嬰兒用品

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章

hihi

男爵府

原文章由 karina429 於 07-11-21 05:31 PM 發表
HELLO ! 係咪 YUKI 呀 !
你兩個女都 2 歲啦 !
考咗學校未呀 ?
係呀!!!好耐無king啦!!!17號剛剛2歲,我地明年應該返澳洲,所以唔會返學住,玩多一年先 你好ma....幾時約埋去迪士尼呀!!!!

別墅

剛見到呢個版面,好HAPPY. 來SAY個 HI.
我對孖女2.5 YEARS OLD.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 ml094 於 07-11-21 20:15 發表

哈.......我都係剛剛睇到,眼晴都凸咗出來,真係太好啦.
等我報到先,我有對孖女4.5歲,依家肚裏面佗住又係孖胎,咁雙孖胎入唔入得來呀????????

嘩~~~ 好犀利呀 簡直係我偶像

大宅

真係好多孖b呀..
我都黎say個先..
我對孖女而家1歲啦

大宅

2018復活節勳章 睛靈勳章

hi
我對係孖女,現在兩歳半啦!:D

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Good morning la

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

大宅

當然得啦!!多胞胎都歡迎!!!!

厘個版面係尋日先開架咋!! 今次全靠twin club既leungmei(fanny)幫我地send mail去bk. 終於有個孖仔孖女既版面喇!! 原來twins 真係唔少架!!!

原文章由 angelaysho 於 07-11-21 17:35 發表
我係三胞呀,可唔可JOIN你地呀???

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

原文章由 tt8 於 07-11-21 17:50 發表

Mandy:

妳對孖b幾大呀? 我都係孖b媽咪,我對孖b2個多月了?
一起分享交流下!

hi~tt8 my twins bb 4 months 2 week

珍珠宮

您咪亂講啦,都唔人邀請我
原文章由 phoebelamlam 於 07-11-21 21:45 發表

你咁快開topic呀,板主:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

珍珠宮

原文章由 rayeu160 於 07-11-22 09:58 發表

厘個版面係尋日先開架咋!! 今次全靠twin club既leungmei(fanny)幫我地send mail去bk. 終於有個孖仔孖女既版面喇!! 原來twins 真係唔少架!!!

...
原文章由 angelaysho 於 07-11-21 17:35 發表

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

雖然我個個唔係孖, 但附近朋友有好多係孖既. 都恭喜晒你地有新session

子爵府

咁多位晏晨呀:mrgreen:

嘩,個topic 開左一日就咁多post,睇嚟咁多位孖仔孖女ge媽咪真係好興奮,一定係期待左呢個topic 好耐喇:mrgreen:

洋房

原文章由 rayeu160 於 07-11-22 09:58 AM 發表

...

唔怪得我都好似昨日先發現啦~~

子爵府

angelaysho,

嘩, 妳好勁呀,三胞胎,真係要向妳致敬呀

子爵府

原文章由 3littlepigs 於 07-11-21 17:35 發表
幾大jet?

我果對7歲

3littlepigs,

係7 + 5 呀....佢地12歲喇

子爵府

原文章由 ml094 於 07-11-21 20:15 發表

哈.......我都係剛剛睇到,眼晴都凸咗出來,真係太好啦.
等我報到先,我有對孖女4.5歲,依家肚裏面佗住又係孖胎,咁雙孖胎入唔入得來呀????????

ml094

當妳知道第二胎又係孖ge 時候,妳有咩感覺呀:mrgreen: 。妳真係好犀利呀

子爵府

原文章由 rayeu160 於 07-11-22 09:58 發表

...

rayeu160,

我果時冇幫囝囝join twin club 呀,我諗而家佢地都超齡啦,咁唔知有冇義工可以做呢,我想佢地都參予下呀

子爵府

...

rayeu160,

咁我地真係要多謝leungmei 喇 ,從呢件事可以証明,Nothing is Impossible,只要肯面對,肯行出第一步就得喇。
就好似我地當初知道自己有孖胎 ge 時候,可能都會好傍惶,但係睇住佢地一日一日咁長大,尤其係見到佢地一齊玩ge 時候,就會覺得小朋友有個伴係會開心d,如果唔係孖胎,可能佢地又未必會有個兄弟姊妹陪佢玩啦,呢d 都係天意

大宅

回覆 #18 le_petit_mama 的文章

我哋唔去迪士尼住啦 !因為好多野都唔啱玩 !
佢哋生日我哋同佢哋去咗海洋公園玩 !
好彩我兩公婆推BB車,
如果唔係就非常辛苦呀!

首頁
12345...7

尾頁

跳至