夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:咁空姐男友咪可以偷情偷足成個星期?+咪諗

原帖由 skac 於 16-03-23 發表
咁空姐男友咪可以偷情偷足成個星期?
咪諗咁多啦,男人要偷情,日日訓喺你身邊都可以偷。

...
但份工時間穩定啲好似易啲維繫咁

子爵府

Jasmine0911 發表於 16-3-23 08:04
呢份工搞到我同以前啲朋友都疏遠左好多 工作上又好難識到朋友
出黎做野梗係咁啦...你估讀書個陣日日見咩...唔好話啦, 做多幾年, 你發覺同有d朋友係唔岩傾tim...新朋友總會識到, 比少少時間啦
I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

子爵府

Jasmine0911 發表於 16-3-23 08:07
你連基本信任都未有....點維繫
I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

複式洋房

引用:Quote:Jasmine0911+發表於+16-3-23+08:04+

原帖由 me-ism 於 16-03-23 發表
出黎做野梗係咁啦...你估讀書個陣日日見咩...唔好話啦, 做多幾年, 你發覺同有d朋友係唔岩傾tim...新朋友總 ...
本身性格比較內向 好似除左舊朋友同男朋友就咩都無 如果平時返早但夜晚唔見面反而都唔會點亂諗野 偏偏返夜即使都係唔見面但就會好擔心 好奇怪

瑪瑙宮

Jasmine0911 發表於 16-3-23 08:07
又關事?

子爵府

Jasmine0911 發表於 16-3-23 09:20
本身性格比較內向 好似除左舊朋友同男朋友就咩都無 如果平時返早但夜晚唔見面反而都唔會點亂諗野 ...

如果你男友返shift, 你係咪會叫佢辭職呢?

返工實識到人...

複式洋房

引用:Quote:Jasmine0911+發表於+16-3-23+08:07+

原帖由 Nancy20090615 於 16-03-23 發表
又關事?
輪更可能我返早佢夜晚唔得閒又就唔到 返office hour起碼大家都係朝早返工 夜晚一齊得閒

複式洋房

引用:+本帖最後由+me-ism+於+16-3-23+09:31+編輯

原帖由 me-ism 於 16-03-23 發表
我又唔介意佢shift因為我肯定自己唔會偷食

子爵府

Jasmine0911 發表於 16-3-23 09:49
我又唔介意佢shift因為我肯定自己唔會偷食
你怕佢偷食嘛, 佢返既話都易出去食喎

瑪瑙宮

Jasmine0911 發表於 16-3-23 09:47
輪更可能我返早佢夜晚唔得閒又就唔到 返office hour起碼大家都係朝早返工 夜晚一齊得閒

...

您 d 諗法真係好多餘. 女人都怕左您, 何況男人, 点頂. 同您拍拖/結婚就要24小時湊女咁, 死得.

您不如做番朝九晚五, 或者 home office (教琴, 補習) ge 工喇, 日日捕住佢, 好未?

me-ism    發表於 16-3-23 10:02

禁止訪問

大宅

你心理素質咁差,做護士做唔做得掂嫁,做錯多過食飯喇!

珍珠宮

Jasmine0911 發表於 16-3-21 10:53
只係想要佢一個 成日覺得自己份工會造就佢去偷食 雖然佢堅持話唔會 但將來點知喎

...
我弟婦都係護士, 我細佬份工都要輪更, 佢地比你地見面既時間更少(因為未必次次都可以撞岩大家一齊放假), 但佢地係埋一齊10年, 上年結埋婚, 我覺得佢地好好喎~重點係你覺得你男友做D乜野可以令到你安心? 我細佬冇乜興趣, 係宅男一個, 只係鐘意打機同埋打籃球, 放假就係探屋企人, 打波, 打機, 冇架啦, 所以可能因為咁而令到弟婦好放心~
同埋佢地有一個一起努力既目標, 所以佢地既感情更加好! 可能你地一齊搵到一個一起努力既目標, 你同佢既安全感都會大增~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

複式洋房

回覆:輪更伴侶—護士

多謝哂咁多位jm話醒我講左出黎都好返唔小 我會改變自己心態架拉

複式洋房

引用:Quote:Jasmine0911+發表於+16-3-21+10:53+

原帖由 小寶貝兒 於 16-03-23 發表
我弟婦都係護士, 我細佬份工都要輪更, 佢地比你地見面既時間更少(因為未必次次都可以撞岩大家一齊放假), 但 ...
我既目標

別墅

男朋友有冇咩舉動令你咁冇安全感?

複式洋房

引用:男朋友有冇咩舉動令你咁冇安全感?+

原帖由 aoiriko 於 16-03-23 發表
男朋友有冇咩舉動令你咁冇安全感?
其實無 係上網睇嘢 再加本身性格容易擔心

大宅

引用:Quote:原帖由 sscc0113 於 16-03-23 發表十

原帖由 Jasmine0911 於 16-03-23 發表
真係好辛苦 咁你最後點樣令自己信佢
最後係分手,因為無左信任,係好難再一齊

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Jasmine0911+於+16-03-23+發

原帖由 sscc0113 於 16-03-24 發表
最後係分手,因為無左信任,係好難再一齊

首頁

尾頁

跳至