嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

上年去過一次

其實唔覺得有幾平

發覺都係同街價差唔多

只係多左贈品 不過冇咩用

上年係pampers訂尿片

送埋好多野都冇用 但街價其實差唔多

唔知街商係咪驚影響生意

展期期間都做特價 變相差別好少

我都諗緊去唔去好

香港d展覽永遠都係咁 場內平 出面跟住平

PrettyPC  我估jusco都就黎做bb展, 我寧願去jusco啦...唔想過海lu  發表於 11-8-3 13:03

別墅

回覆:今年8月5~7日BB展(第 19 屆 國 際 嬰 兒、兒 童 用 品 博 覽)

http://beta.eugenegroup.com.hk/index_barter_201108ticket.php

荷花送入場券同優惠券

男爵府

畀面勳章

thanks for sharing~

大宅

環保接龍勳章 陪月勳章

anyone remember last year d 尿片(P / H) 幾錢ar??

H牌 is doing 10% off now, should I buy now, or wait for BB展 lei...

Any suggestion??

2010BB  h牌邊度做緊10% off呀?thanks!  發表於 11-7-30 17:18

大宅

環保接龍勳章 陪月勳章

回覆 LemonTJ 的帖子

thx ~

大宅

畀面勳章

label Information :

1) 媽咪 name
2) 聯絡電話
3) bb 預產期 / 出世日期
4) 地址
5) e-mail add.

別墅

收到荷花俾嘅入場券,原來一張領奬券只有一張免費和兩張平$5咋

禁止訪問

回覆:LemonTJ 的帖子

大宅

我都收到免費卷及2張減$5既卷
不過張免費卷係規定左星期五入場
見冇乜特別野要買, 其他媽咪又話唔係特別平, 贈品又冇乜用, 仲會有8000大陸人踩場, 我打算唔去了

大宅

請問大家知唔知BB展會唔會好似書展咁係開門前已經有人係門口排隊等入場架?
我想買D限售item, 驚遲去會無晒. 唔知要幾點去先買到呢??

大宅

i'll go on Friday r~~~ any sis would like to join together??? It's my first time going to BB Fair, planning to buy some toys n accessories for BB~~

男爵府

畀面勳章

I'll go Friday night with the free ticket! Hope to get more free gifit.

大宅

畀面勳章

ssm80121 發表於 11-6-17 20:50
嘩~ 等咗呢曰好耐
到時拖埋老公掃平貨先
貼士:要 print 定多啲印有自己資料嘅貼紙,因為入會唔駛 ...

Agree with you...有沒有平野可以介紹一下呀mama..

大宅

畀面勳章

eeoo 發表於 11-7-28 10:10

i hate china ppls...生仔又黎搶位...買野又黎...攪到香港人咩都無...

2010BB  咪就係!!!  發表於 11-7-30 17:20

大宅

畀面勳章

winniewcw12 發表於 11-7-18 17:17
label Information :

1) 媽咪 name

What label information.. can i join it? Thanks

別墅

記得留意吓有無d平嘅出口衫掃呀...size 有d大唔緊要,因可等亞b大d先俾佢著

大宅

我未去過呀..通常有d咩買嫁..
我bb3個月啦..有冇d咩買嫁..??
已JOIN左d 會.到時再填得唔得嫁..??

大宅

kaka031076 發表於 11-6-25 10:44
我九月尾生,我諗我都會去,揀第一日同早d我諗冇咁多人呱!同埋去得既好多都大肚婆,大家都會小小心心!好 ...
唔係啦,我前年第一日早上去,排隊買飛都排個幾鐘,入到場,勁多拖喼的人,好多都唔係孕婦,似係買(水)貨個D,如果懷孕八、九個月或者個肚未現真係唔好去,佢地唔讓人架,又衝又無禮貌。

大宅

eeoo 發表於 11-7-28 10:10

大住肚真係唔好去同大陸人迫,迫係佢地的文化,香港人係唔會習慣的
況且,JUSCO、護協、永安都有BB用品展,PAMPER呢幾日都做promotion,我覺得香港人真係無需要去迫
橫店主辦商都唔志在香港客(一早預售D飛比大陸旅行社),香港孕婦做乜咁辛苦難為自己同個肚,比錢佢地賺

別墅

回覆:今年8月5~7日BB展(第 19 屆 國 際 嬰 兒、兒 童 用 品 博 覽)

http://beta.eugenegroup.com.hk/expo/201108/index_promo.php#top

快d睇下

首頁

尾頁

跳至