嬰兒用品

跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

我都好想訂呢SET巴士呀. 但真係唔識點訂.

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 文狄 於 08-7-21 12:45 發表
我都好想訂呢SET巴士呀. 但真係唔識點訂.

我都摸左好耐先得mouth:
你註冊左淘寶網先.downlond埋淘寶旺旺[方便同賣家聯絡]
跟住收email
email內容會叫你開支付寶
你唔需要入錢去支付寶先
你同賣家聯絡先[條link入面寫住(與我聯絡)]
傾好之後就去番條link(立刻購買)
個賣家會幫你改運費價錢的
改好你就去支付寶
增值會有visa選擇的[你visa要做左Visa驗證服務 的]
咁就ok

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 cherry小石川 於 08-7-21 15:25 發表

我都摸左好耐先得mouth:
你註冊左淘寶網先.downlond埋淘寶旺旺[方便同賣家聯絡]
跟住收email
email內容會叫你開支付寶
你唔需要入錢去支付寶先
你同賣家聯絡先[條link入面寫住(與我聯絡)]
傾好之後就去番條link( ...

咁成 set 連埋運費大概要幾 $ 呀?

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 JasmineBaby 於 08-7-21 15:35 發表

我幫你問下

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 cherry小石川 於 08-7-21 15:58 發表

我幫你問下

唔該哂!我搞咗好耐都未登記到!

大宅

原文章由 JasmineBaby 於 08-7-21 15:35 發表

一set三樣野$598
運費$75[因為一set好重]

大宅

原文章由 JasmineBaby 於 08-7-21 16:04 發表

唔該哂!我搞咗好耐都未登記到!

做乜登記唔到既

版主

原文章由 cherry小石川 於 08-7-21 16:04 發表

一set三樣野$598

一個大袋, 加一個尿片袋, 咁知唔知仲有一個係 for 咩架?

版主

原文章由 cherry小石川 於 08-7-21 16:06 發表

做乜登記唔到既

我都唔知! 仲玩緊!

大宅

原文章由 JasmineBaby 於 08-7-21 16:07 發表

一個大袋, 加一個尿片袋, 咁知唔知仲有一個係 for 咩架?

手冊包

版主

原文章由 cherry小石川 於 08-7-21 16:08 發表

手冊包

icic! 咁妳淨係要咗個大袋???

版主

原文章由 cherry小石川 於 08-7-21 16:04 發表

一set三樣野$598

好似係咪日本買會平 d 呀???

大宅

原文章由 JasmineBaby 於 08-7-21 16:17 發表

好似係咪日本買會平 d 呀???

我買左個大包包乍
日本買應該平d掛....
http://item.rakuten.co.jp/junglegym/gd-jolly-schoolbus-mombag/
但係我0係birth.hk到睇過
一個大包包都要$416.9[好似未計運費]
佢話日本直購

版主

原文章由 cherry小石川 於 08-7-21 16:29 發表

我買左個大包包乍
日本買應該平d掛....
http://item.rakuten.co.jp/junglegym/gd-jolly-schoolbus-mombag/
但係我0係birth.hk到睇過
一個大包包都要$416.9[好似未計運費]
佢話日本直購 ...

其實好似差不多, 淘寶連運費都差不多 hk$400!

大宅

原文章由 JasmineBaby 於 08-7-21 16:37 發表

其實好似差不多, 淘寶連運費都差不多 hk$400!

我剩係大袋加運費$330

大宅

原文章由 cherry小石川 於 08-7-21 16:39 發表

我剩係大袋加運費$330

不過唔知銀行點計人仔mouth:

版主

原文章由 cherry小石川 於 08-7-21 16:40 發表

不過唔知銀行點計人仔mouth:

係囉! birth 賣 hk$39x.xx!

大宅

原文章由 JasmineBaby 於 08-7-21 16:46 發表

係囉! birth 賣 hk$39x.xx!

birth 價錢成日變
0岩0岩睇仲係$41x.xx

唔係wo..
巴士要416.9
其他就38x.xx

[ 本文章最後由 cherry小石川 於 08-7-21 17:06 編輯 ]

版主

原文章由 cherry小石川 於 08-7-21 17:03 發表

birth 價錢成日變
0岩0岩睇仲係$41x.xx

吓! 我都係晏晝睇咋 bor!!!

大宅

原文章由 JasmineBaby 於 08-7-21 17:05 發表

吓! 我都係晏晝睇咋 bor!!!

你依家去睇下

我前幾日見過$42x.xx

[ 本文章最後由 cherry小石川 於 08-7-21 17:08 編輯 ]

首頁
23456...8

尾頁

跳至