自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珍珠宮

何必.

侯爵府

好媽媽勳章

我估...
1. 有人預產期係9月13日
2. 8月初bb有問題唔要得
3. 佢可以選擇o係香港既醫院做引產, 但佢唔想去, 因為佢心裡已經打算搵"bb替身", 如果o係香港既醫院做就會有record, 知佢bb無左
4. 同時間, 問人"如果bb大陸出世有無hk出世紙", 為"bb替身"鋪路
5. 上網搵人讓出唔要既bb 比佢當自己仔養, 但無人so佢
6. 心裡開始有歪念
7. 出post話有bb野送, 其實找目標落手
8. 時間越近預產期, 佢個心越急
9. 怕過左預產期被人問"點解仲未入院催生", 於是push out預產期至9月18日
10. 終於有mami上去, 但有老公在樓下等, 令佢發覺"人地老公"係一個"負擔", 於是專攻單親mami
11. 受害人去佢屋企, 終遇害

原文章由 karenlyk 於 08-9-19 01:12 發表
其實我唔係咁明,有冇人可以解釋下??thank you!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你好勁呀!
我諗緊佢做成件事嘅動機係乜野。
會唔會為咗箍煲,
為咗取悅一個人,
又或者拎綜緩
又或者。。。
係BB就得,佢有無揀性別?

係咪用黎
原文章由 叉燒媽咪 於 19/9/2008 09:48 發表
我估...
3. 佢可以選擇o係香港既醫院做引產, 但佢唔想去, 因為佢心裡已經打算搵"bb替身", 如果o係香港既醫院做就會有record, 知佢bb無左
4. 同時間, 問人"如果bb大陸 ...

大宅

原文章由 叉燒媽咪 於 08-9-19 09:48 發表
我估...

嘩,妳成個金田一咁呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

我在bk都有時睇到d人唔多正常,其實都唔使 ,心水清d,靜心d去分析,好易就睇出。就算現實生活中,走在街上身邊都有精神病人可能在,表面都像正常。我上得網多都覺自己開始唔正常,對住電腦留言。

侯爵府

好媽媽勳章

我都係估下咋~
我諗佢應該係因為小產, 憶子成狂.
如果個胎細d既時候無左, 我諗會無甘hurt, 但成9個月先無, o個種傷通唔係一般人可以理解到.
可惜佢無好好處理自己既傷感, 反而認為搵一個bb替身就可以彌補返.

唉... 我地都要好好關心身邊既人, 而當自己有壓力or唔開心時, 都要搵人傾, 唔好自己轉牛角尖呀!

有好多野都係 一念之差...
原文章由 Elefant老婆 於 08-9-19 10:00 發表
你好勁呀!
我諗緊佢做成件事嘅動機係乜野。
會唔會為咗箍煲,
為咗取悅一個人,
又或者拎綜緩
又或者。。。
係BB就得,佢有無揀性別?

係咪用黎 ...

禁止訪問

子爵府

男爵府

原文章由 sasa@uk 於 08-9-19 07:34 發表
好驚

所以話, 網上吹水要小心, 我係 bk 浸咁多年, 唔 post 相, 唔講仔仔叫乜名, 唔講自己&c6既職業, 唔講住既地方 ...

me too~~

子爵府

原文章由 叉燒媽咪 於 08-9-19 10:23 發表
我都係估下咋~
我諗佢應該係因為小產, 憶子成狂.
如果個胎細d既時候無左, 我諗會無甘hurt, 但成9個月先無, o個種傷通唔係一般人可以理解到.
可惜佢無好好處理自己既傷感, 反而認為搵一個bb替身就可以彌補返.

唉. ...

ie 佢個 bb 最後係第二度引產左
now 找替身

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

同我估ge差不多!
我估...
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

子爵府

真係一個悲劇

大宅

醒目開學勳章

悲劇..... , 以後大家網上交友真係要小心

大宅

醒目開學勳章

可怕及可悲之事
各位都要提高警覺
祝願院中的mama及bb 平安...

大宅

原文章由 Angel^v^ 於 08-9-19 10:07 發表
我在bk都有時睇到d人唔多正常,其實都唔使 ,心水清d,靜心d去分析,好易就睇出。就算現實生活中,走在街上身邊都有精神病人可能在,表面都像正常。我上得網多都覺自己開始唔正常,對住電腦留言。 ...

最緊要唔好過份迷...
呢個BK MAMI 我都有PM過.. 不過個時佢講地方太遠我唔會去,.. 之后佢pM 我仲約左我去藍田XX村攞...電話都傾好.. 好彩當晚半個鐘前仲講緊, 半個鐘之后佢個電話唔通.
我都會轉送/收, 不過一定唔去人地家 & 唔會比人地去我家.. 點知會5會遇到賊...

祝願院中的mama及bb 平安 加油

[ 本文章最後由 kylam100 於 08-9-19 11:14 編輯 ]

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

你搞到成件事令人好心寒!

我估...

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

但點解佢思路仲咁清晰

珊瑚宮

原文章由 豬仔mami 於 08-9-19 11:59 發表
但點解佢思路仲咁清晰

其實有d精神病人,如果佢唔發作個下,思路會好清晰.但係多數呢類,會係唔聲唔聲嚇你一大驚個隻呀,反而日日傻下傻下咁過日子個d,先唔會咁恐怖呀

首頁
12345...11

尾頁

跳至