嬰兒用品

跳至

首頁
12345...7

尾頁

禁止發言

Re: 邊度有"BB手腳模型"做呀?

大宅

JonasMaMa

我都想同我小b做手腳模型,可否join with July 2005 , please pml我呀!

萭分感激.... :-P

大宅

I want to have information, please pm me also!!
Thank you

別墅

JonasMaMa,

Pls pm me the details too. Thx.

大宅

JonasMaMa,

我都有興趣,可否俾d資料我.ths.

男爵府

JonasMaMa

Can you pm me some information? How much of it? I like it very much.
**************************************** 芍妤bb 10/11/2004 在聖保祿醫院出世,體重 2.6Kg。 ****************************************

複式洋房

JonasMaMa,

pls pm the detail to me, thanks!!

複式洋房

JonasMaMa,

Can u pm the details for me also, many thanks!!
徐家的"小可愛", 2005年1月25日 東區醫院出生, 係爸爸同媽媽 "心肝寶貝"

大宅

好媽媽勳章

JonasMaMa,

洋房

JonasMaMa,
你真係超級好人呀!
囡囡立體手印仔

別墅

Can you pm me the details , many thanks!!

大宅

JonasMaMa,
估唔到係度見倒你, 我同晴晴己經去過club house游水, jonas 下水未呀!
我都想知多啲資料呀, 可否pm我呀!

洋房

JonasMaMa,

I am also very interested in joining the July group.
Can you please pm me the details.
Many thxs.

大宅

please pm me THX

大宅

JonasMaMa,

別墅

All mums,

How long did you wait to make second hands and feets?

Thx!
爵功成顯教善悌仁心展天聰

別墅

Thx JonasMaMa,

做咗第一隻模型後, 最好幾時再弄第二隻?
爵功成顯教善悌仁心展天聰

洋房

JonasMaMa,

我仔仔下個星期六1yrs 啦, 我都有興趣係佢生日做番對,會唔會好難約, 可否俾d資料我.ths.

洋房

我喺囡囡四個月時做咗一套,會再喺佢一歲生日時做多一套,但仲未決定留邊套俾佢!
提提大家,牆紙底靚D架,揀12星座嗰款時,佢哋肯將你BB嘅星座'就'埋喺個架,但記住提佢哋啦!
囡囡立體手印仔

洋房

JonasMaMa,
You have to add $150 for the wall paper.
囡囡立體手印仔

首頁
12345...7

尾頁

跳至