跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 中西區2004精靈BB會 - Part VI

yonniemarn,
你好!

lui-bb, 小白,
你地可以full-time bk甘好, 我只係part-time咋!

chimchim,
電子書我買過一本,但係for age 3,所以未俾佢玩! (係用支筆dok dok下果隻, 我覺得ok! 同你上次介紹magic pen差唔多!)

lui_BB 寫道:
小白

原來你又係同BK打工既, wakakaka

大宅

你份工冇野做架咩?

我好多野做好忙, 但成日忍唔住要上黎八吓.

littlewhite_amy 寫道:
我成日都係到.. kakkak所以好少甩咀

[quote]
yonniemarn 寫道:
ok, 上完會報告.

我返緊工, 而家偷雞炸........ 我隔個零鐘上黎望下, 見你地已傾左幾版, 追完都答唔切咀........

[quote]
chimchim 寫道:
yonnie~
你上完報告下好5好呀! Thanks!
小牧童==>click here
香港老師教,好似遠咗d!
[/quote][/quote]

洋房

Agree! I haven't been here for long time. My BB girl is now 19 months. Her name is 卓瑤. She is now studyng in Woodland playgroup for every Mon/Wed/Fri. Is there any good playgroup on Sat or Sun?
Candy

男爵府

各位早晨~

yskn & 小白

因為瑤瑤個亞媽我都好鍾意睇書,所以我會買好多書俾瑤瑤睇,就算現在唔識字都可以看下d靚靚圖畫麻!

princesshk2~

我都見過那些電子圖書 ,但我想買那套是一支筆加些圖書,我忘了叫甚麼名字?我在大眾見過,等下次有機會去看完再告訴你。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

All,

我尾龍骨超勁痛, book o左聽朝去睇物理治療, 去唔到玩水啦~~

(不過今晚話會落雨, D水凍呀, 小心唔好冷親各位寶貝~~~ )

別墅

All,

我報左名, 你地有無興趣呀?

「BB馬拉松爬行障礙賽」

Smart Kid's Club 將於2006年7月16日o係青衣城地下大型展場為您o既BB舉行一次既難忘又好玩o既「BB 馬拉松爬行障礙賽」,只要BB係5個月至36個月大,您就可以填妥下列表格參加,記得帶埋BB心愛o既玩具吸引佢呀!每組「極速BB」均可獲贈豐富獎品,其餘「熱心參與BB」均可獲發具收藏價值o既紀念證書,萬勿錯過!

男爵府

ALL

你地去邊樹玩水呀~ 仲咩唔預我呀 :-(

小倩 寫道:
All,

我尾龍骨超勁痛, book o左聽朝去睇物理治療, 去唔到玩水啦~~

(不過今晚話會落雨, D水凍呀, 小心唔好冷親各位寶貝~~~ )

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

lui_BB 寫道:
ALL

你地去邊樹玩水呀~ 仲咩唔預我呀 :-(

唔係幸福島啦, 去堅城泳池咋...

男爵府

lui_bb

明天我們打算去士美菲路泳池玩水。

小倩

你條尾龍骨點呀!

男爵府

bbcyrus

我唔參加lu~ 因為銘澤無爬好耐lu~

男爵府

好衰嫁你地 :-( 有節目都唔預我... :-( :-( :-(

大宅

lui_BB 寫道:
好衰嫁你地 :-( 有節目都唔預我... :-( :-( :-(

lui_bb~
佢地係咪游早水,我地要返工,所以..................

monica~
你明天游幾點? 我地家長會到 11:00,睇下我來5來到,還有誰

男爵府

lui_bb

叫瑤瑤鍚返你呀,唔好 :-(

男爵府

lui_bb & chimchim

我們游9:00呀,還有daikam & yskn。
看天氣而定。

王國長老

chimchim 寫道:

佢地係咪游早水,我地要返工,所以..................

好似約8:30 - 9:00...

男爵府

我都唔知你地去游水....... :cry:
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

男爵府

monica

我 :-( 下o者, 無事既, 不過想瑤瑤鍚返銘澤得啦~

男爵府

我梗係有野做~~~~無野做使乜請我..kakkakak
不過唔係好忙個隻羅
yonniemarn 寫道:
你份工冇野做架咩?

我好多野做好忙, 但成日忍唔住要上黎八吓.

男爵府

monica

我 :-( 下o者, 無事既, 不過想瑤瑤鍚返銘澤得啦~

男爵府

clee999 寫道:
Agree! I haven't been here for long time. My BB girl is now 19 months. Her name is 卓瑤. She is now studyng in Woodland playgroup for every Mon/Wed/Fri. Is there any good playgroup on Sat or Sun?
Candy

首頁

尾頁

跳至