夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

一星期其實都有一次,除左m到。通常都放係星期6日,返工大家都攰,最近都開始復工,尋晚佢想要,我話攰,聽日仲要返工,想訓覺,佢就發脾氣,係屋企執野勁大聲,又開youtube開到好大聲,仲叫醒我幾次鬧我,話我無盡妻子責任 係咪痴線

子爵府

canpi526 發表於 20-2-21 15:42
一星期其實都有一次,除左m到。通常都放係星期6日,返工大家都攰,最近都開始復工,尋晚佢想要,我話攰,聽 ...

大家要協商下,如果大家都後生,一星期一次可能唔夠。

不過點都好,唔應該咁樣嘈你

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

佢eq都幾差,如果唔夠可以大家相量而唔係大吵大鬧,唔係細路仔嘈两嘈就滿足佢

大宅

一星期其實都有一次,除左m到。通常都放係星期6日,返工大家都攰,最近都開始復工,尋晚佢想要,我話攰,聽 ...

如果你覺得攰唔想攪,咁你咪用手幫下佢囉!佢都出到聲話要,即係已經開著咗部機,你直接推他,但他已經著咗機咁可以點?你推他即係叫自己去廁所飛完跟手自己熄機!佢係男人嚟,要面要尊嚴㗎!所以先會發爛渣!我係人地老婆我理解喎!
兩夫妻就將心比心吧!如果你真係攰唔想攪,你可以用自己對手幫他熄咗機先!再同他講,你好攰,咁佢落到台同時都會明白你唔係唔想,係真係攰!

伯爵府

回覆樓主:

女人攰吾做家務冇問題,但吾做愛就吾係咁好,通常老公想要我都會盡量滿足佢,咁樣大家感情會好啲

大宅

好媽媽勳章

點解性尼樣野變左一件假期先可做既事?相處耐左激情自然減退,大家同時間需要既機會都唔會次次一樣,既然佢都開到聲想要,講得衰d用你幾多時間?
婚姻需要磨合需要互相包容,除非你好憎佢無打算同佢一齊,否則 家家有求姐。

別墅

遲早離婚...條路你自己揀

大宅

有時突然想做真係唔係一句等放假先可以熄到把火, 唔好話男人, 女人有時都會突然想做,
呢d時候如果男人話攰唔想都會好冇癮, 而且上火又冇得解決既時候心情係會特別煩躁,
純粹幫個老公解決用唔到幾多時間, 樓主老公又唔係平時唔理佢淨係同佢搞,
樓上冇需要講到洩慾工具咁難聽, 夫妻間就係要互相體諒, 樓主老公都盡量忍到假期啦,
男人都要尊嚴, 想同個老婆做好似要入紙申請咁下下要等假期, 開到口都拒絕感覺真係唔好受,
唔通真係想迫到佢出去搵其他女人做咩? 唔係話老婆唔比搞老公出去叫雞/偷食冇錯,
但性慾係正常生理需要, 有老婆仲要下下打飛機真係好可悲, 出去叫雞/偷食真係唔可以怪晒佢

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

又係好慘.................,咪比佢喇,做完咪大家

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

vdici 發表於 20-2-22 01:58
有時突然想做真係唔係一句等放假先可以熄到把火, 唔好話男人, 女人有時都會突然想做,
呢d時候如果男人話攰 ...
你係男性,道出男性心聲

男爵府

出唔到火係噪d

別墅

回覆樓主:

但有無考慮過女性?如果因為咁而發脾氣鬧我到半夜2點,我會覺得好過份,一次又一次係我訓著左拍醒我鬧我,痴線既咩 唔係一句有需要就大哂 我都需要訓覺

禁止訪問

別墅

prettynancy 發表於 20-2-22 19:43
個重點係唔俾搞就發脾氣,仲要明知人攰都叫醒人幾次嚟鬧,你覺得咁樣係啱咩?
...

對 我地唔係男人 我唔知你著左之後會點 但少少尊重有吧?
成日講男女平等,點解係你地眼中女人咩都要逆来顺受?

大宅

20150618bb 發表於 20-2-22 16:43
你係男性,道出男性心聲

我係女, 只係將心比己

大宅

prettynancy 發表於 20-2-22 19:43
個重點係唔俾搞就發脾氣,仲要明知人攰都叫醒人幾次嚟鬧,你覺得咁樣係啱咩?
...

我唔係話叫醒樓主幾次黎鬧係啱, 只係想講夫妻間好多時唔需要下下拎大道理出黎講,
有D野係冇道理但係咪真係唔可以包容下? 正如定下淨係可以放假先做得又好合理咩?
樓主老公唔係都尊重左樓主呢個要求咩? 係咪真係偶然一次包容下佢突如其來既性慾都唔得?
就佢一次就等於發洩工具同逆來順受?

禁止訪問

珍珠宮

prettynancy 發表於 20-2-22 20:33
樓主都只係話「通常」星期六、日,都無話「定下」呢個規矩
我地都唔係佢地,又點知樓主平日無包 ...

都係架,依家D人愈黎愈唔識尊重人,可能係家教問題啦。

一家之主成個細路甘唔冷靜、甘唔識得理性處理同解決問題,好失望囉......我諗樓主以後有咩事都唔使靠C6,因為靠唔住...

估唔到甘多人接受到男人成個細路甘,男人就要似返個男人啦,有返D男人樣好無呀!! 都已經成左家啦就成熟D啦!!

琥珀宮

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至