嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

可以即管一問, 問下冇壞.

如果被仔係佢地出品, 應該冇問題.
同埋如果妳記得日期, 佢地應該 check 得返.

一黎為錢, 二黎要比佢地知道, 佢地 d 產品有問題.

不過~ 佢地 d 衫, 真係好好著.
又軟, 又襟, pack 裝的, 計返都唔貴.

原文章由 牛精仔 於 07-9-10 13:58 發表

我上星期買, 一返黎就丟左張單....睇怕拎返去都冇用...買個教訓, 唔再去佢度買被仔了....

男爵府

牛年勳章 畀面勳章

是不是穿窿嘓款,我係4月買左1大1细,過程同您一樣, 最後拎返去exchange to other item,跟住去左Bebedream 買minimoto

原文章由 牛精仔 於 07-9-9 22:22 發表
2百零幾蚊買左張Mothercare 100% Cotton 被仔, 買嘅時候sales提醒洗之前要"揚"下等d毛毛纖維"揚"走d先洗, 但發現"揚"左都冇乜用 (因為成張被纖維甩得太離譜....) ....

洗左兩次, d毛毛仲係甩到成洗 ...

[ 本文章最後由 maomaoju 於 07-9-11 11:40 編輯 ]

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 mummyWai 於 07-9-10 10:39 發表
I go the gift set. Same problem. 毛毛 stick to BB legs and hand. I haven't used it anymore.

我本身有鼻敏感, 被仔洗完吹乾後我揚左一下, D 毛毛仲係咁甩, 我個鼻痕到不得了 , 我諗我唔會比BB用果張被仔, 免得佢唔舒服....其他MAMI 有冇邊隻好被仔介紹呢 ?

複式洋房

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 yau_grace 於 07-9-10 10:24 發表
如果係咁, 可以拎返去 report 返比佢地知.
睇下佢地會點處理

我上星期買, 一返黎就丟左張單....睇怕拎返去都冇用...買個教訓, 唔再去佢度買被仔了....

大宅

I go the gift set. Same problem. 毛毛 stick to BB legs and hand. I haven't used it anymore.

原文章由 牛精仔 於 07-9-9 22:22 發表
2百零幾蚊買左張Mothercare 100% Cotton 被仔, 買嘅時候sales提醒洗之前要"揚"下等d毛毛纖維"揚"走d先洗, 但發現"揚"左都冇乜用 (因為成張被纖維甩得太離譜....) ....

洗左兩次, d毛毛仲係甩到成洗 ...

子爵府

如果係咁, 可以拎返去 report 返比佢地知.
睇下佢地會點處理

首頁

尾頁

跳至