嬰兒用品

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

點算!si好似唔適合初生bb用

複式洋房

我7月頭買了一部螢光橙Si,超好用,超型(我個b20個月左右)折咗HKD2400幾。7月中到台北旅行,回程坐CX,bb車上機前艙門寄艙,點知落機攞番部車,發覺前面柱位兩邊凹了,氣炸,即去CX追討,好彩佢哋肯負責,肯賠。我都唔明,條柱咁鬼硬都可以壓凹,肯定有件超重行李由上而下,壓過正着。如果坐中華航空,唔知有冇得賠。

另外,上年我送了一架全紅P3黑柱給我妹,佢都說好用,不過有些重(嗰時佢個女 new born)

複式洋房

原帖由 yeeewy 於 09-7-26 03:14 發表
我7月頭買了一部螢光橙Si,超好用,超型(我個b20個月左右)折咗HKD2400幾。7月中到台北旅行,回程坐CX,bb車上機前艙門寄艙,點知落機攞番部車,發覺前面柱位兩邊凹了,氣炸,即去CX追討,好彩佢哋肯負責,肯賠。我都唔明,條柱咁鬼硬都可 ...

唔明白?

大宅

好媽媽勳章

其實初生講緊都係3個月o者,仲有3個月大既bb其實都好少出街同出街多數都係手抱架la,所以如果我bb係未出世既話我都會買si!因為如果你淨係想bb坐埋頭3個月就買部p3既話就唔係咁好囉,其實p3都好好,但真係重左d!咁si就有齊p3既好處仲無埋p3既壞處(重)添!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 yeeewy 於 09-7-26 03:14 發表
我7月頭買了一部螢光橙Si,超好用,超型(我個b20個月左右)折咗HKD2400幾。7月中到台北旅行,回程坐CX,bb車上機前艙門寄艙,點知落機攞番部車,發覺前面柱位兩邊凹了,氣炸,即去CX追討,好彩佢哋肯負責,肯賠。我都唔明,條柱咁鬼硬都可 ...

我都帶左去日本wor,好彩無事o者,咁賠左幾錢呀??

複式洋房

回覆 24# michung 的文章

同意.謝謝!

洋房

can you PM your VIP no to me? i want to buy too
many thank

原帖由 譚譚珠珠 於 09-7-24 17:32 發表
我昨天去咗03 baby買咗部P3, 因為SI冇貨啦(Harbour City), 我pm我個vip no比你啦 ,if你想買SI,最好打電話去門市問咗先:

尖沙咀分店:尖沙咀海運大廈G08號舖
電話: 2110 9036 ...

大宅

我昨天去咗03 baby買咗部P3, 因為SI冇貨啦(Harbour City), 我pm我個vip no比你啦 ,if你想買SI,最好打電話去門市問咗先:

我急住買BB車,可否pm你嘅VIP NO.俾我?謝謝!!!

想問去0/3baby shop買時,係唔係講VIP NO.就得了,會唔會要求出示VIP card?

大宅

Dadylo, Ssbaby:

PM to U, Pls Check!

民房

pls pm me VIP no

民房

peg perego p3 and car seat

I want to buy a PEG P3 and a car seat, Pls help to pm me 0/3 VIP no, thanks so much.

複式洋房

pm你了

複式洋房

Can you also email to me as I want to buy P3.

[email protected]

Thanks

原帖由 臭b豬媽媽 於 09-7-30 04:34 發表
pm你了

男爵府

可否PM埋俾我呀?謝謝﹗

大宅

原帖由 譚譚珠珠 於 09-7-29 13:18 發表
Dadylo, Ssbaby:

PM to U, Pls Check!

Can you please also pm me your 0/3 vip no.? i wanna buy "si" too. Thanks a lot!!!

複式洋房

已pm各位了

複式洋房

臭b豬媽媽
Can you also pm me your 0/3 vip no,please? 我也對si這部車很有興趣, Thanks a lot!

大宅

但03BABY話 SI 8月尾先有貨??
BTW各位媽媽有冇覺得SI冇前面扶手會不方便呀??

男爵府

剛剛到03BABY睇過,聽SALES講解及自己比較,我同老公都決定要P3,原因:1.雖然重啲,但真係實淨好多,收放亦好自如(因為我有揸車,所以不太介意佢有8KG)。2.前面有BB扶手,感覺上有安全感,BB大個坐直亦可以扶實。 3.腳踏較長及可多角度承托。4.最喜歡個安全帶設計可讓BB的活動範圍大些,而SI就是固定的。5.最過癮是後面有腳踏可以企上一個約3歲大的小童,可以推住兩個孩子一齊行。

另外,多謝臭B豬媽媽慷慨SHARING,但可否PM我使用詳情,例如你的VIP是9折OR 85折,是否需要出示卡或電話號碼等,我明天要一次過去定P3、CAR SEAT、浴櫃、BB床等,謝謝

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

估唔到你幫我揾人夾單訂車, 我也收到有人想買SI款, 我都問咗我朋友有冇得訂, 如果訂係咪一定要同款. 因我想買P3款, 要星期一才有回覆.

原帖由 譚譚珠珠 於 09-8-1 16:19 發表
各位MAMA買咗未呀??? 我地09年6月MA MA py84ko (小謝媽咪) 有20%DISCOUNT OFF:

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... 2&extra=page%3D1###

你可以PM佢一齊買............

首頁
12345...7

尾頁

跳至