嬰兒用品

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

我想係slinglings度買sling, 而家有兩個人想買, 仲差一條就有折, 有無人想一齊買呀?

www.slinglings.com

禁止發言

大宅

原文章由 謝西嘉2007 於 07-10-26 18:12 發表
我有意思想買!
請問幾錢條架, 有幾多折?

我覆左你喇, 你check pm啦!

洋房

我都有意想買,請問幾多$$??

伯爵府

我有條全新既sling, 有冇興趣呀, 因為買左吾岩size.... the size is 23

洋房

我都想買呀! 可唔可以預埋我!

大宅

價錢係呢度
http://www.slinglings.com/index.php?main_page=buy2_get_a3rd_free
另加us$6 shipping cost. 來到hk時我再寄比你地/係地鐵交收, 如果要寄到時先通知郵費...

別墅

sling

原文章由 cyl299 於 07-10-27 10:49 發表
價錢係呢度
http://www.slinglings.com/index.php?main_page=buy2_get_a3rd_free
另加us$6 shipping cost. 來到hk時我再寄比你地/係地鐵交收, 如果要寄到時先通知郵費...

我有意思想買!
仲想問padded slings & unpadded slings有什麼分別呢?
請回覆.

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我想問條sling是否適用於newborn?可以用至幾大個BB呀?是否容易使用?

另外,padded sling跟Padded organic sling有什麼不同?

大宅

我有條全新既sling, 有冇興趣呀,
SIZE 23 WITH PADDING , $230, BRAND NEW
原文章由 Freesia_cat 於 07-10-27 12:18 發表
我想問條sling是否適用於newborn?可以用至幾大個BB呀?是否容易使用?

另外,padded sling跟Padded organic sling有什麼不同?

大宅

原文章由 matthew_mama 於 07-10-28 17:59 發表
我有條全新既sling, 有冇興趣呀,
SIZE 23 WITH PADDING , $230, BRAND NEW

其實如果有人賣一條比我我可能唔order喇, 係咩野顏色呀?

大宅

原文章由 fannylau69 於 07-10-27 11:33 發表

我有意思想買!
仲想問padded slings & unpadded slings有什麼分別呢?
請回覆.

買3條或以上減3分1, 我已經有一個朋友想買, 所以只要多一個人買我就夠3條.

http://www.slinglings.com/index.php?main_page=padding 個pad係頭度, 呢度有相睇.

大宅

原文章由 Freesia_cat 於 07-10-27 12:18 發表

呢度話cradle carry方法係比newborn至6個月
http://www.slinglings.com/index.php?main_page=wearing_instructions&position=2
如果你唔怕重, 呢度話條sling可以揹到好大個bb架, 呢度有覆相係carry緊一個4歲半細路
http://www.slinglings.com/index.php?main_page=wearing_instructions&position=8
容唔容易用就要練下, 我有朋友話好用有朋友話難用, 我自己都未用過所以好難話你知...
organic sling係用有機綿做.

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

cyl299:

我想問postage是否逐條計USD 6?定一個order(不論多少條slings)都是USD 6?

同埋最遲要幾時決定?你同朋友趕唔趕呀?

別墅

I would like to order also
Size 23 upadded sling 163
How can i pay together?

大宅

軍綠色有paddling
原文章由 seasamegym 於 07-10-29 00:47 發表
I would like to order also
Size 23 upadded sling 163
How can i pay together?

男爵府

我想買啊~點樣知自己siza啊?

別墅

我都想訂, 不如先 organize 0下有幾多媽咪想訂同數量先決定點訂法啦...

NameStyleSize QTY
PandaBCamouflage Padded stretch twill251

[ 本文章最後由 pandaB 於 07-10-29 11:09 編輯 ]
力仔三歲四個月啦...超活潑!!!!
細老都一歲半啦...成日大哥.......

大宅

係咪買短少少好d架? 其實我都未買過所以唔知呀...

大宅

原文章由 gutgut22 於 07-10-29 10:57 發表
我想買啊~點樣知自己siza啊?

呢度有教
http://www.slinglings.com/index.php?main_page=sizingdatabase

首頁
12345...7

尾頁

跳至