跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 0舍易靚媽俱樂部 PART3

Sherri,
多謝你呀! 專業人士!!
Jolly 寫道:
各位,
FYI! good luck to all.

meningitis1
meningitis2

子爵府

影張相來看看啦!
Jolly 寫道:
啊~ 咁多朵花呀!! [quote]
misslee 寫道:
Sherri,
你見到的是叫花菖,
一個菖內會有5-8朵花的呀!!
[/quote]

男爵府

david ma

果個係jenny呀, 3個頭生呀.

David媽 寫道:
Coolpig
我冇認真去 plan, 只係感得我要2個bb以上, 年齡又大埋啦啦生生la, 點知e+至知stupid, 好鬼辛苦, 唔追女la, 我已冇錢冇精力la

我記得有個04 feb 的媽媽又係有左第2名,佢生未

[quote]
Coolpig 寫道:
David媽,

我都記得你, 你有時都會上來留下"腳毛 "的.. ... :mrgreen: 下次留多小小得唔得? :mrgreen: l
另外, 你同Sharon一樣, 有2名呀!!第二名是plan or 意外???
[/quote]

子爵府

astor,
什麼是3個頭生呀?? ?-(
duke1208 寫道:
david ma

果個係jenny呀, 3個頭生呀.

男爵府

Sherri,

你唔好咁惡, 又恐嚇我呀! 我心血小, 驚架.....~ :mrgreen: 唔怪得party個日, Ida分享時, 你老公成人捉你隻手黎舉啦..... :mrgreen: 原來有D人無自知之名, 要人提架, 正如我提你多口水一樣.....~

Jolly 寫道:
斧頭珠,
小心講野呀下! 家下我個樣好唔C文咩!!! [quote]
Coolpig 寫道:
Eva,

你做左新進口水天王啦........ 睇你人仔細細又咁C文, 唔似咁多口水bor ?-( 唔似得車文琪, may, sherri佢地, 一望就知是口水怪........
[/quote]

大宅

有冇媽咪知道多d資料關於 "『小小大學』傑出智力證書及研究課程", 你地有冇媽咪會係2月6號去聽個簡介or面試架. 我就登記咗, 但唔知去唔去好, 比d意見我啦....
?-(

男爵府

2.5K都唔記得飲番杯tim, 飲!

子爵府

Alice,
弓始!!

男爵府

Tora,

你5d去, 去完番來report俾我地聽啦...... :mrgreen: 我就.................唔去啦....~

子爵府

珠珠,
想請教下你, 我買左president既cream呀, 但佢冇話咸定淡, 姐點?
同埋你係買邊隻馬利餅架? 我琴日去citysuper, 咁大間都冇馬利餅買, 吹脹! ?-(
I support autism acceptance!

子爵府

珠, 我老公話我隻手滑溜溜, 成日會借D意摸下架!! :lol: 佢個日舉我隻手都係想比人睇下佢老婆隻手幾咁細滑姐~ :lol: :lol: :lol:
Coolpig 寫道:
Sherri,

你唔好咁惡, 又恐嚇我呀! 我心血小, 驚架.....~ :mrgreen: 唔怪得party個日, Ida分享時, 你老公成人捉你隻手黎舉啦..... :mrgreen: 原來有D人無自知之名, 要人提架, 正如我提你多口水一樣.....~

[quote]
Jolly 寫道:
斧頭珠,
小心講野呀下! 家下我個樣好唔C文咩!!! [quote]
Coolpig 寫道:
Eva,

你做左新進口水天王啦........ 睇你人仔細細又咁C文, 唔似咁多口水bor ?-( 唔似得車文琪, may, sherri佢地, 一望就知是口水怪........
[/quote][/quote]

大宅

Kitty,

佢呀媽我發左達咩! 正一衰女! 咁我向佢個cake 插兩次蠟燭咪得law, 斷估蠟燭唔會貴過蛋糕掛!
:mrgreen:

子爵府

我唔記得點整相上來呀~ 你可唔可以話我知點整到好似你同sa咁?
misslee 寫道:
影張相來看看啦!
[quote]
Jolly 寫道:
misslee 寫道:
Sherri,
你見到的是叫花菖,
[/quote][/quote]

大宅

Coolpig 寫道:
Tora,

你5d去, 去完番來report俾我地聽啦...... :mrgreen: 我就.................唔去啦....~

但我仲未知去唔去喎, 因為嗰日係我的大日子喎, 我都係book定先囉, 所以我想而家搵定多d料, 睇吓唔去有冇損失.....

大宅

alice,

我呢d叫深藏不露!! :mrgreen:

子爵府

咁都得?????????????
Jolly 寫道:
珠, 我老公話我隻手滑溜溜, 成日會借D意摸下架!! :lol: 佢個日舉我隻手都係想比人睇下佢老婆隻手幾咁細滑姐~ :lol: :lol: :lol:

子爵府

你要有一個可以放相的網址先得呀!!
Jolly 寫道:
我唔記得點整相上來呀~ 你可唔可以話我知點整到好似你同sa咁? [quote]
misslee 寫道:
影張相來看看啦!
[quote]
Jolly 寫道:
misslee 寫道:
Sherri,
你見到的是叫花菖,
[/quote][/quote][/quote]

大宅

hi, everyone,

it seems i am a little bit late, today still busy but luckily every things are settled. i don't need to ot and can celebrate with minna la. i cannot use my computer since there is sth wrong, i use my partner's computer and i can type eng only.

later i will chase all your messages and thank you all of you, thanks for all your blessing to minna.

Carmen

大宅

Coolpig
係jenny, 唔該你,
3月頭, 嘩, 好快到相差13個月
Cheers, Elaine

大宅

我個囡嘅阿爸唔係食人奶, 佢一日都有3 -4次or over 屎屎痾!:mrgreen:

duke1208 寫道:
david ma, kitty, eva

all c 怪=痾屎怪, 事關ga+小bb時係人奶b, 一日all3 -4次屎屎, 所以佢daddy就叫佢痾屎怪.

首頁

尾頁

跳至