想生BB

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

大宅

大家好, 我又回歸喇~~

男爵府

我又過黎報到。

尋晚失眠,今朝仍頭暈暈。
今日始終要去抽血,即管睇下有無奇蹟。
已經做足自己本份,要學放鬆少少,可能我份人一直太緊張!

Littlemss 祝你蝦子餅生日快樂,願望成真,明年多個仔或女同你地一齊慶祝!

Gonegone
明,明哂,我都驗紙無野睇,但未見血,咪驗左再睇下點。

Lwn
要心情平靜,臥床休息,心情好緊要。

Dorisk
休息夠,再諗下一步,會好啲!

我準備抽血,祝我好運!

侯爵府

GOOD LUCK!!!!!

原帖由 天大地大 於 11-3-21 07:19 發表
我又過黎報到。

Littlemss 祝你蝦子餅生日快樂,願望成真,明年多個仔或女同你地一齊慶祝!

Gonegone
...

侯爵府

唔係放我假呀

係我尋日分左4個時段見周公,佢先放我一馬,卡卡

原帖由 LittleMss 於 11-3-21 00:29 發表

今日好似周公放你一DAY假期喎..呵呵呵 真係好, 噚日無見你出現, 有D掛住你..:lol

侯爵府

Gonegone,

希望你今日有好消息啦,你真係得左,千祈唔好再亂諗野呀,對你同bb都唔好架

侯爵府

尋日同左我隻愛犬出去散步,我已經冇拖過佢又全程龜速,唔知係唔係行45分鐘對我黎講都好耐,今朝未鐘響前,個肚扯得好緊要,嚇死我
好彩訓左一陣冇事咋,同埋都冇分泌

男爵府

原帖由 songsongyeah 於 11-3-21 08:21 發表
尋日同左我隻愛犬出去散步,我已經冇拖過佢又全程龜速,唔知係唔係行45分鐘對我黎講都好耐,今朝未鐘響前,個肚扯得好緊要,嚇死我
好彩訓左一陣冇事咋,同埋都冇分泌 ...

爽爽,
多謝你提醒我,心情差有時真係會亂哂陣腳。
其實,可以休息就休息下好,初期都係臥床多好少少。
尤其你平日要返工,放假都係抖抖好。

男爵府

LWN, 見到你就好喇!找了婦科跟進嗎?唔好擔心,好多人初期懷孕都流啡,我以前都要bed rest三個星期先唔流。記得找人幫你做飯煲花膠湯,唔好食涼野生冷野,聽下孕婦或BB或輕鬆音樂,睇電視睇開心節目,唔好夜瞓。我好似好長氣,哈哈!BB痴到你實一實的,放心!為你和BB禱告!
原帖由 LWN 於 11-3-20 23:54 發表
各位,
我星期五開始流啡, 好擔心, 依家一直要訓床, 所以上唔到黎, 今日有少少好轉, 多謝musictv支持!我要繼續訓喇,希望bb頂住呀!

男爵府

天大地大,你已經好勇敢,好偉大,做好本份,其他事情就交比神帶領吧,願主祝福你!
我又過黎報到。

Gonegone
...

侯爵府

係啦,我行得好慢又坐過都唔夠
所以你地bingo左都一定要記住小心d,行少d

你驗完血,係唔係good news?你唔答我,我明架喇

原帖由 天大地大 於 11-3-21 09:45 發表

爽爽,
多謝你提醒我,心情差有時真係會亂哂陣腳。
其實,可以休息就休息下好,初期都係臥床多好少少。
尤其你平日要返工,放假都係抖抖好。

大宅

原帖由 LittleMss 於 11-3-21 01:50 發表

呵呵呵, 多謝多謝哂.:lol :lol :lol

你老公真係有我地心連生日許願都有我地份多謝晒, 仲有你D資料超正呀攪到我地個個係呢方面做晒專家....

大宅

我又過黎報到。

Gonegone
...

我噚晚都失眠, 眼光光望天光, 諗咗好多嘢.
希望我哋會有奇蹟啦!

男爵府

Songsongyeap, 你有咗BB個肚係會扯住扯住架,仲會越來越扯,因為BB長大嘛,正常的,放心!頭三個月都係休息多啲好啲,而且好易累同頭暈,所以唔好散太耐步同埋最好有人陪你散步啦!take care!
原帖由 songsongyeah 於 11-3-21 08:21 發表
好彩訓左一陣冇事咋,同埋都冇分泌 ...

禁止訪問

大宅

天大地大, dorisk : 你地平時CYCLE會唔會都係遲 ? 唔好心急M都無黎一定有架喇BB等緊你架加油呀!!

大宅

原帖由 songsongyeah 於 11-3-21 08:16 發表
Gonegone,

希望你今日有好消息啦,你真係得左,千祈唔好再亂諗野呀,對你同bb都唔好架

多謝你, 如果真係有好消息, 我一定會開開心心去迎接我嘅BB.

大宅

原帖由 gonegone 於 11-3-21 10:48 發表

多謝你, 如果真係有好消息, 我一定會開開心心去迎接我嘅BB.

諗正面D等你好消息我地一齊傾B經....加油!!

大宅

今朝去咗驗血喇, 但姑娘話聽朝先會打返俾我喎, 又要我等多一日.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至