自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

王國長老

王國長老

大臣聽到我地心聲, 知道好多會員想要個勳章, 上次十次都食白果可以多次機會, 有多十次, 你地試試啦, 我今次冇再食白果啦
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

玩左4次中左1次,,,玩第8次又中1次!!^^

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 esmehouse 於 10-5-12 14:42 發表
咁咪對我地依 d 5 月 10 日至玩嘅 Mami 好唔公平

母親節前夕 係個活動
個個都玩得
同今次一樣 有哂banner
d會員都有出哂post
可能你冇上到bk 睇唔到la

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

哈哈~我都抽到呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

咁咪對我地依 d 5 月 10 日至玩嘅 Mami 好唔公平

原帖由 kk80400 於 10-5-12 14:37 發表

係時間問題
第1次係母親節前夕
依家5/10 係第2次抽
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 YeungSiuB 於 10-5-12 14:33 發表
點先可以再抽10次呀?我試左好多次都唔俾我再抽既?

係時間問題
第1次係母親節前夕
依家5/10 係第2次抽

子爵府

點先可以再抽10次呀?我試左好多次都唔俾我再抽既?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

點解次次都停喺度唔郁既

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

原帖由 stkyo 於 10-5-10 10:27 發表
我都唔敢再玩,轉咁多次都係停係個兩格,好似SET好左咁,攪到我仲唔開心。
次次都停果幾個位
章前兩格
仲唔開心過上次
以後都唔玩

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都得0左!

子爵府

虎到金來勳章 DHA勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

我都你得10次, 而且唔仲 ...

伯爵府

我都係呀!

原帖由 esmehouse 於 10-5-12 10:49 發表
點解我只可以抽 10 次,而其他有得抽 20 次嘅

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我都中左三次

男爵府

畀面勳章

今日再一次過抽10次,都抽唔到

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

冇得再抽不如整走個banner佢啦, load得好慢呀
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

加油!!加油!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

點解我只可以抽 10 次,而其他有得抽 20 次嘅

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

終於都得左
感激遇上你~

男爵府

ME TOO !!!!!!

原帖由 funbabyhk 於 10-5-11 15:47 發表
我都係 bor, 話:每人只可抽 10次

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我得左啦~~
[img][/img][img align=left

首頁
12345...16

尾頁

跳至