單親天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

小雄維尼 發表於 11-4-20 23:33
回覆 wing 的帖子

哇, 我............快..............d................閃............開............先. ...

刀劍無眼呀

男爵府

回覆 wing 的帖子

Wing,

唔知你會到嗎 ? 本小冊子, 我會帶埋。或交你朋友轉交給你。

伯爵府

呀))))

我呢幾日會再去其它中心搵資料, 會幫你地攞埋坑口各中心的宣傳品.

如果有指定嘅中心, 唔該講聲, 等我特別留意下....
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Lily2003 發表於 11-4-20 23:43
回覆 wing 的帖子

Wing,

好呀, 唔該你呀~ 我想到架, 希望可以黎到啦

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆 小雄維尼 的帖子

我幾時變左係你徒弟我都5知既?
你有咩值得我學先

酸棗仁  甩牙囉....(好串咁笑住講) 你甩咗未吖?  發表於 11-4-21 00:00
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

男爵府

酸棗仁 發表於 11-4-20 23:47
呀))))

我呢幾日會再去其它中心搵資料, 會幫你地攞埋坑口各中心的宣傳品.

酸棗仁

好想讚下你們這個羣組, 有咁多人積極地攪節目, 差不多個個星期都有活動, 真是大愛。

我囡八歲多, 除咗入來呢個 forum 搵節目, 真係唔知可以去邊個 forum 搵節目啦。

係啦, 上次的笑容攝影比賽, 仲有無架, 如有, 我就帶埋部 DC 仔 出來。

水晶宮

回覆 小雄維尼 的帖子

係咪教我放隻大隻d 既飛機呀?

伯爵府

Lily2003 發表於 11-4-21 00:00
酸棗仁

好想讚下你們這個羣組, 有咁多人積極地攪節目, 差不多個個星期都有活動, 真是大愛。

你個女八歲幾, 呢度大把節目啱佢啦.....

呢一版嘅人, 真係好願意付出!

而且, 仲有一大堆無名英雄........太多太多....

你睇漏眼喇!
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!

別墅

回覆 酸棗仁 的帖子

同意同意

伯爵府

Lily2003 發表於 11-4-21 00:00
酸棗仁

.........係啦, 上次的笑容攝影比賽, 仲有無架, 如有, 我就帶埋部 DC 仔 出來。.............

哎呀!

可能你上年冇留意單親版......現舊事重提.....

事原上年十一月, 我要搞一個免費嘅廸士尼活動.

有個國內人媽媽, 問我攞咗地址, 就寄咗廿張百佳禮卷比我 (話係比我喎).

而家用派淨兩張, 再加一張上次搞活動剩低嘅書局禮卷...

呢啲嘢都唔係我嘅, 一有機會, 就會分出去架喇.

水晶宮

回覆 酸棗仁 的帖子

個日叫多d將軍澳之友一齊去玩呀

酸棗仁  pm咗佢地啦....佢地今日訂咗四架單車, 組成: 將軍澳中青單車團喎...  發表於 11-4-21 00:56

複式洋房

我報名!  

預我同囡囡(三歲半)黎C(A&B未可以confirm住)。

請問"17:00~18:30 休息及吹水時間, 安排小朋友自由活動, 大人在旁聊天"在那裡舉行?

伯爵府

MoonB 發表於 11-4-21 02:38
我報名!  

預我同囡囡(三歲半)黎C(A&B未可以confirm住)。

多謝參加....

不過, A & B 好玩啲架.
C淨係坐下同食飯咋.....

你盡量抽時間啦.

休息嘅地方, 喺常寧遊樂場, 如果帶啲啲玩具, 咁啲小朋友都唔會悶嘅.

晚飯喺彩明苑, 我屋企人都係嗰晚食飯. 訂咗一間大房, 有卡啦OK同麻雀嘅....

坐大廳呢, 就平啲, 睇定咗人數再問下酒樓, 睇下點安排啦.

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

等我幫你賣下廣告先..大家快d報名啦,個公園幾好架,好多野玩,又可以踏單車...小朋友又可以走來走去....有貢多小朋友,重貢近我屋企 (雖然我都唔知點去..haha)..好想去你地玩..吹下水呀,重有請小朋友食零食架嗎..不過join到啦,希望各位玩得盡興啦...快D..快D..快D..快D報名..!

伯爵府

moon_moon 發表於 11-4-21 09:19
等我幫你賣下廣告先..大家快d報名啦,個公園幾好架,好多野玩,又可以踏單車...小朋友又可以走來走去....有 ...
Moon,
join 到都唔緊要啦, 你做咗正經嘢先.
成個暑假咁長, 到時再搞節目啦.

嘻嘻....

理論上公園唔比踩單車架....

個公園就真係幾大下嘅, 將軍澳年宵都喺嗰度搞嘅.

今次最主要目的, 係想成班將軍澳嘅單親爸媽蒲頭,
大家聯絡下, 有咩事, 都可以互相關照嘛!

維豬豬  咁我唔係將軍澳之友喎, 來唔來得既?  發表於 11-4-21 15:20

大宅

moon_moon 發表於 11-4-21 09:19
等我幫你賣下廣告先..大家快d報名啦,個公園幾好架,好多野玩,又可以踏單車...小朋友又可以走來走去....有 ...

Moon,公園真係唔俾踩單車呀,之不過我地半夜三更係公園度踩,個「食蕉」叔叔又見妳靚女先由得妳炸。u know!

wayso  夜麻麻會有食蕉....會唔會係...........  發表於 11-4-21 15:01

伯爵府

朗尼 發表於 11-4-21 09:59
Moon,公園真係唔俾踩單車呀,之不過我地半夜三更係公園度踩,個「食蕉」叔叔又見妳靚女先由得妳炸。u kn ...

呢啲咪叫做 鬼火咁靚 囉.....

夜媽媽, 邊個「食蕉」夠胆多事呀?

朗尼  個食蕉叔叔仲同我吹水講最低工資$28 tim 呀  發表於 11-4-21 16:06

水晶宮

回覆 朗尼 的帖子

下次moon ee 著得甘火既話, 就拿拿聲通知我去及下野喎

酸棗仁  其實嗰晚, 我地個個都見到朗尼望住電燈樣側邊講嘢....冇人見到食蕉架!  發表於 11-4-21 16:30
朗尼  下次第一時間通知妳!  發表於 11-4-21 16:08

複式洋房

今次最主要目的, 係想成班將軍澳嘅單親爸媽蒲頭,
大家聯絡下, 有咩事, 都可以互相關照嘛!

複式洋房

酸棗仁 發表於 11-4-21 08:00
多謝參加....

不過, A & B 好玩啲架.

常寧遊樂場???在那裡?

酸棗仁  坑口站, 安寧花園旁, 聖安德肋(天主教)堂對面  發表於 11-4-21 16:55

首頁

尾頁

跳至