網購天地

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

可以退款.

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

無簽收過的件, 就完全唔需要擔心, 賣家一定要退款~
即刻以未收到貨品為理由, 申請退款吧!

子爵府

比快遞整唔見左貨品<.....係賣家與快遞之間既問題,賠償亦然。
而賣家係有責任補發過件給你。
總之你冇收到/簽收過件貨品,如賣家拒絕補發,就按申請退款(緊記要在自動打款限期前)。

要從一種感覺中"走開",回到屬於原本自己的地方,是一種本領。 當你練就了一身好武功,回頭看那些痛苦已化為灰燼,你會慶幸自己又跨過了。 ...

別墅

中通唔见左我份文件

大宅

last time i also lost the product.
賣家話補發, i type 退款

禁止訪問

男爵府

cat_ysl 發表於 12-1-1 16:16
我未按確認收貨的, 但賣家巳自行按了..交易完成...收了我錢..
請問怎樣申請退款? ...
係咪你冇申請延期付款?系統到咗付款期,就自動碓認完成,你同賣家傾返,你無收到貨,佢應該會退返錢俾你或者再寄過!

大宅

12月中申通都整唔見左我件貨,後來賣家再發給我,
你亦可選擇申請退款,
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我未按確認收貨的, 但賣家巳自行按了..交易完成...收了我錢..

賣家是無法代你按確認收貨的。
淘寶的機制是, 從賣家發貨那天開始計算, 十天後即使買家沒有確認收貨, 系統也會自動確認並過數給賣家, 因此, 估計你是等了超過十天吧~

由於已過了數, 因此現在你無法找到"申請退款"一欄了, 你可按"投訴維權", 選"未收到貨"來要求退款吧~

子爵府

申請维权

首頁

尾頁

跳至