懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

原文章由 crystal618 於 08-7-18 02:03 發表

係呀~~~
食內臟會收奶架~~~
唔怪之得你話少奶啦~~~

我媽果次仲整乳鴒叫我食,,好采我知唔食得,,如果唔係可能已經收哂奶喇mouth:
其實我唔係好捨得停人奶架,,見細佬又重得幾好,,不過而家越嚟越小奶,,變咗食奶粉仲多過人奶,,又要成日泵,,好攰........

公爵府

畀面勳章

原文章由 lingha 於 08-7-18 01:38 發表
圖,

好靚ar個cake~好想食ar~
係咪6吋ar?

maggie,

你老公off到就好la.....快d到8月就好la~

cally,

茵茵返pg到幾點ar?

佢番到4點3左右啦...

子爵府

原文章由 crystal618 於 08-7-17 20:34 發表

上網訂飛戚訂3日後既飛架~~~
如果你要25號去,咁就等唔到我話你知影唔影得相啦~~~

你返黎話我知呀,如果冇得影相我都要諗下~thx

子爵府

原文章由 wing_so 於 08-7-17 21:26 發表
惠惠...
我朋友今個月尾去日本喇

月尾好快喇wor.....原本諗住叫你fd幫我買慳返d郵費,不過原來要等成個月...咁都係叫cally fd幫我買啦~thx

子爵府

原文章由 lingha 於 08-7-17 22:58 發表
hihi~~

我去完影相返嚟la....荔枝角park真係唔錯ga...haha....

cally,

我8/17 ok ar~因圖要9月先影^^

惠,

你想what time影?

我都想8月17號,荔枝角公園......如果cally先,我就再睇下你幾時free囉~

子爵府

原文章由 callyclaire 於 08-7-17 23:54 發表

kids corner 囉, 不過貴dd..做咩呀, 而家o個度你唔番喇?
元朗我有朋友都番緊1間..我要問佢 o係邊..不過佢話係中文上堂o既...

你去元朗媽媽個到睇,好似有間聰明豆幾好,我都想幫我仔報,不過佢又冇寫有咩課程出黎,只係寫免費試堂同埋試完即報就$880 8堂,貴屯門間小小,不過都係元朗方便我,我可能聽日會踩上去問下,因為佢d媽咪話佢電話成日冇人聽

子爵府

原文章由 米奇BB 於 08-7-18 02:15 發表

我媽果次仲整乳鴒叫我食,,好采我知唔食得,,如果唔係可能已經收哂奶喇mouth:
其實我唔係好捨得停人奶架,,見細佬又重得幾好,,不過而家越嚟越小奶,,變咗食奶粉仲多過人奶,,又要成日泵,,好攰........ ...

餵人奶真係好多野唔食得.......你地點知邊d食得,邊d唔食得架??

你細佬擺左滿月喇??係where擺??如果我呢胎係女,係咪唔擺架??好似聽人講仔先會擺.......

子爵府

maggie,

http://home8.dyndns.org/smartyland/index.htm

聰明豆網址~原來試堂要$100....但佢上個半hr架,都幾低~

子爵府

好媽媽勳章

sa
如果可以我都想8月17呀...
因為到9月...我驚個肚好大...好輪盡....
唔該哂你呀!
不過你夾下時間先la~
原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-18 04:10 發表

我都想8月17號,荔枝角公園......如果cally先,我就再睇下你幾時free囉~

珍珠宮

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-18 04:23 發表

餵人奶真係好多野唔食得.......你地點知邊d食得,邊d唔食得架??

你細佬擺左滿月喇??係where擺??如果我呢胎係女,係咪唔擺架??好似聽人講仔先會擺....... ...

唔係架,萱萱滿月我都有同佢擺,焯瀅同芷雅都好似有擺架~

珍珠宮

原文章由 mlkk 於 08-7-18 00:14 發表

你有冇網址呀?思行好早起身架,星期六日我想同佢地去下街呀,所以有時下奏d時間唔太好~~

萱萱個陣返kids corner都係3點幾喎,不過你睇下佢有無上晝啦~~~

侯爵府

原文章由 callyclaire 於 08-7-18 02:20 發表

佢番到4點3左右啦...

咁出到嚟5pm ok ma?怕5怕影得夜?

侯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-18 04:10 發表

okok...冇問題,你係味1家3口?

侯爵府

原文章由 Rain~* 於 08-7-18 09:10 發表
sa
如果可以我都想8月17呀...
因為到9月...我驚個肚好大...好輪盡....
唔該哂你呀!
不過你夾下時間先la~

好吖....如cally都8/17都ok,因分2段time影都得~
你可2pm影咪ok....但你like邊度?
我尋日去荔枝角就咁ge风景

http://www.fotop.net/lingha/lingha500

侯爵府

原文章由 小小靖 於 08-7-18 09:50 發表

唔係架,萱萱滿月我都有同佢擺,焯瀅同芷雅都好似有擺架~

係ar....我女都有擺ar~~

公爵府

畀面勳章

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-18 04:04 發表

月尾好快喇wor.....原本諗住叫你fd幫我買慳返d郵費,不過原來要等成個月...咁都係叫cally fd幫我買啦~thx

我叫左個朋友去睇下有冇貨, 有貨佢就會買架喇, 如果真係買左..到時可以睇下點樣, 叫WING朋友幫你帶番黎囉~

公爵府

畀面勳章

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-18 04:16 發表

你去元朗媽媽個到睇,好似有間聰明豆幾好,我都想幫我仔報,不過佢又冇寫有咩課程出黎,只係寫免費試堂同埋試完即報就$880 8堂,貴屯門間小小,不過都係元朗方便我,我可能聽日會踩上去問下,因為佢d媽咪話佢電話成日冇人 ...

點解元朗你方便D O既?? 你住屯門架喎..

公爵府

畀面勳章

原文章由 lingha 於 08-7-18 10:04 發表

咁出到嚟5pm ok ma?怕5怕影得夜?

但係去邊度影?? 其實影夜晚會唔會唔係咁靚架...

公爵府

畀面勳章

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-18 04:23 發表

你細佬擺左滿月喇??係where擺??如果我呢胎係女,係咪唔擺架??好似聽人講仔先會擺....... ...

如果圍村D人就好似係咁講囉...我有2個朋友生左女都係唔擺..因為佢老公係圍村人~

侯爵府

all~~
我今日超忙呀,好在昊哲乖咋,佢7點幾起身,飲奶之後送晴晴返學都係繼續瞓,仲瞓到11點幾先醒 而佢瞓既時候我就忙整蛋糕仔拎去學校,佢今日學校攪大食會!! 早上已經拎左專for俾老師食既藍莓芝士cake返去架喇!!個cake好成功,琴日仲整左2個,好有滿足感!!

首頁

尾頁

跳至