夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

原文章由 梁媽媽 於 08-9-4 16:55 發表
但你地唔擔心, 佢on line 既時候同的女仔傾野, 傾出事架咩, (唔好意思, 我平時睇就多, 打出黎就好小, 不過呢個post 同我既c6一樣) 所以睇下你地驚唔驚呢樣野者. ...

要出事既唔上網都出事架啦!工作上/應酬上大把女仔埋身。
其實好睇佢係咩人!如果佢係亂上網識女仔既就真係大問題,因為而家d女仔真係好得人驚。佢地唔係為名份,只係貪玩。如果佢上網只係同真正朋友(有男有女)傾既就冇野既~~~

有好多c6出去滾,佢表面上都係一個好老公好爸爸,老婆事發後先講冇諗過呢d「好老公」會出去滾啦!出去滾係冇樣睇架~~~

男爵府

C6咪一樣 !!!!!!!!!!!!!!!!
以前對住TV, 跟住而家打機, 再唔係就睇股票, 完全唔理我...........

甘多年都係這樣, 我地位仲底過電腦/電視. 我真係勁心淡 ..........

"一放工番黎就即刻開電腦OR打機,食飽飯立即回位,玩到訓覺" ....

一模一樣啦, 為左打機鬧交鬧左唔知幾多次.......... 昨晚先嘈完, 到而家都無講過野, 我係超唔開心, 我覺得佢唔好, 好衰...................可以點呢????????

你地有d都話慣左, 可惜我未, 仲未放得開, 點算好, 有無人可以幫下

別墅

我同c6自結婚後一齐住開始, 到現在大慨2年左右, 無論我懷着第1個baby時(有depression), 到生左, 到現在第2個就出世,佢d行為都係同你c6一樣. 不過我就甘諗law, 佢總算係在家, 冇自己出去vv wetwet, 其實打機該是他們減壓既方法, 在虛凝世界中找一點自己既空間. 我有時都好憫佢又唔理個女, 又唔幫做家務, 但諗深一層, 咪當佢係大男孩law! 最緊要係自己開心, 千祈咪將自己同打機比下去. 又或者你試下做主動在佢走埋去電腦前,同佢傾下計...or 叫佢教識你一齊打機同睇股票lor...有時要馴服d大男孩眞係要投其所好先ga...記住開心同唔開心係你自己有權去選擇ga.

原文章由 hunghung215 於 08-9-6 00:01 發表
我C6咪一樣 !!!!!!!!!!!!!!!!
以前對住TV, 跟住而家打機, 再唔係就睇股票, 完全唔理我...........

甘多年都係這樣, 我地位仲底過電腦/電視. 我真係勁心淡 ..........

"一放工番黎就即刻開電腦OR打機, ...

男爵府

我試過啦 ..............

我投其所好, 佢就更加沈迷....

又有同佢傾過, (已經n 次), 佢話知道, 佢又係無改變 ........

種感覺真係好差囉 .................

話就話減壓, 但睇佢玩到講晒粗口 (輸左), 又破口大罵, 搞到我都好燥 .... 玩得咁嬲玩來做咩 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

激 C !!!!!!!!!!!

原文章由 princesshey 於 08-9-6 02:58 發表
我同c6自結婚後一齐住開始, 到現在大慨2年左右, 無論我懷着第1個baby時(有depression), 到生左, 到現在第2個就出世,佢d行為都係同你c6一樣. 不過我就甘諗law, 佢總算係在家, 冇自己出去vv wetwet, 其實打機該是他們 ...

首頁

尾頁

跳至