自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

克傑黑 fans

上星期六有睇,但忽然失憶唔記得果集,除左係講隻有靈性既狗,仲有另一個故事係講咩架喇!唔該幫手。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 克傑黑 fans

53. 鐵櫃的搖籃 Locker’s Cradle
不良少女真紀用壞朋友搶回來的置物櫃鑰匙, 發現置物櫃裡竟然有個氣息微弱的小嬰兒, 真紀不忍心對這個棄嬰見死不救, 可是又不敢報警處理, 於是登門求黑傑克醫生救救他, 黑傑克醫生答應救這名小嬰兒, 卻無法繼續照顧他…

(我覺得呢集唔係咁好睇, 狗扒手就好睇)
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

係呀!係呀!唔該晒你呀!

我現在都追緊漫畫,靈性狗仔在漫畫書中係死架,冇講克傑黑醫佢架。

我都覺得locker bb個內容有d求奇,其實一早找另一個人報警,咪咩事都冇lor!
個bb焗唔死至奇。

子爵府

我而家都睇緊pps個網日日睇black jack, 連我個女6歲都鐘意睇, 有成四十幾集睇, 我好鐘意d男人著西shirt打tie, 加上佢又係咁叻既男人,又咁有型, 真係想嫁比佢, 而家有貝貝和傻狗, 好睇好多, 可惜我老公完全不是他類型, 我希望下世可嫁到咁既男人, 或者我做咁既男人都好, 我都好想人叫我e生前e生後, 好似我高檔.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

http://www.tudou.com/playlist/playindex.do?lid=398555#4945581

呢到有得睇.

大宅

hi lau,

請問係邊度可以睇番black jack我搵左幾道都無
lau 寫道:
我而家都睇緊pps個網日日睇black jack, 連我個女6歲都鐘意睇, 有成四十幾集睇, 我好鐘意d男人著西shirt打tie, 加上佢又係咁叻既男人,又咁有型, 真係想嫁比佢, 而家有貝貝和傻狗, 好睇好多, 可惜我老公完全不是他類型, 我希望下世可嫁到咁既男人, 或者我做咁既男人都好, 我都好想人叫我e生前e生後, 好似我高檔.

子爵府

哇, 呢個網重詳細, 唔駛我個pps網, 要download好麻煩, 而家呢個網有好多集, 有排睇, 同埋d故事都係一樣, 但多很多, 實開心c個女, thanks!

子爵府

lau 寫道:

我都係在PPS看怪醫的.
我家姐仲買左好多怪醫的漫畫書.

大宅

大宅

而且用醫生做主角,有種現實版英雄既感覺。
再加上配音有種威嚴既感覺,總知就好正喇!

多謝kellyly提供條link啊!miss左既集數可以追返喇!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔洗客氣

伯爵府

伯爵府

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

kellyly,

唔該晒呀;

blythe,

妳家姐響邊度買d漫畫書架?幾多錢?, 我剛買了幾本 (可惜買唔齊), 響深圳買的, 因香港實在太貴了, 唔捨得。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

唉!播到55集lu, 好就就播完… 嗚嗚… :-( :-(

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

我都係sat追, 但好多時睇得上半集, 因要趕住去婆婆屋企食飯...
真係好好睇! 點解我細個時完全冇留意呢套漫畫, 到咁大個才驚覺好好睇呢...
條link...我入左去但睇唔到呀...嗚嗚...

禁止訪問

大宅

我都係fans來架, 我儲晒成套漫畫, 家陣tv版本加
力力豬豬......惡仔一名∼

首頁

尾頁

跳至