跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

HAPPY BIRTHDAY
TO

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

wai wai,

happy birthday!

男爵府

Dear 蕙蕙,

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我姐姐過年後就走啦,因為欠佢上個合約假未放,所以會早一個月,2月走,到時就番工揍女做家務

原文章由 florence0204 於 08-7-9 18:05 發表
jj ma...........

Me too........... 乜咁似我
我果個出年 5月到期~

珍珠宮

好媽媽勳章

Dear 蕙蕙

Happy Birthday.

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Dear all ~ ~ Good morning ~ ~

多謝咁多位ee比ww既祝福...
今晚回家後我會開比ww睇下,
有幾多ee和她講 : Happy Birthday.

原文章由 YanYan0116 於 08-7-10 10:46 發表
Dear 蕙蕙

Happy Birthday.

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

都唔知攪咩,bk打左幾次都short short地食哂我啲字,

雖然我未見過ww 我都送上

原文章由 nono913 於 08-7-10 11:02 發表
Dear all ~ ~ Good morning ~ ~

多謝咁多位ee比ww既祝福...
今晚回家後我會開比ww睇下,
有幾多ee和她講 : Happy Birthday.

子爵府

多謝晒
有機會要見下我個靚女(講笑咋)啦
今日生日就叫佢一日靚女...咁多啦

原文章由 jamieconnie 於 08-7-10 11:12 發表
都唔知攪咩,bk打左幾次都short short地食哂我啲字,

雖然我未見過ww 我都送上

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 nono913 於 08-7-10 11:47 發表
多謝晒
有機會要見下我個靚女(講笑咋)啦
今日生日就叫佢一日靚女...咁多啦

今晚點慶祝呀.

子爵府

只係係屋企食飯慶祝,和請了兩個朋友仔(住我隔離座)
過黎一起食飯和玩,夜D再一齊食生日蛋糕囉 ...

其實上年我幫WW搞完生日會後,就和她說好明年不會再搞生日會了,只是和我們一樣買個蛋糕番黎慶祝下便算,因開一次生日會都幾昂貴呀 我和她說:不如用黎買份你喜歡的生日禮物比你重好啦...

我諗...最後大家都應該知道ww,想要了一份甚麼的生日禮物了 ... @@

原文章由 YanYan0116 於 08-7-10 14:05 發表

今晚點慶祝呀.

[ 本文章最後由 nono913 於 08-7-10 16:00 編輯 ]

男爵府

nono,
我仔都係要大禮物, 代替生日會

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 AnnieClarabel 於 08-7-10 16:08 發表
nono,
我仔都係要大禮物, 代替生日會

YY舊年要求係麥當當開生日會, 其實我係怕唔識招呼人, 但因為YY去過人地的生日會, 好想自己都開, 我仲利誘佢不如去DISNEYLAND HOTEL食BUFFET, 佢話唔好, 咁又見佢K3都畢業lor, 咁就同佢開咗一次.

唔知佢遲d仲會唔會要開? 可能小六時會搞多次la.

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 YanYan0116 於 08-7-10 16:38 發表

YY舊年要求係麥當當開生日會, 其實我係怕唔識招呼人, 但因為YY去過人地的生日會, 好想自己都開, 我仲利誘佢不如去DISNEYLAND HOTEL食BUFFET, 佢話唔好, 咁又見佢K3都畢業lor, 咁就同佢開咗一次.

唔知佢遲d仲會唔 ...

你地知唔知屯門邊間銀行有外幣換呀, 我頭先打去東亞, 佢話無, 要等有客人攞去換, 佢地先會有.
因為我唔想食飯時間去中環, 想明天換埋.

珍珠宮

滙豐,恒生多數有喎,有問過嗎

原文章由 YanYan0116 於 08-7-10 16:41 發表

你地知唔知屯門邊間銀行有外幣換呀, 我頭先打去東亞, 佢話無, 要等有客人攞去換, 佢地先會有.

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 jamieconnie 於 08-7-10 16:44 發表
滙豐,恒生多數有喎,有問過嗎

咁我又未問, 因為呢2間都係貴嘢, check下個rate先啦.

珍珠宮

你去邊樹旅行呀,有啲當地換會高過HK換喎

廖創興呀,佢都有架,問下,富健,友愛都有

原文章由 YanYan0116 於 08-7-10 16:49 發表

咁我又未問, 因為呢2間都係貴嘢, check下個rate先啦.

[ 本文章最後由 jamieconnie 於 08-7-10 16:54 編輯 ]

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 jamieconnie 於 08-7-10 16:50 發表
你去邊樹旅行呀,有啲當地換會高過HK換喎

廖創興呀,佢都有架,問下,富健,友愛都有

唔該哂, 我去星加坡.

我同事介紹呢間, 似乎真係最抵.

http://berlincompanyexchangelimited.blogspot.com/

[ 本文章最後由 YanYan0116 於 08-7-10 17:14 編輯 ]

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

恒生.....

原文章由 YanYan0116 於 08-7-10 16:41 發表

珍珠宮

我去馬來西亞都係當地機場換,比HK的高呀,

原文章由 YanYan0116 於 08-7-10 16:54 發表

唔該哂, 我去星加坡.

我同事介紹呢間, 似乎真係最抵.

http://berlincompanyexchangelimited.blogspot.com/

珍珠宮

好媽媽勳章

miffy ma

明天要唔要帶書包呀.

首頁

尾頁

跳至