婆媳關係

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我買乜比個囡都話貴,又唔使你比錢,關你春事咩

話我買架 BB 車貴,用貴片,衫仔貴,我買乜都貴,我老公都未出聲關你成春事咩,收吓你把死人聲啦

愛 我 就 別 傷 害 我

複式洋房

回覆:可唔可以收吓你把死人聲呀

聽完咪算,咁勞氣做乜

子爵府

引用:我買乜比個囡都話貴,又唔使你比錢,關你春

原帖由 kitwong 於 15-01-16 發表

話我買架 BB 車貴,用貴片,衫仔貴,我買乜都貴 ...
時運高聽唔到,繼續買洗鬼理佢,佢地一日唔搵野嘈唔安落,你千祈唔好駁佢阿,駁左佢佢又唱你蝦佢架

複式洋房

大宅

我個都係咁! 送俾我女d衫仲好cheap, 其實平/街市買冇問題, 但甩色囉.. 仲要唔係cotton, 又焗

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 kapomama 於 15-03-13 發表我

原帖由 japjapmama 於 15-03-13 發表
你咁唔得架,呢d奶奶您要俾佢知係呀,我係敗家架,點丫,你吹咩咁。我作大d添呀,我私家好出名𠺢, ...
嘩,即係撩佢唔妥我ja

我無咁笨。。。屋企仲有件極品太奶奶。。。

入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

複式洋房

引用:我而家第一胎奶奶之前問我點解唔覺我睇醫生

原帖由 kapomama 於 15-03-13 發表
我而家第一胎奶奶之前問我點解唔覺我睇醫生(意思產檢)

我就好kai咁話比佢知幾時睇,佢問我政府定私家。 ...
你咁唔得架,呢d奶奶您要俾佢知係呀,我係敗家架,點丫,你吹咩咁。我作大d添呀,我私家好出名&#134818;,奶奶你唔明加啦。

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 kapomama 於 15-03-13 發表我

原帖由 kitwong 於 15-03-13 發表
你比佢知你去睇埋私家肯定有排講,其實又唔係要佢比錢,咁多野講做乜

...
就算d錢唔用喺我身上老公都唔會比佢貼大仔2父子

我果時未知佢咁架嘛。。。
自己心臟血管塞因為貴連政府個期都唔排

舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+mandy952+於+15-01-18+發表老

原帖由 anniec9 於 15-03-13 發表
Totally agreed.
佢覺得個囝、細佬返工辛苦嘛,我就係屋企嘆世界

珍珠宮

引用:我而家第一胎奶奶之前問我點解唔覺我睇醫生

原帖由 kapomama 於 15-03-13 發表

我就好kai咁話比佢知幾時睇,佢問我政府定私家。 ...
你比佢知你去睇埋私家肯定有排講,其實又唔係要佢比錢,咁多野講做乜

別墅

引用:老公養老婆天經地義,佢嘈咩,都short shor

原帖由 mandy952 於 15-01-18 發表
老公養老婆天經地義,佢嘈咩,都short short 地,
Totally agreed.

翡翠宮

回覆:可唔可以收吓你把死人聲呀

我就好kai咁話比佢知幾時睇,佢問我政府定私家。。我話2樣都有佢即時話私家咪好貴?我頂丫,政府邊有得照b個樣,次次等勁耐入去check個心跳,磅重量血壓就拜拜

我香港人又唔係高齡高危,有d野政府唔包架...貴!同我講佢個女之前果胎睇過1,2次私家咋

我心諗。。。你個女。。。有幾何理你同理女家,去到邊都帶埋個奶奶乜都奶奶話事,你又知幾多

點知早2日又講。。。又話我去照b好貴。。。

好想講,我無返工唔等如我無收入
(佢個我有開網店)
你個仔娶老婆生仔養我地2母子亦係應份

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+kitwong+於+15-03-12+發表我+

原帖由 meimeisuki 於 15-03-12 發表
可唔可以pm啲資料黎?

回番主題先 下次影咩買咩都唔講佢聽囉
係呢間影架

別墅

引用:Quote:原帖由 winifredwin 於 15-03-11 發

原帖由 kitwong 於 15-03-12 發表
我 c6 唔知我帶左個囡上影樓,影完返黎比佢睇先知

我朋友講得啱,時間過左就影唔番,所以我兩個 ...
可唔可以pm啲資料黎?

回番主題先 下次影咩買咩都唔講佢聽囉
到佢發現咪話唔記得左

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 kitwong 於 15-01-16 發表我

原帖由 japjapmama 於 15-03-11 發表
我會再買多啲
唔買邊有衫著啫,所以我唔會理佢照買

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 kitwong 於 15-03-10 發表上

原帖由 winifredwin 於 15-03-11 發表
我都想幫阿囡影,不過俾c6話我無聊
我 c6 唔知我帶左個囡上影樓,影完返黎比佢睇先知

我朋友講得啱,時間過左就影唔番,所以我兩個月同佢影一次

複式洋房

引用:我買乜比個囡都話貴,又唔使你比錢,關你春

原帖由 kitwong 於 15-01-16 發表

話我買架 BB 車貴,用貴片,衫仔貴,我買乜都貴 ...
我會再買多啲

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 winifredwin 於 15-03-10 發

原帖由 kitwong 於 15-03-10 發表
上個禮拜又影左呢 d
我都想幫阿囡影,不過俾c6話我無聊

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+kitwong+於+15-01-16+發表就

原帖由 winifredwin 於 15-03-10 發表
好得意
上個禮拜又影左呢 d

珍珠宮

引用:所以我覺得,女人生左仔都要做野,有番自尊

原帖由 darkgard 於 15-03-10 發表
所以我覺得,女人生左仔都要做野,有番自尊之餘,仲可以駛自己錢。
我仲有個大既要湊,以家一湊二,真係辛苦過返工,除左湊佢地,仲要做屋企野,我情願返工

首頁
12345...6

尾頁

跳至