2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+bbmike+於+12-11-01+發表我都

原帖由 tabo79 於 12-11-01 發表
我個醫生都話160,好好
放鬆D呀 JM
知道知道,原來咁多媽媽都係160嘅⋯

大宅

引用:Quote:原帖由+慢慢慢者+於+12-10-31+發表我

原帖由 annie_rabbit24 於 12-10-31 發表
你最終都係諗住睇三個?
當然睇一個啦,邊有咁多錢呀,,選鄧醫生個個都係佢細心!!!
我提醒大家照結構個醫生係有一張特別証書,係個個都可以照結構,因為政府無這方面既牌!!所以大家小心搵,有d醫生有部機,但其實無讀過有關身體結構,只係讀醫時所有的認知,小心小心

別墅

可唔可以加埋我呀?

預產期: 4月17日, 屯門醫院
結構日期: 11月22日(私家照)

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我下星期都返健康院聽心跳啊,,,正常係應該幾多架??我見你地咁多都係160既

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:可唔可以加埋我呀?+預產期:+4月17日,+屯門

原帖由 miki__miki 於 12-11-02 發表
可唔可以加埋我呀?

預產期: 4月17日, 屯門醫院
你好,我早你一日

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:我下星期都返健康院聽心跳啊,,,正常係應該

原帖由 涼c9 於 12-11-02 發表
我下星期都返健康院聽心跳啊,,,正常係應該幾多架??我見你地咁多都係160既 ...
健康院都唔會講

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

joannelai930 發表於 12-11-2 12:21
健康院都唔會講
....之前我返c+照超聲波+聽心跳..醫生都冇講,,,只係話正常.....

咁你地點知架???????????????????????

琥珀宮

引用:Quote:joannelai930+發表於+12-11-2+12:21+

原帖由 涼c9 於 12-11-02 發表
吓....之前我返c+照超聲波+聽心跳..醫生都冇講,,,只係話正常.....

咁你地點知架???????????????????? ...
係囉,只係話正常,私家先有講

大宅

丫...星期三果日返去覆診..點知無照 BB >.< 好失望呀...16W 5D 啦....仲未知道 BB 性別... PS -.- 我真係好想知道佢 男 定 女..
唔通真係要我 21W (12月5日) 照結構先知道性別呀!!??

話說之前係 週末嘔一嘔...14W之後變左晚晚嘔一嘔..
晚餐後都要嘔一嘔...唔知係咪呢 2 個星期都無胃口..
比起有 BB 之前輕左 8 磅...(可惜...肥肉太多..輕左 8 磅 都唔覺眼=.=)
我成日發大夢...想自己一路陀一路瘦 XD 哈哈...
如果可以就爽啦...生左瘦過未生之前...粒豆釘就真係對我不薄啦

別墅

joannelai930 發表於 12-11-2 12:21
你好,我早你一日

你好呀^^~
你咁快知道左係仔仔啦??
我都好想知道呀..要等11月22號...去照結構先知><..

琥珀宮

miki__miki 發表於 12-11-2 14:17
你好呀^^~
你咁快知道左係仔仔啦??
我都好想知道呀..要等11月22號...去照結構先知> ...

hello, 係呀, 前幾日去做產險,E生話8成係喎,我就30/11先做結構

琥珀宮

ALin~ 發表於 12-11-2 14:02
丫...星期三果日返去覆診..點知無照 BB >.< 好失望呀...16W 5D 啦....仲未知道 BB 性別... PS -.- 我真 ...

等下啦, 唔駛失望O既, 我生亞女時, 係出世果一刻先知架

大宅

joannelai930 發表於 12-11-2 15:00
等下啦, 唔駛失望O既, 我生亞女時, 係出世果一刻先知架
丫...............................我見 有 D 5 月 媽 12W 已經話知道...我老公又好想知...身邊 D 朋友又成日問 XD 攪到我好吊引呀...

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:丫...星期三果日返去覆診..點知無照+BB+>.

原帖由 ALin~ 於 12-11-02 發表
丫...星期三果日返去覆診..點知無照 BB >.< 好失望呀...16W 5D 啦....仲未知道 BB 性別... PS -.- 我真 ...
alin~~~我18w都返健康院聽心跳啊,,我又係未知bb性別。。。我諗都要等到月尾照結構先知喇

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:joannelai930+發表於+12-11-2+15:00+

原帖由 ALin~ 於 12-11-02 發表
丫...............................我見 有 D 5 月 媽 12W 已經話知道...我老公又好想知...身邊 D 朋友又 ...
由我13w話左俾屋企人同好朋友知果陣。。。佢地第一時間都問我bb性別。。。又問我想要仔定女有咩所謂姐!仔定女我都咁錫架啦,,d人3日唔埋2日就問

大宅

引用:Quote:原帖由+ALin~+於+12-11-02+發表丫...

原帖由 涼c9 於 12-11-03 發表
由我13w話左俾屋企人同好朋友知果陣。。。佢地第一時間都問我bb性別。。。又問我想要仔定女有咩所 ...
我都係仔女都無所謂,不過都好想知
越想知越唔比知

大宅

引用:Quote:原帖由+涼c9+於+12-11-03+發表由我13

原帖由 ALin~ 於 12-11-03 發表
我都係仔女都無所謂,不過都好想知
越想知越唔比知
我都未知呀!14w去c+照e生話佢成個坐左響度唔比我地睇,激屎:;pppp:
要等18w 再去照先知(希望佢合作啦!)

大宅

引用:Quote:原帖由+ALin~+於+12-11-03+發表我都

原帖由 bbmike 於 12-11-04 發表
我都未知呀!14w去c+照e生話佢成個坐左響度唔比我地睇,激屎
要等18w 再去照先知(希望佢合作啦!):h ...
我第一次夾臍帶,第二次企係度
真係唔比我睇,好奀皮
我要21w先再照好心急架姐!

琥珀宮

你地有冇好口渴呀? 我成日都係口渴 --> 飲水 --> 去VV --> 飲水, 冇時停

大宅

引用:你地有冇好口渴呀?+我成日都係口渴+-->+飲

原帖由 joannelai930 於 12-11-04 發表
你地有冇好口渴呀? 我成日都係口渴 --> 飲水 --> 去VV --> 飲水, 冇時停
我。。。好口渴,由其夜晚呀,VV日頭都ok...夜晚可能攤係度睇電視,30-45mins就要去,仲有夜尿試過一晚起2 3次,好辛苦

首頁

尾頁

跳至