在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有無做"秘書"的媽咪呀? :hammer:

Emilybb,

梗係預埋你啦. 我住係官塘順利村附近.

大宅

:tongue: :tongue:

Emily_bb 寫道:

[quote]
蕭夫人信箱 寫道:
c野呀

[quote]
Emily_bb 寫道:
叫你99小心狗仔隊tim 呀

[quote]

我都去瞓啦, good night

珍珠宮

好媽媽勳章

morning ar

依 .... 今日e6做星星喎, 唔知佢幾點拍呢
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

男爵府

Evolution 6
你99真係唔講得笑...勁勁勁... 佢係咪係"b"字頭公司做嫁,好熟面口喎.

另外,好sin mo otis 呀,因為佢有好多靚玩具呀,幾時借比我亞女玩呀....
得閑就check pm 啦..

盧貓貓

珍珠宮

好媽媽勳章

mm
咁你都係靚靚外母姐

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

夫人, maomao,

妳地都係到呀!! 原來做秘書的多數都算清閑. 不過夫人妳的boss用人都幾盡,私人野都要幫他手

珍珠宮

好媽媽勳章

妙兒 寫道:
夫人, maomao,

不過夫人妳的boss用人都幾盡,私人野都要幫他手 ===> 你唔駛架

男爵府

夫人,
第一我唔靚,第二亞女有冇人要都係未知數,我有冇外母做都係問題呀.... 除非你siumind 肯...... ?-( ?-(
蕭夫人信箱 寫道:
mm
咁你都係靚靚外母姐
盧貓貓

男爵府

妙兒
我地係到等你e個花心蘿蔔呀...

妙兒 寫道:
夫人, maomao,

妳地都係到呀!! 原來做秘書的多數都算清閑. 不過夫人妳的boss用人都幾盡,私人野都要幫他手
盧貓貓

珍珠宮

好媽媽勳章

燒買肯, 你係咪都'up'頭先

[quote]
loumaomao 寫道:
夫人,
第一我唔靚,第二亞女有冇人要都係未知數,我有冇外母做都係問題呀.... 除非你siumind 肯...... ?-( ?-( [quote]

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

夫人,
我可能是一個無咩用的秘書,我bossd 私人野既來完全唔使我負責, 公事除外.

maomao,
我花心是因為我太得閑.

大宅

妙兒 寫道:
夫人,
我可能是一個無咩用的秘書,我bossd 私人野既來完全唔使我負責, 公事除外. >>>>>偷偷雞上黎, 我老闆 d 嘢好多都要我理, 有時 sat/sun 都要 on call ah.

大宅

Evolution6,

我媽咪住曉麗苑呀, 近唔近你呀:mrgreen:

Evolution6 寫道:
Emilybb,

梗係預埋你啦. 我住係官塘順利村附近.

男爵府

簡直lui飯應啦....
[quote]
蕭夫人信箱 寫道:
燒買肯, 你係咪都'up'頭先
盧貓貓

大宅

蕭夫人,

今日影完相啦. 唉...BB昨晚可能太緊張,2:00幾先肯訓覺,今朝可能眼訓,都唔係好肯笑. 至於我...我都唔知影成點. 不過算啦.

係呀,個雜誌記者同我講佢急需找一些"孕婦"拍照呀, 你地邊個宜家大緊肚呀? 有無興趣出現於"孕媽媽"或"媽媽寶寶"呀? 只係拍幾張相架喳. 佢話URGENT呀.

大宅

maomao,

我99係"covermark"做架. 以前就係"Lancome"做左差唔多20年. 不過就快唔做了,因為d同事唔係咁好.

講開Otis玩具...係呀,我都發覺好大鑊...我每次去街都買玩具比佢,買下買下越來越多...不如得閒帶埋你個BB過來我屋企玩丫. 你好似住將軍O架係咪呀?

我CHECK左PM啦. 复左你啦.

大宅

Emilybb,

曉利苑係邊架...好熟呀. 我住係順利紀律部隊宿舍,近唔近架?

珍珠宮

好媽媽勳章

E6
我可唔可以扮大肚呀

大宅

夫人,

我就可以既...因為我太肥了.

侯爵府

睛靈勳章

loumaomao,

mud妳都係住將軍澳咩! me too!

首頁

尾頁

跳至