.mc_baby(嵐嵐的表哥仔)(尖沙咀,星 ...

別墅

應該無乜學游水既時間架喎...唔駛水著嘛?...又唔係去潛水..哈哈...

原帖由 leung-baby 於 09-10-29 09:13 發表
mimiko,
我想問吓去幼潛班嘅家長要唔要落水架? 尋晚我老公叫我如果要'水著'就記得喺'####'落車先喎

男爵府

好媽媽勳章

早晨呀咁多位!!

別墅

MORNING MORNING

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

呢排本人中咗一隻新病毒 , 叫BK0905毒, 毒性猛烈, 令人無時無該都心思思想睇吓個topic有咩update, 有無人response自己, 喺公司都長開BK, 有野又唔願做, 連搭車時間都唔放過, 個仔訓咗就即刻飛埋個電腦:;pppp:
此病暫時無藥可救, 唯有而家繼續工作, 繼續bk
遲早日日都bk (因為被人 )

首頁

尾頁

跳至