跳至

首頁

尾頁

別墅

worry

check pm please !

子爵府

畀面勳章

lamlammama:

我都知你係得架~

原帖由 lamlammama 於 09-1-15 09:48 發表
Grace,

打手仔我都捨得架, 我會架.
不過我自己就有個原則, 一係唔打, 一打就只係一下, 但係要好痛的 (我比較變態, 我係彈手的, 因為方便又唔洗道具). 因為咁樣佢就知道我唔係玩玩下, 痛先會記得, 先會上心, 但就唔 ...

子爵府

畀面勳章

dai:

我等呢單嘢好耐啦, 唔知幾時有, 政府做嘢又慢, 相信如真的成事, 那就太好了~

原帖由 daichoigo 於 09-1-15 09:48 發表
今日新聞呀~ (星島日報
報道)港府昨日終落實港鐵沙中綫會增建顯徑站,為顯徑居民送上最佳的賀年禮物。至於慈雲山方面,港府昨亦透露已就接駁鑽石山站的行人系統,定出了初步設計方案,稍後會呈交區議會
討論。不過,有區議員批 ...

侯爵府

無呀, 真係好唔開心.
原帖由 daichoigo 於 09-1-15 09:45 發表
worry, 有無聲氣呀? 今日星期四啦喎.

侯爵府

HAPPY

收到啦, 你多多保重
原帖由 happyla 於 09-1-15 10:14 發表
worry

check pm please !

侯爵府

LAMLAMMA

咁就算你啦
原帖由 lamlammama 於 09-1-15 09:49 發表
worry,

我係戥你高興呀 ......

男爵府

worry, 咁你再試超市啦, 樂觀d, 希望在明天.

原帖由 worry 於 09-1-15 10:27 發表
無呀, 真係好唔開心.

男爵府

grace, 係呀, 快d搞好就好啦, 行上行落, 認真辛苦, d老人家先辛苦呀, 陰工. 唔知點解最上個條電梯仲未整好, 都好耐啦.

原帖由 grace_xian 於 09-1-15 10:24 發表
dai:

我等呢單嘢好耐啦, 唔知幾時有, 政府做嘢又慢, 相信如真的成事, 那就太好了~

侯爵府

DAICHOIGO

我都有試超市, 但都呢刻仲未輪到我
原帖由 daichoigo 於 09-1-15 10:40 發表
worry, 咁你再試超市啦, 樂觀d, 希望在明天.

大宅

原帖由 daichoigo 於 09-1-15 10:42 發表
grace, 係呀, 快d搞好就好啦, 行上行落, 認真辛苦, d老人家先辛苦呀, 陰工. 唔知點解最上個條電梯仲未整好, 都好耐啦.

Hi all:

Morning! 報到先!

daichoigo: 最上個條電梯我已死心了, 跟本好似都唔打算整咁樣, 我日日都行到慣哂喇, 最慘有時連二期o個條電梯都停埋, 拎住d野先和味呀!

男爵府

worry, don't worry, be happy.
咁就等下先, 唔好咁幣蟻啦

原帖由 worry 於 09-1-15 10:48 發表
DAICHOIGO

我都有試超市, 但都呢刻仲未輪到我

男爵府

Bone, 係, 有時我拎住好多嘢, 又拖唔到阿女, 唉. 由底到望上條長樓梯, 不禁嘆氣呀, 我就邊上邊說: 有無搞錯, 咁耐都未整好. 講完都上左去囉.

原帖由 Bone-Bone 於 09-1-15 10:49 發表

Hi all:

Morning! 報到先!

daichoigo: 最上個條電梯我已死心了, 跟本好似都唔打算整咁樣, 我日日都行到慣哂喇, 最慘有時連二期o個條電梯都停埋, 拎住d野先和味呀! ...

大宅

daichoigo :

所以對佢幾時整番好都冇咩祈望了, 實在要行樓梯已太耐了日 日都預咗冇電梯, HAHA!

男爵府

Bone, 他朝一日如整番好, 我實嚇一跳. 你地有無買個盒仔裝住仔女的牙齒呀? 我剛剛係bk有人講緊 - 自由講場, 我想買一個比阿女, 都幾靚!!

• 貼心的寶寶成長全紀錄可依牙齒的排列位置一一收納在寶寶長出乳牙開始記錄日期及位置 等到掉落時再寫上日期將乳牙好好的保存起來,讓寶寶留下最美好的紀錄
  • 本批為楓木材質,天然木紋,上透明漆,文字花紋為雙色絲印
  • 材質:櫸木
  • 尺寸:約長14cmx寬10cmx高3cm
  • (以下照片實物拍攝僅供參考,以實際產品為主,請注意每個木盒採天然木材製作,都有天然木紋,所以每個木盒都是不一樣的呀!)
  • 粉藍色字、粉紅色外框為 男仔 - $58
  • 粉紅色字、粉藍色外框為 女仔 - $58
  • 鐳射雕刻 - $78 (加$25可以刻名 - 中英數20字內) 因鐳射刻名需時,交貨期大約30日及需先收一半訂金
  • 不包郵寄風險 (如需掛號,需另付$13)
  • 約有任何查詢,歡迎詢問。

絲印 - 男

絲印 - 女

盒內

鐳射 (無分男/女)

鐳射 (刻名 + 出生日期)

原帖由 Bone-Bone 於 09-1-15 11:37 發表
daichoigo :

所以對佢幾時整番好都冇咩祈望了, 實在要行樓梯已太耐了日 日都預咗冇電梯, HAHA!

子爵府

好媽媽勳章

daichoigo,

我有買到呀, 都幾靚. 不過都未開始用, 因為阿囡連第一隻牙都未換.

原帖由 daichoigo 於 09-1-15 11:55 發表
Bone, 他朝一日如整番好, 我實嚇一跳. 你地有無買個盒仔裝住仔女的牙齒呀? 我剛剛係bk有人講緊 - 自由講場, 我想買一個比阿女, 都幾靚!!

貼心的寶寶成長全紀錄可依牙齒的排列位置一一收納,在寶寶長出乳牙開始記錄 ...

我要向山舉目,我的幫助從何而來,我的幫助從造天地的耶和華而來            (聖經~詩篇 121:1-2)

男爵府

lamlammama, 你係咪係bk買的? 大約有幾大?

原帖由 lamlammama 於 09-1-15 12:27 發表
daichoigo,

我有買到呀, 都幾靚. 不過都未開始用, 因為阿囡連第一隻牙都未換.

大宅

原帖由 worry 於 09-1-14 15:14 發表
connie

你唔好誤會, 我WEEKEND都好忙嫁, 我地會一個月去一次LOCAL TOUR, 其餘個3個WEEK就會去樓下圖書館睇書, 到家附近SHOPPING咁.

只不過, 我好想有班定期既朋友一齊傾談姐 ...

worry,
你的WEEKEND都很豐富啊!你可考慮約班朋友定期GATHERING?

大宅

原帖由 lamlammama 於 09-1-15 08:15 發表
Dear all,

Hi Hi. Long time no see.
大家好嘛.

呢度好似多咗 D "新朋友" 咁喎.......

lamlammama,
你好.囡囡考試,辛苦你啦,加油.
仲有半年,又輪到我慢慢歎,歎氣的歎.

大宅

原帖由 grace_xian 於 09-1-15 10:24 發表
dai:

grace_xian,
政府做野甘快,是要train我地的耐性,真是用心良苦.

大宅

原帖由 lamlammama 於 09-1-15 12:27 發表
daichoigo,

lamlammama,all
小朋友多數幾時開始換teeth,你們會自己同他們拔tooth,定係帶他們去看dentist?

首頁

尾頁

跳至