時事熱話

跳至

首頁

尾頁

別墅

ilovehuman 發表於 19-12-3 08:53
回覆 happymeal2002 的帖子

哈,你原來係一個自已呃自已既死士,咁即係冇野好傾啦 ...

嘻嘻,果藍屍精神

伯爵府

乜真人出來講野,都吾夠cctv真咩,咁你屋企有冇搞cctv拍屋企人比自己對認啲家人齊吾齊全呀

別墅

ilovehuman 發表於 19-12-3 09:18

乜真人出來講野,都吾夠cctv真咩,咁你屋企有冇搞cctv拍屋企人比自己對認啲家 ...

人唔會講大話,哈哈,有人証就唔駛物証?
真係好好

伯爵府

乜有人話一班人死左,但話死左果班人出番來講自已冇死到係需要證物? ? ? ?

都好比大家睇下黑衣人既邏輯都好。哈哈

別墅

ilovehuman 發表於 19-12-3 10:24

乜有人話一班人死左,但話死左果班人出番來講自已冇死到係需要證物? ? ? ? ...

CCTV 啦,講咁多都冇用

伯爵府

你咪繼續屈警囉。我其實將呢啲對話比人睇你點癲之嘛,繼續講,繼續發表你偉論,冇問題

別墅

ilovehuman 發表於 19-12-3 11:33

你咪繼續屈警囉。我其實將呢啲對話比人睇你點癲之嘛,繼續講,繼續發表你偉論 ...

咁啱,我又係比人地睇你幾冇邏輯,同冇智商,話人証就得,唔駛物証,藍屍標準代表.

伯爵府

好好好,咁你成個地鐵站搬番去屋企慢慢睇,做物證嘛,有當事人第一身話你聽佢地自已冇死到吾足夠,要加證物証明先足夠。。。。你好勁呀,哈哈哈,繼續發表,加油

男爵府

happymeal2002 發表於 19-12-1 22:19
係,經常見到,連tvb 都有播

咁佢打空氣呀!

男爵府

happymeal2002 發表於 19-12-3 10:31
欲加之罪, 何患無辭!

有CCTV 你地都會話剪輯過, 改過, 拍電影.............乜都得啦!

打爛CCTV 係暴徒
要求CCTV又係暴徒
黃衛兵亂港

別墅

ilovehuman 發表於 19-12-3 12:25

好好好,咁你成個地鐵站搬番去屋企慢慢睇,做物證嘛,有當事人第一身話你聽佢 ...

我地要cctv,你話話要成個地鐵站,
人一藍腦就殘,唔怪之得藍屍話五大訴求包埋港獨

伯爵府

你自已既隊友,親口話比你地聽佢冇死到都吾信。。你地真係好隊友呀,哈哈哈哈

伯爵府

回覆 ilovehuman 的帖子

我都好想知,點解沙田咁黃? 仲有小眾藍絲,點生存?平時係公眾地方,會講此事嗎?

大宅

happymeal2002 發表於 19-12-3 13:05
我地要cctv,你話話要成個地鐵站,
人一藍腦就殘,唔怪之得藍屍話五大訴求包埋港 ...

咁麻煩你表列嗰日死咗的人出來証實一吓,包括姓名、年齡、職業、性別,唔該晒!你寫得出來,我地就所信你冇盲撑!

大宅

happymeal2002 發表於 19-12-3 10:31

你我都冇睇到CCTV....咁你乜嘢証明到嗰日死咗人?又一口咬定是警察殺呢?
你唔好同我講你識通靈呀,嗰幾條靈魂晚晚報夢比你聽佢地死得好慘呀?!

王國長老

王國長老

點呀, 阿開心樂園餐又走咗嚟呢度鬧人呀? 死曱甴,今日報紙報導咗啦, 追查結果都詳細報導,冇所謂失蹤人或死者呀, 全部健在呀!

點呀, 快啲死出去啦, 又入嚟話人哋文盲,唔好笑大我個口啦, 成日批評人哋語文, 但自己既表達能力就差到小學雞咁, 中英文冇樣得, 學人出嚟話人, what the hell do you think you are? You are just a damn cockroach, get your ass out of here. I will always come after you if you stay in this forum. I will always challenge you.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

呢條友好身痕, 大家齊齊X爆佢, 唔好咁忍讓。
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

happymeal2002 發表於 19-12-3 08:27
既然你想理性討論也可以,一百萬人,二百萬人遊行,政府完全不理,警監新舊成員都話自己冇能力冇權力查, ...

呢個政府只可以用廢來形容, 但一d 都唔極權. 如果極權就唔會比機會d暴徒

王國長老

王國長老

littleyan 發表於 19-12-3 16:33
呢個政府只可以用廢來形容, 但一d 都唔極權. 如果極權就唔會比機會d暴徒

...

不能同意更多

男爵府

happymeal2002 發表於 19-12-3 08:27
既然你想理性討論也可以,一百萬人,二百萬人遊行,政府完全不理,警監新舊成員都話自己冇能力冇權力查, ...

1. 7.21 最少拉左26個人 (你連基本資料都唔fact check, 點做文宣?)

2. 8.31 係暴徒搞破壞, 被警察制服拉人, 並不是殺人.

3. 我唔信阿 sir 日做10幾小時仲有氣力強姦人!

4. 無穿衣服浮屍絕對有可疑, 但你唔懷疑係暴徒做?

首頁

尾頁

跳至