嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

版主

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 育兒性格勳章 2016畫展勳章

溫馨提示:

請大家切勿人身攻擊其他會員及使用任何粗言穢語(包括諧音),如經勸喻而情況仍繼續, 管理員會關閉此版, 多謝合作!

FrankieFUNG
見我在線?
但可能我已行開了!
以為我行開了?
但可能我就係望住喎!
所以......你估我唔到!

男爵府

其實可唔可以要求版主BAN走D無謂人呢?
講埋D歪理仲好似好威咁。

複式洋房

回覆:JenTam 的帖子

软件没话限制大陆人吾可以玩噢

﹌習慣:带着微笑卻藏起傷口!&' 學會:⒈個人去承受

複式洋房

回覆:BB 星星餅今日特價$35咋!但被兩個大陸人搶!

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

回覆:yangyuna 的帖子

Wa!!!!!咁講野架:;pppp:無文化,旭D就做人2奶

大宅

yangyuna 發表於 12-7-19 16:44
软件没话限制大陆人吾可以玩噢

乜你地d大陸人會睇限制架咩??
香港政府夠叫大陸人吾好衝關生仔你地又黎?
大把野都有限制左既你地大陸人都無理架啦!!
仲學人講講限制..真係好笑~ 玩返你d大陸软件啦
吾好又係到睇有咩著數之後去搶十幾廿箱啦.

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

回覆:yangyuna 的帖子

至小有D大6人睇到丫!

公爵府

回覆:siusin617 的帖子

公爵府

回覆:BB 星星餅今日特價$35咋!但被兩個大陸人搶!

我唔會請個旭D就做人29既人做鐘點囉!!!!

複式洋房

受到警告

回覆:siusin617 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

回覆:llssisi 的帖子

複式洋房

引用:對住d畜牲講乜都聽唔眀架啦,+仲夠膽咁厚顏

原帖由 aliceyanyan 於 12-07-19 發表
對住d畜牲講乜都聽唔眀架啦, 仲夠膽咁厚顏無恥, 搶人野又周街痾, 食乜星星餅呀...食屎啱d囉! 死大陸呢, 男 ...
里句真小心报应噶!

複式洋房

回覆:drizzle 的帖子

複式洋房

回覆:dordorcat 的帖子

上街骂拉。。

版主

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 育兒性格勳章 2016畫展勳章

由於此主題經勸喻仍出現對其他會員人身攻擊之回應,現由版主關上。

希望事件隨著帖子關上而完結。

多謝合作!

FrankieFUNG
見我在線?
但可能我已行開了!
以為我行開了?
但可能我就係望住喎!
所以......你估我唔到!

首頁

尾頁

跳至