婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

xxamiamixx 發表於 11-12-22 22:15
回覆 BaoYue_BaoKun 的帖子

咁好架 我個friend個時一定要呀 唔係就話要lose spore citizenship and nation ...
如果你朋友的父母是PR 你朋友就要去當兵
沒有冬季沒有慶祝

大宅

回覆:Arrin 的帖子

哈哈哈,push~~~

男爵府

回覆 回覆:BaoYue_BaoKun的帖子

咁多位jm,冬至快樂,今晚bk好乾淨,希望啲污穢嘢唔好再回魂

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

出咗一日街,原來又有新進展,先留毛慢慢追!

侯爵府

畀面勳章

引用:咁多位jm,冬至快樂,今晚bk好乾淨,希望啲

原帖由 wing007006 於 11-12-22 發表
咁多位jm,冬至快樂,今晚bk好乾淨,希望啲污穢嘢唔好再回魂
預祝各位一起抗戰既jm聖誕快樂!希望唔好再有猩猩國強人黎污染bk

水晶宮

咁我就唔係咁清楚 佢爸爸係香港人佢媽咪係新加坡出世嘅華人 我朋友係新加坡出世嘅 之後先嚟左香港 緊住9歲又返去新加坡讀書 不過屋企人仲係香港

英國嘅IMMIGRATION LAW我就熟
you completed my life <3

男爵府

回覆:jm們對「偉大」媳婦意見發表區,嗰邊等佢沉啦@@

見唔到佢,心情都靚好多

珍珠宮

"至於罵戰的原因大都是因為內地媳婦有店鋪有新籍老公的”強”這個情況讓大家不能容忍吧"

喺大陸開間舖咋嘛,比得起租都開得啦,駛幾多錢jei
就算佢老公真係有新藉咁又點?返到香港咪又係打份工,仲要娶著個咁"叻"既老婆,搞到自己慘過捱騾仔、自己阿媽比人趕走、自己仔女冇人照顧,哩d咁既男人就算係英藉定美藉我都唔恨囉

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

真係可憐佢6299唔知要去搵咩地方容身....老人院座底都4千蚊一個床位... 佢地要慳錢唔搬出去, 都肯定唔會每個月俾8000佢地去住老人院!!
我是一隻喵

水晶宮

畀面勳章

引用:真係可憐佢6299唔知要去搵咩地方容身....老

原帖由 siumeow 於 11-12-23 發表
真係可憐佢6299唔知要去搵咩地方容身....老人院座底都4千蚊一個床位... 佢地要慳錢唔搬出去, 都肯定唔會每 ...
還有她謎一樣的鄉下老爸 又話來香港探孫 但是她連續幾日都撩交嘈

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

佢老爸係踏實既人, 最踏實係封利是丫麻~~~ 逗完利是無得留低, 繼續網上搵正苦人送樓送LV 俾佢LAW~~

我是一隻喵

男爵府

佢老豆個名叫[家明].....

BaoYue_BaoKun  姓朴的嗎?  發表於 11-12-23 14:59
<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

侯爵府

畀面勳章

回覆:Arrin 的帖子

我有啲掛住佢添

男爵府

畀面勳章

睇下呢個版幾和平...無咗佢之後....

babyfunny0816  即刻靚晒!!  發表於 11-12-23 17:30

珍珠宮

噢.....開咗兩日工, miss咗好多野添.....

大宅

我早幾日先追返晒果邊!
好在用手機仲睇到個B6寫乜
如果唔係真係牛頭唔搭馬咀!!

AM.... 而家大家仲討唔討論呢件事架?

我由頭追到落尾
除佐想打鑊佢之外
仲睇到呢度既MAMA 係好團結同埋係好勁架!

見到你地既湊B生涯,嚇到我都唔知自己生的話掂唔掂
於是我今日做佐好多家務就死之後同我老公講:
BK D MAMA 真係好勁BLABLABLABLABLA (下刪一千字)
最後一句係:我都係鍾意養生多D!HAHAHAHA

侯爵府

好想睇你哋講果篇野?有無人可以pm比我睇呀

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

果個膠人? 對屋企對香港毫無建樹又走黎呢個FORUM同香港人嘈果個呀?

男爵府

引用:果個膠人? 對屋企對香港毫無建樹又走黎呢個

原帖由 bkteapot 於 12-01-02 發表
果個膠人? 對屋企對香港毫無建樹又走黎呢個FORUM同香港人嘈果個呀?
係丫,不過佢已經消失咗啦而家婆媳版好太平lu

首頁

尾頁

跳至