自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我有2位,一位係兒時鄰居,那時很友好,但後來搬屋就失聯絡,另一位係小學同學,但後來都失聯,即使其他小學同學都無佢聯絡方法

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:你地有無一直好想聯絡返的朋友

當然有,不過失去聯絡太耐點搵

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

有 不過就算揾到都唔會約出嚟 知近況就ok

子爵府

有 以前曾經中意過我既男仔

大宅

有,我第一份工嘅老闆兼師父。

伯爵府

沒有

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有一個我做mentor 時識既男仔,佢應該而家廿歲左右,不過人海茫茫好難找,我只希望佢冇學壞我已經好開心

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有,而且諗過系BK尋人,試過比阿媽趕出黎,系佢收留我

我為貓狂

子爵府

牛年勳章

大學時的best friend,畢業後6/7年之後無左聯絡。再6/7年後寄信比埋email也沒有回音。Fb/Google也找過。相信有些人是不想被找到的。

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都想搵番細時的朋友

男爵府

畀面勳章

有。。。但完全唔知可以點搵

子爵府

有,但……往事只能回味!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:我有2位,一位係兒時鄰居,那時很友好,但

原帖由 cindypoon2000 於 15-01-14 發表
我有2位,一位係兒時鄰居,那時很友好,但後來搬屋就失聯絡,另一位係小學同學,但後來都失聯,即使其他小 ...
我都有位兒時鄰居想搵,最後一次見已經係初中

子爵府

想搵返細個比我洽過既舊同學, 想同佢講返句對唔住...
亦都有舊同學想搵下, 只係想知佢近況咁...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有,小學中學好朋友,搬屋後失聯。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有,找不到她

水晶宮

有幾個,但無從入手

男爵府

10幾年冇見了

伯爵府

有!但不敢搵!

男爵府