跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

haha, 我c6都話我揀張咁ge相
出到來個個都以為小敏敏係日怡
原帖由 gurgur 於 09-10-29 13:28 發表
幫小敏敏 upload 番啲大眼'的'相啦!!
lee 張大頭相睇唔到對美人眼呀!!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 雙子座bb 於 09-10-29 13:15 發表

daisyssl, 你又做傻豬豬啦,我地唔係唔回應你d post,只係有時太多post追唔切,個個掛趕工追post 姐 !!

又多一隻傻豬豬!:loveliness: :loveliness: :loveliness:

玩左好耐要清野la~ 唔得閒回應la~依家我限住自己每日上bk半日咋, 下午就習中做野la~尤其是就唻寫appraisal想死咩! 我仲要供保險同買3比煒煒b架! (雖然係囝,但都可以扮靚靚ma~) 唔可以玩咁耐la~ 你放心la~ 我地有睇嫁!:D

大宅

好媽媽勳章

多謝你地呀!

大宅

Ha....ha... ha....lara.poon個clubhouse咪有按摩池囉,gathering果日加埋呢個項目比謙謙同mama戲水啦....而我地就係側邊睇得喇!因為好c涷

原帖由 雙子座bb 於 09-10-29 13:12 發表
我都遲來的 "報到" 先 !!!

我的非典BK毒已中毒太深 !! 攪到無機心做野,要做的工作真係堆積如山添呀 !!

Daisy, 唔該晒你開新版面 ! 真係好喇,你依家返part time反而有時間上BK黎,果時做全職媽媽次次都係咁易到一到 ...

別墅

原帖由 雙子座bb 於 09-10-29 13:19 發表

叻叻 !!!
出牙之前,係咪真係會痾 "花生醬粒粒" 屎架 ??

唔知MJ 幾時有牙呢 ~~~~~

我有見過"花生醬粒粒" 屎....不過睇過都唔係出牙仔.....

大宅

咪係.....佢眼大大望住人個樣先殺食ma.....真係暈晒浪啦......

原帖由 0506baby 於 09-10-29 13:33 發表

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 Chingchingming 於 09-10-29 12:48 發表
我都來報到先!
好開心呀!今日發現阿囡出第一隻牙仔了!

e~換左張相, 大個女左wor~ 仲要出牙仔lor~ 下一步係爬牛牛la~

但煒煒b連反身都未! 但琴晚佢用個健身器表演young腳 比我地睇, 咁咪讚佢叻仔law~ 點知佢就越young越落力, 讚到我口都攰埋都唔肯停呀!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 MIMIKO_1 於 09-10-29 13:46 發表
Ha....ha... ha....lara.poon個clubhouse咪有按摩池囉,gathering果日加埋呢個項目比謙謙同mama戲水啦....而我地就係側邊睇得喇!因為好c涷

好野!謙謙表演"幼潛".... hahahahaha..... 唔好意思真係忍唔住... wakakakakak...

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

真係俾leung-baby笑死!

你嘅提意都唔錯喎, 我可以幫謙謙媽安排熱水池, 如果學唔識潛, 我有水泡租借服務.

原帖由 MIMIKO_1 於 09-10-29 13:46 發表

別墅

係呀我初初都以為你係日怡呀~

原帖由 0506baby 於 09-10-29 13:33 發表

別墅

20103月包班同學仔/女名單 :

1.Mimiko_1 (
尖沙咀,星期六,日上,下午都得)
2.雙子座bb (尖沙咀,星期六下午,星期日上下午都ok (星期六下午就最好))
3.mc_baby
(尖沙咀,星期日上下午OK
4.mc_baby
(嵐嵐的表哥仔)(尖沙咀,星期日上下午OK
5.0506baby (
尖沙咀, 星期日12:00)
6.Heike
7.Brendon_Kat(
尖沙咀,星期六,日上,下午都ok)
8.Yatsingbb(
尖沙咀,星期六,日上,下午都ok)
9.cherryird (尖沙咀, 星期日, 上或下午都ok)
10.Leung-baby (
尖沙咀, 星期六下午only)
11.lara.poon (
尖沙咀,星期六,日上,下午都得)
12.happypiggie(尖沙咀, 星期六上下午ok)
13.Beebebu (TST,
星期六下午)
14.cb_jackie (TST,
星期六下午, 星期日上下午都ok)
15.jmok227 (TST,
星期六下午, 星期日上下午都ok)
16.daisyssl (1st choice
官塘, 2nd choice TST,
星期日上下午都ok )
17. wahson0503 (TST, 星期六下午,星期日上下午都ok)

複式洋房

唔知係咪真呢, 老人家講bb出牙仔會肚痾, 呢兩日andrew真係痾多咗, 仲一日痾3次添, 尋晚同佢洗口果時, 見到牙肉有少少book起, 可能好快出牙仔喇.

原帖由 雙子座bb 於 09-10-29 13:19 發表

叻叻 !!!
出牙之前,係咪真係會痾 "花生醬粒粒" 屎架 ??

唔知MJ 幾時有牙呢 ~~~~~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔准笑人呀!!!

原帖由 lara.poon 於 09-10-29 14:40 發表
真係俾leung-baby笑死!

你嘅提意都唔錯喎, 我可以幫謙謙媽安排熱水池, 如果學唔識潛, 我有水泡租借服務.

複式洋房

好彩仲以為你怕咗我個喊包仔o添.

原帖由 0506baby 於 09-10-29 13:21 發表
等我今晚睇吓d setting 先. 琴日想upload bbq 相都唔得呀, 激死.

:loveliness: 其實我第一次用咋

大宅

好媽媽勳章

好擔心呀...joyce無啦啦發燒呀!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

而家即刻比個回應你先啦. 唔洗愁, 我地有時都係咁架, 出10個posts先有回應架!
0905媽d效率真係好快, 我行開咗幾個鐘又幾頁, 頭先我仲喺位道忍唔住笑咗出黎(幼潛的故事!), 我個同事即刻問我咩事. 睇黎真係要收歛一下先

原帖由 daisyssl 於 09-10-29 13:09 發表
我都來報到呀!

講真生左bb之後我有一段時間無上bk, 係最近至上番, 本來都係睇下你地吹水, 但睇睇下覺得你地好close, 又知道你地有攪聚會, 所以都想識你地呀! 但有時又唔見有人回應我d post, 攪到我又想唔答咀wor, ...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 cnd2004 於 09-10-29 15:22 發表
好擔心呀...joyce無啦啦發燒呀!

咩樹呀?睇左醫生未? 如果joyce肯飲,比多d奶奶佢飲! 有冇預備退熱貼,都有dd幫助嫁!

大宅

話事話我想問你哋bb移家一日痾幾多次大大呀, Nicole最近一日兩次呀, 唔知正唔正常呢

首頁

尾頁

跳至