夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原文章由 tonbo601 於 08-11-1 13:19 發表
其實我冇因為錢睇唔起佢, 我睇唔起的, 係佢既人格囉. 就係人地同你共患難, 毫無感激之情.

我冇要求佢日日同我講多謝, 因為講真, 咁多年我付出的, 我真係冇係佢面前提起, 因為我知佢自尊心大到點. 我要求的感激之情 ...

我同你差不多, 以前我老公成日都覺得我有錢過佢睇佢唔起,
後來我多D讚賞佢 "叻", 這樣要佢幫手、那樣要佢幫吓, 逐漸佢就覺我要靠晒佢,自己照顧唔到自己到而家我老公好多嘢都自動自覺幫我做。其實咁樣唔你擦佢鞋, 只係兩個人相處呃呃氹氹又一世啦, 佢開心你開心又唔洗做, 何樂而不為呢?

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我覺得你c6好幸福就真,老婆有份好工悟使做得甘辛苦,起碼翻屋企都少d機會發自己脾氣啊嘛!
其實我覺得好多男人都好中意老婆讚,話距叻,甘距先有d成就感,有時出其不意甘話老公你好得意吖,系吖老公好叻仔,距都悟知几開心但表面又扮晒野甘悟當真,男人吖,,,

男爵府

why do you want him to give you 家用 if you earn more? if you two are couple, can share all expenses together?? no need to give 家用 specifically la

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

自己冇本事仲要講呢d冇建設性的說話:;pppp:

原文章由 洛婷 於 08-10-25 14:48 發表

大男人同自卑心作祟 好難頂

首頁

尾頁

跳至