興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+Rain~*+於+13-04-29+發表有,

珍珠宮

A和B玉如何分辨?我想買1隻。

水晶宮

畀面勳章

回覆:好奇問,jm你們有帶玉鈪嗎?

有呀!十幾年啦!

公爵府

畀面勳章

引用:有.左右各一

原帖由 taya 於 13-04-29 發表
有.
左右各一
影張相睇下得唔得呀

公爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+fullma+於+13-04-29+發表你果

原帖由 prettybabe 於 13-04-29 發表
係咪成日浸到清潔劑?
都唔算,因冇乜做家務不過應該係果批玉質問題,因為幾隻都係越帶越黃呢兩隻都係同一批的

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

無呀~感覺唔方便..切野..劈野..xd

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

戴左四年

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

有呀, 帶0左十幾年啦, 有一年成日覺得有野跟住, 自己買紫鈪帶, 係周生生買架, 0個時只係二千蚊咋, 而家最少都要上萬蚊

公爵府

畀面勳章

引用:A和B玉如何分辨?我想買1隻。

原帖由 Minnie2010 於 13-04-29 發表
A和B玉如何分辨?我想買1隻。
我唔識呀,係99有個朋友玩玉器的,佢入左幾隻叫我99睇下,咁我99就揀左幾隻比我揀囉〜 點知得一隻size啱我帶唯有比佢跟住我

大宅

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

做女個時有,不過爛左就冇再帶,改帶銀

大宅

我而家冇帶,以前有,真係越耐越有感情,我都係有日吾小心打爛左之後就再冇帶,點解帶鑽石就冇尼種感覺,係米玉收到人氣?有靈氣?

公爵府

畀面勳章

引用:有呀,+帶0左十幾年啦,+有一年成日覺得有野

原帖由 ankle 於 13-04-29 發表
有呀, 帶0左十幾年啦, 有一年成日覺得有野跟住, 自己買紫鈪帶, 係周生生買架, 0個時只係二千蚊咋, 而家最少 ...
有時行過見到d玉靚,一望個價錢都唔洗諗!

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

有 戴咗15年了 玉色偏白 唔夠翠綠。一路想除落來 連賣玉個老闆都話除咗到 太貼手了又無打爛 唯有一直戴住lo r

男爵府

回覆:fullma 的帖子

有帶過幾隻 心情煩燥時 用毛巾包住 打爛它 好彩 很平的

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

引用:我有,結婚果年99送的生日禮物,帶左4年了

原帖由 fullma 於 13-04-29 發表
我有,結婚果年99送的生日禮物,帶左4年了〜 初初覺得好娘,宜家越帶越喜歡,越帶越有感情!

...
2隻手到有带,带左好耐,習慣左唔帶唔舒服

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

有戴左十年啦!

chloe_fong    發表於 13-5-10 09:18

男爵府

畀面勳章

有,帶左好耐啦!

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

我d隻好貼,戴左八年

首頁

尾頁