時事熱話

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

puizhe 發表於 19-8-1 03:41

開頭遊行我信真係為爭取自由, 但之後似被各勢力分化, 變曬質, ...

係啦,依家d黑衣人做乜都攞白衣事件嚟左擋首度箭牌

男爵府

白行 發表於 19-7-31 17:14
未知事情全面就妄下定論。
圍警署,我諗你係指噚晚事情。

粗體乃內心獨白,唔好比佢語言偽術呃了:

未知事情全面就妄下定論。

圍警署,我諗你係指噚晚事情。

圍葵涌警署,只係想接我地嘅手足。

我地想劫法場

因為當元朗恐襲白衣人可以保釋時,我地手足亦有權保釋,否則不公。

元朗人有特權,我地都要特權,我地唔理特權是否正確,亦唔理其他案件嘅人是否有特權

你口中嘅放人,只係保釋。

唔比保釋就打到警察比保釋為止

圍天水圍警署,係因為當有學生比人襲擊,

我地學生爛仔交打輸左

警方不但冇拉襲擊人嘅人,反而拉左三個被襲擊嘅學生。

打輸比人拉我輸打嬴要

天水圍街坊憤怒之下先去圍天水圍警署,要求放人。

凶到警察放人為止

而你口中嘅放人,亦都係保釋。

劫法場呀我要

可唔可以諗一諗。我地唔係一有人比人拉就即刻夜晚晚去圍警署。

十個有十一個啦

而係當警方執法不公,我地憤怒之下先會去採取咁樣嘅行動。

我唔妥某某,憤怒之下做出什麼事,殺人放煙花也是正常,情有可原

你試諗下。但你係條街到比人打,同警察講,佢地會護送打你嘅人離開,你會點諗?

你地係我都會咁野蠻吧

Sorry i wont

男爵府

因為貌似好多人支持佢地 個心好紅 好想救人
因為知道有一日會係佢被捕 不想放棄自己潛意識
te quiero mucho mi amo

男爵府

Mamamia 發表於 19-8-1 11:42
係啦,依家d黑衣人做乜都攞白衣事件嚟左擋首度箭牌

問題係乞衣人犯法十次俾人打一次就呱呱叫

男爵府

Farfetchhyt 發表於 19-8-1 12:26
粗體乃內心獨白,唔好比佢語言偽術呃了:

乞衣人太賤啦 種種行為講多口臭唔重覆 你覺得無問題 犯法都無問題 咁白衣人有咩問題

男爵府

Yoyo0820 發表於 19-7-31 19:53
缺一不可?咁惡

惡到癲

男爵府

bobocheung65 發表於 19-8-1 12:40
乞衣人太賤啦 種種行為講多口臭唔重覆 你覺得無問題 犯法都無問題 咁白衣人有咩問題
...

著左黑衫, 打劫殺人, 強姦乜都唔係問題, 佢地點都可以解釋到自己啱晒

男爵府

喧嘩 發表於 19-8-1 13:22
著左黑衫, 打劫殺人, 強姦乜都唔係問題, 佢地點都可以解釋到自己啱晒

今日d 乞衣人 睇睇 支持乞衣人果d 睇睇 人地三十年後係美國做老細

你係咪想中國成為蘇聯

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

喧嘩 發表於 19-8-1 13:22

打劫系因為社会貧富懸殊, 强姦系因為個女人衣著性感, 全部都有始作俑者的所以唔拉得, 拉左都要釋放.

男爵府

我係屋宇處人 剛剛竟然有匿名email to all 叫人星期一罷工

我d 同事又肯喔

難道想今日中國成為之前蘇聯?

男爵府

我請病假反正個pk 老細都係黃色 有假唔要好笨

別墅

幸福花 發表於 19-7-31 20:33
回覆 白行 的帖子

我對你班暴徒都有訴求啊,就係快快啲馬上消失喇。你以為你自己係乜呀,你係皇法呀,你想 ...

洋房

回覆 icecreamdrops 的帖子

講得好!視頻都見到林xx火上加油,叫白衣人夠膽入地鐵站打。白衣人使用暴力都唔啱,但是先撩者賤!

大宅

icecreamdrops 發表於 19-8-1 08:30
你都仲未盲得晒,你明知道啲白衫一早入面等你們,林卓廷個仆街仲要帶年輕人入去,明知山有虎,偏向虎山行 ...

為咗一場大龍鳳,演員出場!光明正大,唔好戴口罩

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

puizhe 發表於 19-8-1 09:10
吾係打人, 買定咁多籐條r痕?

你醒少少,唔使比人X!如果佢地係想打就成隊出去打啦。佢哋留喺元朗,係想保衛元朗。班年輕人比人煽動入去元朗挑機,成場戲都係林卓廷搞嘅。咁都唔明我都幫你唔到。

別墅

moremoremimi 發表於 19-8-1 15:39

為咗一場大龍鳳,演員出場!光明正大,唔好戴 ...

成班乞衣人都係偷雞摸狗,唔見得光的人。

大宅

icecreamdrops 發表於 19-8-1 15:57
你醒少少,唔使比人X!如果佢地係想打就成隊出去打啦。佢哋留喺元朗,係想保衛元朗。班年輕人比人煽動入去 ...

分化港人係佢,咁明顯伏線,搞亂香港班曱甴又可以借這條伏缐,搗亂一番

大宅

icecreamdrops 發表於 19-8-1 15:57
你醒少少,唔使比人X!如果佢地係想打就成隊出去打啦。佢哋留喺元朗,係想保衛元朗。班年輕人比人煽動入去 ...

好野, 保護家園要打埋一般人。 憎黃c就將白衫人講到咁正義。 黑衫人犯法, 白衫人都犯法。 吾會再覆你, 你講野中意攻擊人, 情緒真大。

大宅

Jasmine-4711 發表於 19-8-1 10:35
咁你都認同黑衣人係有預謀襲警同拆立法局?

係50步笑百步,及百步聲討50步呢?

好心你地啦,非藍即黃咩。 幾時有話黃c岩曬啊。 而家講緊元朗事件, 你又講第2樣野, 避重就輕。

別墅

puizhe 發表於 19-8-1 19:05
好野, 保護家園要打埋一般人。 憎黃c就將白衫人講到咁正義。 黑衫人犯法, 白衫人都犯法。 吾會再覆你, ...

我旨在指出有人利用元朗黑勢力去做成為抗爭比人打,仲連累社會上其他人。如果嗰日唔係有班乞衣入元朗,其他嘅人又點會無端端俾人打。你個邏輯好有問題,我之前的帖已譴責黑社會暴力,你又唔睇。我會唔會再嘥時間回覆下去。為其他同路人打打氣,為辛勤實幹的香港人加油。不要為一班沒有獨立思考能力嘅廢青而氣餒。

首頁

尾頁

跳至