自由報料

跳至

首頁
34567...90

尾頁

大宅

Re: 【王子變青蛙】續帖(3) + "183 Club - 媽媽fans支援會"

morning)))
岩岩先睇完完娛同埋誰最帶種咋

完全娛樂(22-08-2006)

誰最帶種(13&22-08-2006)

男爵府

Re: 【王子變青蛙】續帖(3) + "183 Club - 媽媽fans支援會"

[size=large]linda2762:
我想要呀!唔該你send俾我丫!

e-mail: [email protected]

話時話,我琴晚send 左大頭相俾你,你收唔收到!

[quote]
linda2762 寫道:

昨晚 msn 唔好意突然斷左線跟住上唔到網, KY2004 那首個是星萍果樂園的歌, 是范逸臣 不說出的溫柔, 如喜歡 send 給你, 不說了, bye

男爵府

[size=large]今晚先睇到,正唔正架?
琴晚睇埋少年特攻,呀明好英呀,見到佢爬上咁高條柱到,再跳出去拉住個棍,我一路睇一路都好緊張呀!當佢成功個刻,真係好感動呀!
另外,我好羡慕個幾個得到呀明鼓勵之吻同擁抱個D女仔呀!

Babyruby 寫道:
morning)))

男爵府

早晨~~

大宅

正!!! 我覺你會like誰最帶種多d,因為小明佢地個組輸左,被罰坐過山車,小明上去時不停說好討厭!!!好好笑!!!同埋影到小明好型,hehe...
至於完全娛樂佢地玩估野,小明同紹偉又係輸左,比罰打pat pat,小明被jacky打完個樣好好笑呀(因為真係好似幾大力下..)
KY2004 寫道:
[size=large]今晚先睇到,正唔正架?
琴晚睇埋少年特攻,呀明好英呀,見到佢爬上咁高條柱到,再跳出去拉住個棍,我一路睇一路都好緊張呀!當佢成功個刻,真係好感動呀!
另外,我好羡慕個幾個得到呀明鼓勵之吻同擁抱個D女仔呀!

[quote]
morning)))

[/quote]

男爵府

[size=large]聽你講到咁正,真係想快D衝番屋企睇呀!
[quote]
正!!! 我覺你會like誰最帶種多d,因為小明佢地個組輸左,被罰坐過山車,小明上去時不停說好討厭!!!好好笑!!!同埋影到小明好型,hehe...
至於完全娛樂佢地玩估野,小明同紹偉又係輸左,比罰打pat pat,小明被jacky打完個樣好好笑呀(因為真係好似幾大力下..)

大宅

有小明既節目,咩都好睇既,hehe...[quote]
KY2004 寫道:
[size=large]聽你講到咁正,真係想快D衝番屋企睇呀!

大宅

[size=x-large]大家好!!我好想大家喔!!

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

makfr,
佢每晚10pm - 11pm播一個鐘, 但我計過cut埋廣告只得播半小時je.
makfr 寫道:
各位, 早晨!

Jojo, wa, 咁多集? 每集播幾耐ar?
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

男爵府

[size=large]我都好掛念你呀!
肥寶寶 寫道:
[size=x-large]大家好!!我好想大家喔!!

男爵府

[size=large]大家快D去投票支持呀明啦,呀明嚴重落後呀!
Please click here-壹蘋果投票:你最想那位台灣男藝人來香港拍戲?

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

投左啦................投左啦 ~
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

男爵府

我投左啦~~~~~亞明係嚴重落後 :-( :-( :-(

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

男爵府

DONE

大宅

我之前投左,而家又投多票
KY2004 寫道:
[size=large]大家快D去投票支持呀明啦,呀明嚴重落後呀!
Please click here-壹蘋果投票:你最想那位台灣男藝人來香港拍戲?

男爵府

[size=large]我有D奇怪點解第1同第2名咁多票ge, 但我又唔多覺佢地係HK咁受歡迎喎。 [quote]
我之前投左,而家又投多票 [quote]

男爵府

貓大姐,

你想同邊個去睇流星雨咁浪漫呀?
貓大姐 寫道:

大宅

賀軍翔香港都有好多人like佢既, 不過照理真係無小明咁多,又可能各花入各眼掛, 不過我覺個表係唔係咁準既,如果我同你有時間亂按十幾二十次都得拉(但係無聊0羅),又唔駛填id #個d,我地咪當係遊戲一個咁支持下0羅
KY2004 寫道:
[size=large]我有D奇怪點解第1同第2名咁多票ge, 但我又唔多覺佢地係HK咁受歡迎喎。 [quote]
我之前投左,而家又投多票 [quote]

男爵府

我冇時間按十幾二十次呀!而且咁樣都冇意思ge。
[quote]
賀軍翔香港都有好多人like佢既, 不過照理真係無小明咁多,又可能各花入各眼掛, 不過我覺個表係唔係咁準既,如果我同你有時間亂按十幾二十次都得拉(但係無聊0羅),又唔駛填id #個d,我地咪當係遊戲一個咁支持下0羅

首頁
34567...90

尾頁

跳至